В Дружба дечицата са най-добрички. Дядо Коледа, да донесеш подаръци за всички!

• 12 956
  • 215
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Женя, на това чудо май му се вика уолкър  Grinning Дано да не съм объркала де, но това трябва да е! Твоята дъщеричка може ли да го ползва вече, защото се чудя горе-долу от каква възраст би вършило работа. Вярно, че си е и до дете, но все пак... Понеже у нас няма място за проходилка, поне с нещо подобно да се снабдим! И друго - това средство за придвижване не е обезопасено като проходилката и детето ще се кандилка и пада (ако е по-малко)  newsm78 Оф, ти ще споделиш по-натам опит  Peace
Лека нощ от мен, ще почета някоя клюка във вестника, пък дано устискам до Доктор Хаус  Mr. Green

# 91
  • София
Здравейте мамита
не съм писала отдавна, че нещо не смогвам от работа и задачки. От вчера пък и Валето е болна с висока температура, за първи път толкова дълго държи висока температура. Дано пребори вируса и да ни се разминат АБ-те.
Муци, ти ли щеше да си сменяш педаитъра? Нали този месец се прави? какво бумащини трябват и какво се прави, че не съм се интересувала още. Знам само, че се представя картона на детето.
Женя, Тонка чета ви, че се чудите за уокърите. Вашите дечица май са доста малки за такива, освен ако не проходят на 9 месеца  Simple Smile Значи аз като човек, който много е чел за прохождането и с опит на майка на проходило детенце мога да кажа, че тези неща се ползват, когато детето само може да се изправя на краката си и да пристъпва само, хванало се за някаква подпора, но не ръката на мама или тати. Пак подчертавам, че детето трябва само да може да се изправя и владее. Иначе всичко става насилствено и така има опасност от изкривявания, които няма да се проявят в близките месеци. Нека и другите мами да кажат мнение, Муци и Миа например Simple Smile. Иначе сами решавате как да процедирате оттук нататък, аз само изразявам мнение и това което знам.
Лека нощ от мен  Hug

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 11:50 от sofy

# 92
  • София
Приветче!
Софи, мнението ти си е напълно адекватно! Но може би на Женя са й го подарили по-рано с перпектива да се ползва, когато дойде моментът  Peace (все пак Дядо Коледа идва само по това време Laughing) То няма как детето да се сложи иначе, представям си я моята да я качна отгоре - ми тя ще е на пода след 5 сек. максимум! Пък и на самата снимка си е дадено, че е за деца, които вече пристъпват сами с чужда помощ. На мен тези уолкъри ми се виждат малко като допълнителна екстра, в смисъл, че не е нещо от първа необходимост. Ако някой близък реши да ми го подари, няма да го върна естествено, но иначе аз май няма да купувам... Иска ми се проходилка, ама пусто - нямаме много свободно пространство вкъщи.
И моята шушонка беше вдигнала Т миналата нощ, вчера давах Нурофен, сега си е ОК. Много болни дечица има около нас - тръгнали са разни гадни вирусчета  Crossing Arms

# 93
  • София
Здравейте маминки!
Аз се върнах днес от коледното парти на фирмата ни.
Прекарахме си страхотно! Mr. Green

Софи
, няма да сменям педиатъра, но до колкото си спомням
трябва картона на детето, здравната книжка и формуляр за
избор на семеен лекар. Този формуляр е различен от формуляра
за първоначален избор. Обикновенно лекарите го имат при тях,
но може и предварително да си го купиш.
Като отидеш при новия педиатър, тя или той си вписва данните
в здравната книжка

Женка
, много интересно това чудо,
ама ми изглежда за по-голямо детенце. newsm78

Тонка и при нас нямаше много място,
но проходилката се вписваше прекрасно.
Беше от тези класическите, дето се слага детето
като в столче и си кара напред назад.

Това е от мен за сега. Приятна вечер от мен! 

