Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 589
  • 634
  •   1
Отговори
# 450
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Аз също правих тиквеника тези дни. С голям ентусиазъм го правих, спазих всяка стъпка. Но, ..., не се получи това, което очаквах. Не ми хареса резултата- беше сух и глазурата го направи един такъв корав...Аромата на лимонче и леко киселичкият вкус бяха приятни. Иначе яйцето и млякото за заливка не дадоха никакъв различен и оригинален вкус. Очаквах, че на тях ще се дължи уникалния вкус. Мисля пак да го правя, но без яйчената заливка. Ще сложа и повечко тиква. Даже мисля да настържа и една ябълка за аромат.
 Селма, и Медовика ще опитам! Виждам, че всички го хвалят. Peace

# 451
neli mar4,без яйчената заливка тиквеникът със сигурност ще стане по-сух ,отколкото със....
На твоя място даже бих я увеличила......
Прецени хубаво.  Peace

# 452
тиквеникът свърши  Laughing и пак ще правя. ще го пека по различен начин обаче и мисля да го облагорода с ябълка, орехчета и стафиди  Mr. Green
Селма, моят заприча на този на снимката, но далеч по нисък и мокричък, но явно заливката ми е била много  Thinking, но ще го опитам пак и ще ви пиша. благодаря за рецептата все пак  bowuu

# 453
*нова_жена*,ако тавата ти е по-голяма,може и това е причината тиквеникът да се е получил по-нисък. Моята е 23/32 см  Peace

# 454
Току що го направих  cook и в момента се пече  Simple Smile  дано се получи  Mr. Green 

# 455
  Дано!  Praynig
  После сподели за резултата!  Hug

# 456
Селма   bouquet  
Тиквеника наистина стана БОЖЕСТВЕН  Crazy  Много е        вкусен !     Party Следващия път ще сложа и орехи Simple Smile  
на мен ми прилича на млечна баница  Simple Smile

# 457
    Чудесно!Благодаря за снимките!  Hug  bouquet

# 458
*нова_жена*,ако тавата ти е по-голяма,може и това е причината тиквеникът да се е получил по-нисък. Моята е 23/32 см  Peace
може и това да е причината  Wink. тези дни ще повторя, в по малка тавичка и ще ви пиша, иначе мъжа пита няма ли пак, но нямам време.

# 459
Аз искам да изкажа специални благодарности на Селма за рецептата....Снощи купих тиква и днес ще тествам.Това ще ми е първия тиквеник,но съм сигурна,че ще стане страхотен Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes

# 460
Селма,много благодаря за споделената рецепта.Вчера го направих-стана божествен. Свекърът ми по принцип не обича тиквеник,но този му хареса и днес вече пита кога ще правя,че свърши за норматив !! Hug

# 461
Селма,много благодаря за споделената рецепта.Вчера го направих-стана божествен. Свекърът ми по принцип не обича тиквеник,но този му хареса и днес вече пита кога ще правя,че свърши за норматив !! Hug
   Уха!Ей това е ОЦЕНКА! Laughing Hug

# 462
Оххх, отдавна не съм правила този наистина божествен тиквеник, но май ще запретвам ръкави. Laughing
Селма,  bouquet

# 463
Селме, много благодаря за страхотната рецепта! Обрах овациите на родата  Flutter  Добавих и орехи за разкош  Heart Eyes

# 464
svetlane,чудесно,че си успяла така да впечатлиш родата!  Grinning
Благодаря за отзива!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт