АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 327
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
Да, и аз останах с такова впечатление за него, след като изчетох темата Simple Smile Точно това си говорихме с мъжа ми, че той ни е на късмет, а то голям късмет се оказа Simple Smile
Ангелина, като нищо може да се засечем в сряда, моят час е от 11, със сигурност ще те позная от снимката, ако те видя  Mr. Green А после ще разказваш, като родиш, въпреки, че то вече всичко е ясно - прекрасни специалисти, страшно комфортна среда  Hug
Моят термин е на 25.03., определено искаме да присъства и таткото (ако си е тук де, понеже до 07.03 е в чужбина  Sad ) така че ще дам пак актуална информация за цената на тази услуга. За сега ми казаха, че в сряда ще мина през УЗ и ще ми струва 30 лв., записаха ми името и мобилния.
 Hug

# 241
Ади утре ще се обадя да си запазя час.
ще гледам да около твоя и после ще ти пиша.
Аз сега не съм точно като на снимката,защото там бях в 7 месец,а сега съм в 9,но със сигурност ще ме познаеш.

# 242
здравейте казвам се лили и съм на 18 години.аз също раждах в селена.първоначално ходих при една д-ка в болницата май се водеше към вми .но бях доволна от отношението нито ми мереше кръвно абе нищо .след това отидох в 7 месец при д-р минев.той ми пое консултациите и прегледите.въпреки че всеки път когато ходих давах по 40-50 лева и 100 лва да ме изроди той останах много доволна и от него и от екипа на болницата.значи на мен ми предизвикаха раждането тъй като преносих 5 дни.на 18.09.08 д-ра ми постави хапчето кам 18 часа в 20 часа почнаха много жестоки контракции но тъй като нямах абсолютно никакво разкритие неможеха да ми поставят упойката.чак в 1.45 ми я поставиха.след като ми я оставиха нищо не усещах и се разкарвах по коридорите докато не започнаха напъните вкара ха ме в 2,30 и в 2,40 бях родила вече.препоръчвам тази болница и д-р минев.та така стоят нещата при мен на 08,08,2008 навърших 18.на 09,08,2008 подписах брак .на 19,09,2008 родих антония.след това си продължавам да уча тъй като тази година завършвам 12 клас и на 25,05,2009 имам бал.при мен нещата са малко по обратен ред но аз съм щастлива че бог ме дари с най - прекрасното нешо в живота ми.моята дъщеря и мъжът ми.е момичета оставям ви за сега че ще ядем каша и вече мрънкаме.чао засега и целувки  Heart Eyes Party Hug Hug.късмет на новите мами  Hug Crazy Hug

# 243
Браво, Роси! Бъдете здрави и много щастливи цялото семейство! Хубав бал ти желая и успешно кандидатстване в университет. Simple Smile
И аз раждах при Минев, много съм доволна от него. Simple Smile

# 244
Браво на Теди и на Роси  Hug

# 245
Здравейте момичета   bouquet

На 09.02.09. родих планово секцио при лекаря следящ ми цялата бременост - д-р Матев. Асистиращ лекар му беше д-р Ненев - страхотен лекар. Д-р Георгиев ми постави епидуралната анестезия.
Родих в 8.35ч, 4кг., 50см., момче, което след предварително заявено мое решение закърмих на 3-ия час и през целия престой в болницата, беше изключително и само на кърма - без вода и без адапте.
Имам страхотни впечатления от д-р Петрова, мед. сестра от неонатологията (Дани) е страхотен човек и много  ми помогна при кърменето на сина ми, д-р Молева...и почти от целият персонал..

Ако имате въпроси съм готова да отговоря...

ето описан част от престоят ми в АГ "СЕЛЕНА" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369613.msg10180183#msg10180183

ето и снимки от СЕЛЕНА : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275793&pid=10563565

# 246
mother-of-pearlS честито ти момченце! Да ти е живо и здраво!

# 247
  • Пловдив
mother-of-pearlS ,честито синче!

Четох разказа ти за раждането-страхотев е.Имам въпросче-бивацина и обезболяващите свещички ги дават в клиниката,нали така?Не си си ги носила ти?

# 248
Ох и аз прочетох разказа ти и аз плаках:)
 Явно много си била притеснена преди операцията.Аз също съм от притеснителните:)  Praynig Praynig Praynig
Дрехите на бебо са от Селена нали? А и още нещо да питам- (казващ ,че си била много поддута) само краката ли ти бяха поддути след операцията и колко време??? На кой ден те изписаха,имаше ли друга жена при тебе ?А таткото колко често можеше да идва на посещение?

# 249
  • до Пловдив
mother-of-pearlS честито ти момченце! Да ти е живо и здраво!
позволих си да Ви отговоря на някои въпроси от въпросите ви  Hug
бивацина и обезболяващите свещички ги дават в клиниката - да така е колко искаш ти дават. те постоянно минават и те питат от какво имаш нужда
дрехите за бебето са от селената само за изписването трябват дрехи за бебчо
и моите крата бяха почти през цялата бременност поддути и след като родих /нормално/ пак бяха поддути горе долу след 10-12 дни след раждането ми се оправиха. относно бащата може да идва постоянно за нормално за секцио незнам но мисля че е същото
успех на  Elfita и The_light_2008

# 250
  • Пловдив
dani_gangova ,благодаря за осветлението  Hug

# 251
Мерси за пожеланията:)

# 252
dani_gangova  ви е отговорила на въпросите Hug
На мен още са ми подути краката , но ме предупредиха че може да е така поне 20 дена, след операцията..
Таткото и при секциото може да идва колкото пъти иска, (стига мама да може да се движи) само че сега предупреждават, че е грипен сезона и да си пазим бебетата..

# 253
mother-of-pearlS, честит ти малък мъж!  bouquet Да ти е жив и здрав! Hug

Като прочетох разказа ти, направо се върнах една година назад. И аз бях планово секцио при д-р Матев, но с анестезиолог д-р Кючуков. Peace
Дай Боже, здраве и живот, като се решим за второто бебче пак така леко да ми мине раждането. Praynig
На всички бъдещи мами пожелавам леко раждане и здрави сладки бебоци! Hug

# 254
Браво мила мамче отлично си се справила и ето че вече се радваш на здраво бебче Hug Hug
Хубаво си описала нещата и те поздравявам теб и цялото ти семейство -mother-of-pearlS  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт