АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 368
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Още преди 6г. раждах с епидурална -естественно,че можеш да ходиш,усещащ контракции,напъни,просто усещането е само като допир/при преглед за разкритие примерно/ и аз не знам как да го опиша по-добре.Важното е,че не усещаш болка и аз лично съм мнооого доволна,затова пак искам така да раждам.Заради тази упойка се оказва почти в последнния момент се насочвам именно в Селена!

# 91
Родих преди 4м в Селена,с няколко думи-нормално с епидурална,бързо,лесно и безболезнено! Peace
Когато си с упойка(епидурална) не ти разрешаваш да ставаш сама,може,но ако те подкрепя някоя акушерка.Иначе си усещаш краката,но не стъпваш стабилно на тях.Даже и след раждането,понеже пих доста водичка и ми се доходи до тоалетна-д-ра не ми разреши да стана сама,защото още съм под влияние на упойката и помоли една акушерка да ме придружи.но всички са толкова мили,че и най-дребното неразположение се преодолява безпроблемно  Peace

# 92
  • гр. Пловдив
Влязоха ли в сила новите цени за ражданията? Ако не, кога и знаели се какви ще са?

# 93
  • Пловдив
Нови цени има от октомври месец 2008г.До февруари 2009 г със сигурност няма да се променят.

# 94
  • гр. Пловдив
Бях прочела тук в темата, че от февруари ще има нови цени. Това сигурно ли е? В момента какви са?

# 95
  • Пловдив
960 лв нормално,1200 секцио.

От доктор Минев знам,че февруари няма да има промяна на цените.Интересувах,защото аз ще раждам февруари.

# 96
Мини 79 е родила момиченце тези дни там, та като се върне ще каже актуални цени от извора дето се вика! Mr. Green

# 97
  • Пловдив
Ооооо,честито на Мини.
  bouquet
Чакаме я с топли новини.

# 98
Елфитка ,само да те поправя малко....Нормално раждане струва 860 лв,ако се ражда при д-р Минев е + 100лв,а секциото е 1100 лв и пак 100 лв ако е при д- Минев,това са действащи цени поне до февруари,за сллед това не съм наясно

# 99
  • гр. Пловдив
С какво е по-различен д-р Минев от д-р Топалова например, та взима с 100 лв. повече от другите.  Thinking Раждах при Топалова и нямаше такива "екстри".  Naughty

# 100
С какво е по-различен д-р Минев от д-р Топалова например, та взима с 100 лв. повече от другите.  Thinking Раждах при Топалова и нямаше такива "екстри".  Naughty
Това си му е един вид тарифата отгоре, той си ги иска тези пари, не болницата! Peace

# 101
  • гр. Пловдив
Именно за това питам. Явно се има за по-добър специалист или методите му са по различни.  Rolling Eyes

# 102
Именно за това питам. Явно се има за по-добър специалист или методите му са по различни.  Rolling Eyes

Ами това му е тарифата на човека, но и не страда от липса на пациенти доколкото знам! Wink

# 103
Ами тази тарифа от 100 лв е за това ,9-тия месец човека е изцяло на твое разположение,ако щеш да му звънниш през ноща,да го викаш в болницата за фалшива тревога,просто си осигуряваш спокойствието,че винаги ще дойде и че винаги ще си вдигне телефона.Просто си го ангажираш,че желаеш при него да раждаш.Имам лични наблюдения от други двама лекари,който въпреки уговорката да се ражда при тях,едно че са дошли късно,откакто жената вече беше родила,друго че чак им криво защо са ги разкарвали през нощта #2gunfire

# 104
  • гр. Пловдив
Да, има го и този момент, но в моя случай нямаше проблем да разчитам и без да доплащам още 100 лв. Късмет съм имала май.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт