подсъзнанието може всичко 4

• 51 357
  • 500
  •   1
Отговори
# 390
...това е един успешен и хубав за нас ден!...

Точно това си мислех тази сутрин, когато излязох от къщи. Само, че мислите ми изразяваха благодарност: Благодаря за чудесния и успешен ден, който е днес. Дори реших, че трябва всяка сутрин като стана да намирам малко време, за това утвърждение.
При мен действа....когато се сетя обаче си го повтарям на ум....
Така всеки ден, като се събудя си казвам:ето днес Калина ще е по-послушна от вчера....е малко се кротна....явно е от възрастта....

# 391
  • Добрич
Момичета , вижте какво  открих.

# 392

хареса ми и смятам да го разпратя на хората, които обичам Heart Eyes

# 393

хареса ми и смятам да го разпратя на хората, които обичам Heart Eyes
и аз....много е хубаво.....

# 394
  • Добрич
Момичета ето същите снимки, но като клип - Някой каза ли ти , че си истински обичан.

Има невероятно въздействие върху мен. Доста по - вълнуващо от снимките.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 12:16 от Вела

# 395
Здравейте, Скъпички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз пак прелитам набързо през любимата си темичка да ви нагушкам  Hug Hug Hug
Остана последната обиколка до финала, която обикновено е най-трудната. След десетина дни ще прочета всичко, което съм пропуснала и ще споделя всичко, което ми се е насъбрало като емоции, мисли и впечатления. Сега ще ви кажа само една мисъл, за която се сещам все по-често в последно време. Това е цитат от любима книга на Братя Стругацки - писатели фантасти, но с много истина и доброта в книгите им, те май вече не звучат толкова фантастично, като преди 25 години. "Щастие за всички даром, и нека никой да не бъде пренебрегнат!"  bouquet

# 396
Вела , прекрасно е чак настръхнах. newsm03
дойде ми навреме , в точното време .
venny_b , и аз като теб реших да го пратя на който обичам и какво да ти кажа , имаше най- различни изказвания........., не ми се коментира даже , всъщност има връзка с непоисканата помощ.
Но важното е , че ние го разбираме  bouquet

# 397
Здравейте,момичета!
От доста време ви чета и ви се радвам.След дълго лутане, аз също намерих моето място-в търсене на себе си! Simple Smile
Преживях много тежки моменти,загубих любими хора,страдах и смятах ,че никога няма да бъда щастлива.Но...сега не е така,чувствам се свободна да мечтая,оставила съм миналото зад гърба си и знам,че моя живот си е мой живот и аз трябва да го живея тук и сега.И това се случи благодарение на хора като вас-добри,милосърдни и обичащи!
Благодаря ви ,че ви има и ,че аз съм като вас!  bouquet
Искам да ви цитирам нещо от една книга на Ошо:"Целият този живот е предизвикателство за разтеж.Това е истинската религия,а също и истинската психология,защото истинската религия не може да бъде нищо друго освен истинска психология.Аз наричам тази психология "психология на Будите".Тя ви дава велико предизвикателство:да бъдете повече от това,което сте.Тя ви дава божествената неудовлетвореност.Тя разпалва във вас желанието да отивате все по-високо и по-високо;не по-високо от другите,но по-високо от себе си".
Хубава вечер на всички!

# 398
Здравейте, милички  Heart Eyes

Е, най-сетне и аз да кажа, че много пишете и не мога да ви изчета  Embarassed
С новата работа нямам никакво време за форуми, но като се канализират нещата все ще намирам време да пиша по-честичко както преди  Peace

klem4e, много стискам палци, миличка  Praynig

Вела, линка, който си пуснала е много хубав  Heart Eyes

Днес си купих тази книга - http://www.book.store.bg/c/p-p/m-463/id-27222/po-pytia-kym-sledv … klemens-kubi.html
Авторът е пътувал доста / Индия, Непал, Тибет, Бирма, Перу и др./ и разказва за срещите си с разни шамани и лечители. Ще дам по-подробни отзиви като я прочета, но ако някой я е вече чел може да си каже как е  Wink
Иначе аз си продължавам с афирмациите и с тибетските упражнения. Ставам по-рано и успявам някак с времето  Grinning

Хубава вечер на всички     bouquet

Сега - събота и неделя - ще ви изчета най-подробно   Hug

П.П. Ама какви сте ми коледни сладурки всички!  Flutter

# 399

mijjjka,

моля те сподели как се чувстваш от тибетските упражнения

а учителката ни по йога каза, че е най-добре да се става час и половина преди изгрева на слънцето,
другото било загуба на време - вместо да се вгледаш в себе си, да спиш  Simple Smile

та аз сега се пробвам да съм поне с изгрева  Joy

# 400

това е страхотно  bouquet

# 401
Привет момичета!!!
 Hug
Няколко дни не мога да ви видя,само влизах да прочета с едно око.Сега детето ме събуди и реших малко на спокойствие да ви прочета,че през деня е почти невъзможно.

Благодаря на esme bolger и  amitola за линковете към Цветето,както и на Червеновинце,че ми отвори очите за него.

mamm1129 ще чакаме да споделиш впечатления от новата книга,както и за съвпаденията-тази част ми стана много интересна,нали няма случайни неща. Peace

Desss благодаря ти за съвета за местоработата ми Hug.Всъщност не е офис,но пак си ми е работно място.Ще се опитам да направя каквото мога,да сложа тук там по нещо и + едно пречистване на пространството/малко по-редовно/ мисля,че ще се оправят нещата.

tonimar  мисълта е страхотна.Mисля,че ние хората по-често имаме нужда от такива мисли,за да отрезняваме от време на време.Материализма е на почит в нaшето време. Crossing Arms

А филма Остров дали има сусбтитри на бг Blush

Сладкишке знаеш ли какво ми се падна от късметчето на сайта който Вела ни показа-Не гледай какво се е минало, а какво ще дойде.
  Wink Hug

# 402
Добро утро, милички!Нещо не мога да спя тази сутрин, но е за добро- напреднах с четенето.
Първо да ви кажа, че Дребосъчев се оправя много бързо и утре е рожденник! Grinning Винце, много зареждащо ми  подействаха думите ти! Благодаря  Hug на теб и на всички за съпричастността.
artmama, /.благодаря Hug за съветите за украсата!

dess, откъде да си дръпна Острова. Ако имаш линк, моля! Praynig

Вела, много е хубаво това което си открила.  bouquet С удоволствие го гледах няколко пъти и ще го изпратя на няколкото ми приятелки, които не четат тая тема.

Ето , какво открих аз. http://hepsidano.hit.bg/index.htm

Може да е известна информация за повечетоот вас и моля да ме извините. За мен беше интересно много  и ново.Досега знаех само за астрално, етерно, менталнотяло.Най-интерсно ми беше за Причинното тяло и особено за Будическото или Христовото тяло
- не ви ли прилича на цветето на живота? newsm78

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 07:13 от darena

# 403
 darena много хубав сайт Hug

Радваме се за г-н Дребосъчев,дано да има най-хубавия и весел рожден ден досега!!! Hug

# 404
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро дами  Hug

kaffeetrmker_2

Ето линк към филма http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=94160&hit=1

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 09:18 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт