Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 573
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
 #2gunfire  Като каза съмнително ядене,донси,ти видя ли,4е лелята от кухнята бе6е с маска,зна4и е болна.Ама като е болна да си седи в къ6ти .

# 271
  • София,
Добро утро и от нас! НЕщо тези дни хич ме няма, както се казва все не ми е ден! Mr. Green ЧУвствам се като премазана, нямам сили за нищо! И акъла ми хич го няма, то ще Ви прозвучи като виц де, ама вчера цял следобед готвя, та чак до осем часа вечерта Embarassed и то една единствена манджа. Mr. Green Първо почвам да готвя и се сещам, че за яденето дето съм решила да правя трябваше предварително да си сваря картофите, оставям всичко друго и слагам да варя картофите, чакам да се сварят чакам, по едно време гледам, че не съм включила котлона #Cussing out, сварих ги накрая де, та така и готвих до късно вечерта. Ама нещо и на мен ми беше зле и с едно разстройство цял ден, а вечерта само ми се гадеше, но не можах да повърна, дано не е някой вирус! ooooh!
Днес пак ми е зле ама от друго Mr. Green, а Вероника и тя щъка тук около мен, ей само за панталоните ме държи това дете, не ще само да ходи, а вече дори тича ама трябва някой да го държи! Crossing Arms
За рекламите и аз да споделя - точно като хипнотизирана е, а аз ги използвам за да я нахраня, че тогава яде без проблеми! Hug
ШОколад и аз не давам и скоро няма и да дам! Има време за всичко! А тя и не проявява голям интерес. Sick
За стийм мопа и аз да кажа, леле на рекламата изглежда супер, и аз тъкмо си мислех да си направя един коледен подарък, но като ви чета и се отказах.  Sick КУмата ми наскоро си купи от онези големите прахосмукачки дето са и с пара и е доволна много, но много големи и тежки, на мен ми се искаше нещо такова мъничко, но да е ефикасно, и аз чакам отзиви. Hug
November Rain това дето си ни показала аз нещо не можах да го видя newsm78, ама не се учудвайте де, два дни не можах да си сваля едни плеъри, за гледане на клипчета, та добре че комшийката ми ги свали? Embarassed
Ели, ти получили вече рецептата, че почвам да се притеснявам, ако не я получиш до петък ще я пращам пак! newsm78
РЕнка, а да ти кажа мила нашите календари са просто ужасни, наистина не си заслужават парите. Състоят се от 4 листа и месеците са по три на лист, снимката е отврат, просто нямам думи, отпечатани са на една супер тънка хартия, която едва ли ще издържи до края на годината, ама това е какво да се прави, сега се чудя - поне да направя една нова снимка на двамата и тази от календара да я сменя и ще си поръчам във фотото от малките ламинираните календарчета. Ще се опитам да ги снимам и ще ти ги покажа, тоя фотаджия дето ги е снимал няма никакво чувство за съчетаването на цветовете Mr. Green
ох, стига толкова че се олях!

# 272
  • София
хелоу
Дунди ти ми четеш мислите- до снощи го нЕмаше, ама ще ти пиша утре пак и ако го няма, пускай пак  Hug ама и ти страшен ден си имала вчера ooooh!
Аз днес съм тотално без глас и шепна и коелгите само ми се присмиват, не знам как стана, но е много гадно щото баш сега много ми се говори а не мога  Laughing
За работата и детето- коки ми липсва ужасно, за съжаление без събота и неделя, го виждам сутри нза 1 час и вечер за около 2 часа - 2 часа и половина. е, да, и спинкаме заедно, но все пак....
Обичам си работата, но ако можеше да е 50/50 времето щях да се чувствам по-добре Rolling Eyes
ние календар нямаме, че коки беше болен тогава, искам да му купя и аз.
шоколад не давам, макар в градината да дават съм ги предупредила да не му дават. поне на 2 г като стане.

# 273
  • София,
Ели незнам какво да кажа, сигурна съм, че комшийката е пуснала писмото, тя рецептата си я има отдавна така че едва ли ще и трябва на нея, пък и да и е трябвала щеше да си я снима  Mr. Green, но аз съм сигурна така че, да се надяваме, че ще я получиш, днес или най късно утре! Hug

# 274
Моми4ета,бясна съм .Днеска като взимах кухнята я питах тая дето дава храна какво и е ,а тя ми вика ми вирус,аз я питам тя ли готви и тя ми вика кво аз съм с маска и не ка6лям върху храната.

#2gunfire  #Cussing out Shocked
Нямам думи просто,даже се замислих дали да не се обадя в ХЕИ.Безобразие.

# 275
Добър ден!
Дели спи и аз имам малко почивка, хмммм, толкова е приятно Grinning
Аз пък без ТВ немога да живея, също без кино, книги, списания, интернет  и музика. Обичам шумотевицата, да знам какво става, абе голяма клюкарка съм. Дели се заглежда в телевизора само, когато чуе музика, реклами не гледа изобщо. Съзнавам, че го товаря с излишен шум като непрестанно работи ТВ и ми е малко съвестно.
Миналата седмица ми доставиха една книжка, бях си я поръчала по нета http://www.book.store.bg/c/p-p/m-250/id-20430/deteto-i-nie-d-r-h … uolas-godard.html
Авторът визира по- големи дечица, но мисля, че и за нас е полезна. Не е кой знае какво, но откакто я чета мисленето ми относно възпитанието се промени, успокоих се и като че ли с Дели се разбираме доста по- добре. Някой де препоръча подобна книга?
Леле, Буболечка, как така, бе?!!!! Тия хора не са добре. #Crazy

# 276
Леле, Буболечка, как така, бе?!!!! Тия хора не са добре. #Crazy

Еми кажи ми ,това нормално ли е .Само се разкарвам до там и хвърлям храната.Вие бихте ли я давали на мое място .

