Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 544
  • 634
  •   1
Отговори
# 480
Направих тиквеника, обаче без тези "охлювчета" , които ме дразнят да ги въртя - просто кори , плънка, кори, плънка.
И пак стана. newsm10
след много опити опитах и аз по този начин, но с други кори. опече се, но утре ще споделя дали ефекта е същия  Laughing, тъй като това ще е изненадата десерт за Никулден.  bowuu

# 481
Правя го вече няколко пъти и наистина е страхотен на вкус.
Само не мога да разбера защо на вашите снимки става един пухкавичък такъв,бухва,а при мен кльофва и изглежда смачкан.Издайте тайната!
Иначе вкусен-и кантарът така мисли  Wink

# 482
LilaC,възможно тавата да ти е по-голяма и тиквеникът да "се разлива" ....
Моята е с размери 23/32 см  Peace

# 483
Мда,моята тавичка идва по-голяма.
А содата в прясното мляко ли слагаш?За първи път слагам сода в прясно,обикновено е в кисело мляко да шупне,и не съм сигурна така ли трябва.
Не че и като е по-сплеснат не се яде-само дребната погълна 6 парчета на екс.
Аз малко намалих захарта и добавих мед,че имам доста буркани и да влязат в употреба.Пак стана супер.

# 484

А содата в прясното мляко ли слагаш?
    Да.  Peace

# 485
Момичета,вместо прясно мляко може ли готварска сметана?Настъргах тиквата  и видях, че нямам мляко  ooooh!

# 486
Момичета,вместо прясно мляко може ли готварска сметана?Настъргах тиквата  и видях, че нямам мляко  ooooh!
   Бих сложила.  Simple Smile
   Може леко да се разреди с водичка.  Wink

# 487
Селма  bouquet благодаря !Правя го в момента.

# 488
  • На остров
Selma, и аз благодаря стана страхотен и бухна направих го в по малка тавичка и се получи много добре, само пекох по дълго. Ще бъде горд представител на бг традицията за Коледа.  bouquet

# 489
И аз съм съм готова с тиквеника. За първи път пробвам рецептата и се получи страхотно!
Щом се изпече, го напръсках с лимонада и поръсих с пудра захар! Получи се невероятно вкусна коричка.
Благодаря, Селма, за вкусната рецепта!  bouquet

# 490
  • София
Селма, благодаря ти за вкусната рецепта, много се хареса на цялото ни семейство. Този път я направих точно по твоята рецепта, вече извън поста.  Честита Коледа.

# 491
Селма, хиляди благодарности  newsm20 от цялото семейство за този наистина божествен тиквеник!
Сложихме орехи, увеличихме захарта, опекохме и на финала Половинът му изстискал лимоня директно и го напудрил  ooooh!
Оообаче пак стана пИрфектен и за снимка не остана!  newsm10

# 492
  Момичета,много се радвам,че рецептата ви върши толкова хубава работа!  Hug Hug Hug

Пожелавам на всички множество най-прекрасни емоции!Топлина и уют във вашите домове!
  Здраве,късмет,хармония и красота във всичко,което ви заобикаля! 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 493
Супер! И рецептата и презентацията й, а резултатът е просто мн добър.

# 494
Много благодаря за чудната рецепта Simple Smile Тиквеник майсторя за първи път,но се получи чуден Simple Smile Щом и мъж0,който не яде тиква попринцип, си хапна доволно....   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт