Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 568
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Прага на "болката" при всеки е различен.
Аз си поревах малко тея деца хич не ме слушат за тях съм нищо.

# 256
  • sf
Да не мислиш,че мойте ме слушат? Айде Вероника ме слуша как да е. ама дребния ме гледа с един нахален поглед и пак си прави каквото си иска.  ooooh!

# 257
E, Боряна, той Дели вече е на годинка, ти забрави ли?  Joy Wink
Упс, имах предвид две годинки Grinning

# 258
  • София
Честит празник на всички именници!

И аз съм решила след  2 год. за шоколада, да видим.

Вашите деца гледат ли като пристрастени тв рекламите? Дали това се дължи на някакви подсъзнателни въздействия или просто на цветовете и музиката?

И като казах реклами, някой да е ползвал steam mop?

# 259
  • Асеновград
Здравейте ,
много натоварено на работа напоследък , като говорихте за кризата - вчера шефа ни събра да ни каже , че ще ни побърка от работа , ама за същите пари  ooooh!.
Аз сега разпускам с едно уиски , но май трябва да бягам да храня Тедо.
На него яслата му понася добре , вчера е заспал , но като се събудил и видял , че не си е вкъщи оревал света и събудил всички деца , днес по-добре , ама още не е за оставяне цял ден.
Тедо обожава реклами и музикални клипове , братовчед ми казва , че е заради бързата смяна на кадрите , това ги хипнотизирало.
И накрая да се изкажа по темата за децата и стоенето вкъщи.Не знам за вас , но аз угодия нямам  Mr. Green.Като си бях вкъщи , исках на работа , сега искам вкъщи.Със сигурност е до нагласа , обаче аз съм една , знам , че има хора , на които им е много по-трудно и въпреки това се справят и това е , което ме скапва.Очаквам повече от себе си и като не ми се получи , се чувствам зле.Смешна работа.Айде да бягам да храня ламята.

# 260
Аз да кажа за стоенето в къщи - никога не съм подозирала, че ще ми хареса. Плановете ми бяха още на 3тия месец да се върна в офиса и да работя, работя, работя.... Сега ми е малко терсене, че съм финансово зависима от близките ми и малко като в тежест се чувствам, но пък гладни не сме останали и оценявам лукса който имам да си гледам детето.  Peace
Малчо много се заглежда по рекламите - предполагам заради музиката и шаренийката. Steam mop знам, че тече доста често и не е топлова прекрасен. Аз си взех една парочистачка от tcm. Хубава е, но да си призная не се сещам често за нея  Rolling Eyes Само недостатък е, че бързичко свършва водата за парата, а после трябва да се чака да изстине, за да се сипе нова. Та не става да се хванеш и наведнъж да изчистиш всичко.

# 261
Не знам дали харесва реклами, защото аз телевизор не пускам  Mr. Green Той стои в хола и се пуска само от Иван (напоследък в седмицата по веднъж). Но пък когато има формула е задължително да се гледа. Илко също понаглежда от време на време, че все пак са коли. Но за сметка на това е меломан. Още със ставането си поръчва МУ и се друса  Mr. Green

# 262
  • София
Били, все едно за мен пишеш. Аз имам един списък със задачи, отдавна просрочени и все така неизпълнени, чудя се как така се справят другите. Миналата година например планирах основно чистене на хладилника още като бременна. Накрая на 30-ти декември трябваше да тръгнем за Разград. Аз реших, че просто не мога да го оставя за след нова година и го чистих до 12 часа, после събирах багаж и тръгнахме много късно, което си беше голяма глупост, ама съм такава. Затова много се радвам, че още съм вкъщи с Кая. Не предполагах и аз, че ще ми хареса, но сега съм сигурна, че като се върна на работа това време мнооого ще ми липсва.

Велина, чух, че изпитът бил доста кпфти. Как се справи? Мина ли му на Крис температурата?

Рени, браво за телевизора. Аз в годините преди да се оженим се борих в спалнята да няма телевизор, но изгубих битката, вече и аз много телевизия гледам и ме е яд, защото си давам сметка, че губя много време. А и обичам да чета, което все по-рядко правя.

В тази връзка, днес се сетих, че за коледни подаръци и книги може би ще купя. По-добре отколкото вечните дрехи.

# 263
  • На края на вселената!
Радвам се, че не сте ни забравили, и благодаря за приветствията  Hug Надявам се да успея с маймуните. Няма да мога да ги маскирам. Всъщност може ли да маскирам Кати като бебе - полуголо по памперс. Тя това сама го може, защото по цял ден се събува и ходи гола. Ако реша да я облека се събува и ми бяга, знаейки че ще я хвана да я облека. А за Лина може да я направя балеринка, ама е под въпрос. Вероятно няма да успея с маскировката. Аз ще бъда големия слон от Мечо Пух, но само в размерите, не и във визията  Laughing

За рекламите - при нас ТВ работи нон стоп почти. Така беше и с голямата и с малката. Разликата е, че Лина не гледа ТВ,  а Кати все към него ходи, ако не работи ми носи дистанционното и вика ПЕй, гледа реклами и кашля с момиченцето от Флавамед сиропа.