# 94
Добро утро мами  kaffeetrmker_2

Как сте предколедно ? Пак нямаше никой почивните дни,но сигурно сте хванали татковците за детегледачки и се развявате из магазините за подаръци  Joy
Ние вече сме при мама,защото имам 100 изпита и трябва да  smile3529 многооооооо

лек ден  Hug

# 95
МОМИЧЕТА ДА ВИ ПОЧЕРПЯ.ДНЕС МАРТИ СТАВА НА 5ГОДИНКИ.

# 96
  • София
Добро утро и от мен!
Светлушке мила, кой зубри по празниците no Като че ли преди 100 години беше моето учене, сега не искам и да си помисля за още  Mr. Green С времето съм затъпяла!
Тук си е студено по дифолт, не знам как е в София... Сега излизам малко градска - фризьор, да си поглезя кръщелницата и някъде на пицерия или кръчмичка на обяд.
Бягам, че таксито сигурно ме чака вече - приятен ден на всички!!!
ААА И НАЙ-ВАЖНОТО - ЩЕ СТАВАМ ВУЙНА!!!!!!!!!!!

# 97
Мими72, честит ти рожденник, много да те радва! newsm59
Тонкабонбонка, чудесна новина!Дано ти се роди най-здравото и сладко племенниче!  bouquet

Аз ходих в събота до Джъмбо и купих на Ния обикновена проходилка.Тя си играе на плота с играчките много, страшно й е интересно.Ама не мърда наникъде с краката, само си седи мързеланата и по някое време иска да я вдигна че да си я държа аз изправена.Абе много май е взела да се разглезва.И вече съвсем сериозно си казва "мама", особено когато нещо иска, не е от любовни чувства към мен, просто съм й постоянно под ръка ooooh!

# 98
Тонкабонбонка, чудесна новина!Дано ти се роди най-здравото и сладко племенниче!  bouquet

Аз ходих в събота до Джъмбо и купих на Ния обикновена проходилка.Тя си играе на плота с играчките много, страшно й е интересно.Ама не мърда наникъде с краката, само си седи мързеланата и по някое време иска да я вдигна че да си я държа аз изправена.Абе много май е взела да се разглезва.И вече съвсем сериозно си казва "мама", особено когато нещо иска, не е от любовни чувства към мен, просто съм й постоянно под ръка ooooh!
МОЛЯ ТЕ ,АКО МОЖЕШ КАЖИ КОЛКО СТРУВА ПРОХОДИЛКАТА,ЧЕ АЗ НЕ МОЖАХ ДА ГИ ВИДЯ В ДЖЪМБО,А МЕ ИНТЕРЕСУВАХА.

# 99
  • София

Честит рожден ден на Марти.
 Честито на вуйната.
Светлушка успешна изпитна сесия.

# 100
  • София
Ехааа, имаме рожденик!
Да е жив и здрав Марти, да порасне голям юнак, да слушка и да радва много мама и тате!!!!

# 101
  ura  bigdance2 newsm59 happy bd baloni

Да ти е жив и здрав рожденика,за да слушка,е и да прави бели Simple Smile

# 102
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания.

# 103

МОЛЯ ТЕ ,АКО МОЖЕШ КАЖИ КОЛКО СТРУВА ПРОХОДИЛКАТА,ЧЕ АЗ НЕ МОЖАХ ДА ГИ ВИДЯ В ДЖЪМБО,А МЕ ИНТЕРЕСУВАХА.

Проходилките са между 40 и 100 лв., намират се на долния етаж при бебешките стоки.Щанда преди столчетата за кола.

# 104
  • София
Здравейте!

Честит рожден ден на Марти! Да е жив и здрав и много послушен!
Весел празник на цялото семейство!

Тонка, вуйна, а? Mr. Green Бравооооои честито и гледай да не станеш
накрая мома Видинчанка.. Laughing

Женка, и ние ходихме в туй Джъмбо в неделя. Пууу голяма блъсканица  #Crazy,
обаче си по напазарувах! Mr. Green

Светлушка, приятно четене и успешна  сесия!

Шпунц, много се радвам да те видя!

Приятна вечер за сега! Пак ще намина!

Общи условия

Активация на акаунт