# 277
  • София
Марти,няма да мога да дойда.Днес ми сервираха че трябва да пиша едни документи за понеделник,а те са много.
 bubulechkata колко е била с маска само тя си знае  #2gunfire
Моите много се лигавят,незнам какво да ги правя?

# 278
  • sf
аз пък въобще не забелязах тая да е с маска. Ама Вероника вече изяде второто. Не мисля да се панирам, и да е кашляла върху храната, нали е минала термична обработка  Joy  освен ако не  е кешляла върху нея след приготвянето й  hahaha на черен хумор го обърнах.

Със сигурност обаче поне няколко майки ще са я питали защо е с маска и са направили коментар. Другия път сигурно хич няма и да си направи труда да си сложи и едва ли някой ще разбере,че е болна.
Не свикнахте ли вече с абсурдите на тоя народ  Close

# 279
  • София
Привет,

Сложни теми сте захванали, но според мен също е до нагласа и време. Стоенето вкъщи и отглеждането на Ема до момента ми е много приятно, вярно имала съм моменти, в които ми е писвало, но като цяло това ми е най-хубавия период от живота. Излизам от време на време, помагат ми, но живота ми е различен, с нови емоции и отговорности, на мен ми харесва.
Скоро предстои да се върна на работа и чувствата са ми смесени.....

Днес поставихме последния пентаксим, Ема е герой, ама майка и голям стрес изживява с това боцкане. Имам толкова приятелки, които си лекуват зъбите само с упойка - е това не е за мен, съгласна съм всякакви болки да изтърпя само да не виждам игла.

bubulechkata нямам думи............................, аз не бих давала

# 280
Бубе, добре звучи  Hug
 била е с маска, ама дали си е мила ръцете след като си е духаа носа...примерно. А тия, които поръчваме храна вкъщи и въобще не виждаме кой я готви...

# 281
  • София
 Марти Stop

# 282
Ако жената няма съвест, то и маската щеше да се размине. Ако няма лична хигиена, то и в 00 да иде, пак може да не си измие ръцете. Не е приятно да е болна жена при храна за деца, но пък другия вариант е да няма кой и да сготви. Примерно в момента в Люлин в кухнята има дефицит на персонал и хората се редуват на често и постоянно висят бележки за набиране на готвачи и раздавачи на храна. Ами ако няма в случая кой да приготви яденето?! Отделно, че тези, които готвят не са тези, които раздават храната.
Яна, ставаше дума за адаптиране, а не за вечно безметежно щастие. Както и да кажа, че няма такава болест в учебниците по психология  Joy Joy Joy А след такъв коментар от страна на мъжа ти, просто не знам изобщо защо живееш с такъв човек, който няма дори елементарното уважение към съпруга и майка на неговите деца. Не искам да ми отговаряш на последното, защото си е твой личен избор да бъдеш с него. Просто аз самата съм го минала този път комплексар да ме тъпче. Реших, че след като не мога да приема ситуацията, по-добре да я променя.

# 283
здравейте момичета  Grinning
В събота съм на линия  Party
Иве, страхотни са ти момчетата  Hug
А Ева се държи коренно различно когато е с мен и когато я гледа друг..........Иначе аз лично изнемогвам , може би защото съм много изнервена покрай други неща и Евичка ме доизнервя и не защото прави много пакости ,просто си е упорита и не парви това което искам аз.Но тези три дена бях почти по цял ден на работа и живнах малко(въпреки проблемите) .Ако има кой така отвреме на време да ми дава почивка от майчинството бих се възползвала Laughing
За ТВ-то и рекламите, ми тя доста се зазяпва, и не само по реклами, в началото я ограничавах ,рядко го пусках , но напоследък нещо му изпуснах конците Laughing.А и татко й гледа много ТВ , баба й също и така
Аз за съжаления вече давам шоколад, понякога номера "няма мамо,ще купим от магазинчето като излезем "минава, но друг път хич  Rolling Eyes
Дунди и аз утре ще погледна в пощата  Hug

# 284
  • USA
Хоп, ето ме и мен! След няколко изтощителни дена. Благодаря много за стиснатите палци.

Айка, изпитът действително беше много гаден. Аз писах брисах и гледах да набера точки, ще видиме какво съм сътворила след няколко месеца. На мен по-уморителна ми беше логистиката по ходенето в Хюстън. 5 часа полет, 2 часа часова разлика, рент-а-кар, търсене на университета, после още 8 часа полет, че изпуснах единия самолет поради буря, яка турболенция. Абе, радвам се, че всичко приключи. Ще ти пиша подробности на лични. Страшно много ти благодаря за помощта! Без теб нямаше да се справя!    bouquet Hug

Криси още страда от гадния вирус. Лекарката каза, че разстройството и повръщането могат да продължат още няколко седмици, защото флората в стомаха му е унищожена. Сега ще караме на каши и на час по лъжичка. Пак ще се редуваме с баща му да го гледаме. Писна ми от тези болести.

За работата, на мен не ми тежи, че работя. Тежи ми, че той покрай детската градина много боледува, а на мен ми е трудно да отсъствам от работа. Това за мен е най-гадния конфликт. С другото се живее. Колкото по-малко драматизира човек, толкова по-добре. Да, много жени се справят с всичко, но така е само отстрани погледнато. Сигурна съм, че всички се чувстват разкъсани като нас. Няма как, но се свиква с чувството.

Ще гледам да наваксам с четенето и да се изкажа и по други жизнено важни въпроси.  Laughing Видях за шоколада - давала съм малко 1-2 пъти, т.е. баща му му е давал. Аз съм против, ако давам, гледам да е бял.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 20:36 от Winx

Общи условия

Активация на акаунт