# 264
Галена, сестра ми си взе такова иго върна много бързо - голям боклук, локви вода оставя след себе си
И на мен ми изглеждаше преди да забременея, че е напълно достатъчно едно бебе да се гледа от мама първите 4 месеца, ама сега само като си представя, че след няколко месеца няма да сме 24/7 заедно ми се доревава.
Според мен е не само въпрос на нагласа, но и до подход към детето. Имам една позата, която по цял ден се оплакваше от детето си, лошо било, кисело било, не знам какво си било (впрочем същата като тръгна на работа започна да мрънка заради колежките си, по принцип си е мрънкалник), а като започна да го гледа свекървата как пък веднъж не я чух да каже нещо такова за същото дете
Иве ,ще идвате ли на партито?

# 265
Добър вечер и от мен  wavey
Много сериозен разговор сте подели  newsm10
Моето лично положение е ........ и аз незнам какво точно  smile3506
Обичам да работя, обичам да имам задачи и крайни изтичащи срокове, пристрастена съм към напрежението и работата си  Mr. Green Определено ужасно много ми липсваше докато си стоях вкъщи  Blush
Но си обичам и да съм с детето си, да гледам как "подрежда" цялата къща /тя си е малка де Wink/
Но в един момент се изнервих до такава степен, че Ина ме дразнеше с всяко свое действие /ако ще те ме освиркайте сега, но си е така  Sad/ Тя е от типа дето стават в 7.30 и беснеят, лягат в 2 и стават в 3, а после вечер заспива в 11
Физически и психически не издържах на тази смяна 24/7
Та връщането на работа ми подейства като освежителна инжекция Sunglasses
Разбира се правя някакви компромиси със свеки, но все се по-добре се сработваме и има светлина в тунела
Разписах се  Innocent
Лека нощ от мен  Hug

# 266
  • Canada
И като казах реклами, някой да е ползвал steam mop?

Аз ползвам този и съм много доволна - идеален е за паркет, балатум, плочки. Премерено пуска пара и съхне за отрицателно време. Първо чистя с прахосмукачка и после като за дезинфекция с мопа. Вече не се престаравам, но когато Раян плъзна из цялата къща, беше незаменим и всекидневен другар. Simple Smile Не става за сериозни петна обаче. Тях - по традиционния начин.

# 267
Добро утро,момичета!
Сядам да се лакирам пред компа!  Simple Smile Изпратих мъжо и каката,малкия още спи засега.Милата ходи първа на градината,е на мъжо са му свили сърмите,закъснява.Напрежение е сутрин,сега не си хареса прическата и се позабавихме за няколко минути.
За жените мрънкала-факт,но аз мисля че не съм от тях.То като затворниците,всички вътре се имат за невинни,но...все пак тук си споделяме и разтоварваме.Не може само хубавото.То и само хубаво да се пише пък има нещо съмнително за мене и в психологията има термин за такива хора дето представят една идеална картинка с цел заблуда и самозаблуда най-вече.
Аз се разпознавам във формулировката на Хриси,за разминаването в очакванията.Имам друга представа за себе си и не се чувствам удовлетворена затова.С децата имам обичайните  като другите,но ми се иска повече лична свобода,а ненамирам начин да си я осигуря на тоя етап.Търся съдействие,но никой не откликва,защото всеки живее напрегнато и не му се занимава.Но ето,добро впечатление ми направи мъжа на Цвети.Наел й е жена да почисти.Все пак жената дори да не е бременна има нужда от такава помощт.А не постоянно да те хокат,че си неспособна и мърла като при нас,но да не ти протягат ръка за помощт.Така,че имам планове като поотрасне Никола и тръгне на ясла да започна работа,д аизкарвам парички и да си намеря човек който да ми помага за да мога някоя вечер да изляза на кино или без децата.И сега си мечтая да ида на пазар сама,вече ми е невъзможно с двамата.Май ще почна по нета.
Някой ще пуска ли поръчка в Ла редут от темата ни?Поръчах един к-т бебе с люлка,шкафче и столче за Надина,но излезе че столчето не се включва,та сега искам да поръчам само столчето.  Hug

# 268
Аз за работатта до ссега да съм се върнала,ако ми харесва6е,ама там няма да се върна,така 4е се ослу6вам за не6то през септември.ДА си призная имах нужда от по4ивка от работа,но ве4е ми писва това еднообразие в къ6ти,особено зимата,лятото си обикаляме България,ама сега в къ6ти. Ве4е наистина нямам търпение да работя и ако ми излезе възможност веднага 6те по4на,все пак искам да си изкарвам мои си пари .Пък и Марти става все по-див и непослу6ен и му трябва обуздаване.

# 269
  • sf
аз пък хич не искам да работя.  hahaha а парите,които изкарва мъжо си ги чувствам като мои   Mr. Green

снощи ядохме некво съмнително пиле на грил и сега ни е лошо и на двамата. Очаквам скоро и гостите от снощи да се обадят  Sick

Общи условия

Активация на акаунт