АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 330
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Някой да има впечатления от доктор Ненев?Аз също се обадих и той беше на смяна и сега при него ходя на консултация.

Много внимателен и търпелив доктор. При една от консултациите, моят доктор беше на спешно секцио, и от регистратурата ме попотаха, дали ще го изчакам или ще се съглася друг лекар да ме прегледа.
Изпратиха д-р Ненев.
Обяснява много обстойно и което ми хареса - има много успокояващо чувство за хумор   Laughing
ааааа и той пръв в 13 г.с. ми каза пола на бебето, който в последствие се подтвърди и от 3Д-то  Grinning

# 226
И аз като вас ще раждам във "Селена",след месец.
При д-р Матев(страхотен специалист)той ми води бременността от 4 месец до сега и съм доволна от него.
Обаче ме изненадахте с тези цени.
аз бях там в края на януари и ми казаха 830 нормално,а 1100 секцио,но явно ще има промяна.
Успешно раждане на всички.

# 227
Здравейте и от мене,и аз да споделя впечатления от Селана.Имах късмета на 05.02.09 да родя там при доктор Минев.Дежурна беше д-р Петрова,която е невероятен човек,през цялото време беше и тя до мене,успокояваше,пускаше по някой лаф.Също така се отби и д-р Котева да ме види,защото имах проблеми с разкритието,тоневете на беба и прочие,та много лекари бяха околу мене.Но д-р Георгиев е просто уникален човек,той може да те разсмее и развесели въпреки целият хаус,тъй като накрая се наложи спешно секцио ме качиха в операционна ,дойде и д-р Кючуков,който преди това ми постави епидуралната,но за секциото,пълната ми я сложи Георгиев .Аз просто не усетих кога ми сложиха катетъра,кога ме пробваха за алергия към упойката,той постоянно ми говореше,уж сериозни работи и най-накрая ми каза....Теди ,лека нощ,след малко ще се видиме........много готин човек.Изобщо съм очарована от целият екип,от санитарки до най-висшестоящия.Парите си заслужават.Аз болка след секциото усетих само веднъж,и това беше 2 часа след операцията,но веднага ми се слоци нова и така ме обезболяваха,24 постоянно,после ме питаха дали искам още,но мене вече не ме болеше толкова,ставах си с малко зор,но не мога да кажа и болка и така на 4-тия ден ни изписаха Hug

# 228
  • Пловдив
Теди,браво на теб.Не ти е било лесно,но няма как.Важен е резултата.

За секциото искаха ли някой да дава кръв?Тест за епидуралната упойка не ти правиха,нали?

# 229
Теди, честита ти радост!!!
Хубаво е, че всичко има щастлив край!
Бъдете здрави!  Hug

# 230
Теди честито ти бебче.много радости да ви носи.

# 231
teodora_popova Честита рожба.Да ти е жива и здрава и много да Ви радва!

Едно не разбрах
Цитат
това беше 2 часа след операцията,но веднага ми се слоци нова и така ме обезболяваха,24 постоянно,после ме питаха дали искам още,но мене вече не ме болеше толкова,ставах си с малко зор,но не мога да кажа и болка и така на 4-тия ден ни изписаха
24 часа са те обезболявали ли? Толкова време ли трябва да отшуми тази болка..... ooooh!

# 232
  • Пловдив
The_light_2008 ,все пак е коремна операция.Боли си доста след това.

# 233
Теди честита рожба   bouquet

The_light_2008 и аз бях секцио и мен ме обезболяваха 24 часа след това макар и с епидорална упойка.

# 234
  • до Пловдив
Теди честито ти бебче.много радости да ви носи.

# 235
Благодаря на всичкиви.Елфитка,не са ми правили тест за епидуралната,само за пълната,като се събудих видях че са ме драснали по ръката.Никой не е искал кръв да се дава

# 236
Теди, честита ти рожба.  Hug  bouquet

# 237
Здравейте, момичета,
Аз бях от онези мами, които заставаха твърдо с двете ръце зад държавните болници. Бях се ориентирала към ВМИ, но в понеделник питах АГ-то ми по ЗД (много свестен човек, страхотен професионалист!) къде ще ми препоръча да раждам. И той каза - Селена  Rolling Eyes Поразмислих се и реших да прочета темичката - цяла нощ не съм мигнала, четох до 5ч. и познайте - вече си имам час за другата сряда  Mr. Green Убедихте ме, определено Simple Smile Реших да не казвам определен д-р, ами да ми е на късмет, който се падне и се паднах на д-р Матев Simple Smile
Благодаря ви, мамчета, бяхте ми страшно полезни! В сряда ще разправям след консултацията  Hug

# 238
Мила,аз дойдох от Бургас да родя в АГ Селена.Така че няма да съжаляваш!!!!!!!

# 239
Ади д-р Матев е страхотен.
Много е мил и е голям специалист,аз съм сигурна,че няма да съжаляваш.
И аз ще ходя в сряда или в четвъртък при него да се уговаряме за раждането ми ,че то моето идва вече.

Общи условия

Активация на акаунт