Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 716
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Днешната последна беля е два заровени картофа в саксия Mr. Green Толкова се смях, че даже не му се скарах. Хванах го като ги засипваше с пръст.

# 286
Е, Рокси как да му се скараш на цветаря  Mr. Green
Иве много са ти хубави децата  Hug

# 287
Привет и от нас отново! Такива теми сте подхванали., че не мога и аз да несловоизлеаня едно хубаво  Laughing

Шоколад например - аз лично не съм давала,но пък бабата преди мнооого време му даде захарче - 'ама виж как сладко се облизва!!' (цитат), после няколко пъти случайни хора го черпят с бонбони право в ръцете и ако тръгна да му ги вземам, следва яко рев, та му ги оставям ( Но пък веднъж смука 1 бонбон по пътя от Сф до Пловдив и гък не каза Laughing ) Последно една мама от яслата му даде парче Милкинис, след като й казах "НЕ НЕ НЕ" преди той да ги е видял... Нейния много ги обичал...

Та това отключва другата тема - случиха се 5 нови деца в яслата - нищо лошо, ама моя вече 3 седмици ходи и е още само до обяд! А му харесва: слуша лелките и не иска да си ходи от там СТана им е даже любимец вече Та мисълта  ми беше за тази майка със шоколада - води го малкия си само по за 1час на ден, а той не спира да плаче за нея. И как се действа в тази ситуация?- пред него постоянно обяснява как 'Той Тедо там само плаче; той не спира да плаче за мама; той много е свикнал с мама' и т.н. Ами то детето какво друго да прави тогава?!? Че то веднъж не чу, че в яслата може да се играе напр. Как може да има хора без грам ум в главите и кой им дава да възпитават деца?!? Така ли хич не й хрумна да му каже нещо положително и да го НАУЧИ на нещо... Потресена съм и се чудя как да й намекна на жената малко да смени политиката newsm78 То детето си е нейно, но пък и нашите се разстройват покрай него!!!

Казах си го! Дано ми олекне сега  Blush Та оттук и към темата с вътр нагласа - не знам как го прави,но екато огледало на моите емоции и настроения. Колкото повече му се дразня, става по-дразнещ - като омагьсан кръг е! Лично аз винаги си търся някакви задачки, за да се чувствам полезна. Сега вече пак не ходя на работа и сега покрай яслата буквално се чудя какво да правя в свободното време (пу-пу)

Яна, това с помощничката е дълга история с предистория. Сега ще кажа само, че мъжа ми мисли, че майка ми й плаща, а и че в Плд цените не са като в Сф.

Умирам за сън! Лека нощ и спящи дечулирлиги поне до 8  Peace

# 288
  • sf

Умирам за сън! Лека нощ и спящи дечулирлиги поне до 8  Peace

мерси за пожеланието, ама Кико не те послуша  Joy
Умрах от жега тая нощ, Роки се намърда при нас с Кико и тримата спахме на спалнята- аз на ръба,де  Tired и сега съм като парцал, а после ме чака работа.
А довечера съм на РД в яслата.  Grinning

айде лек ден от мен

# 289
И на мен ми беше много топло снощи,ние хем спим на отворен прозорец.И сме четиримата на спалнята.Никола вече се светна,че кака му идва при нас и той като се разбуди към 4ч. иска да идва.Ей сега той е буден,а тя не иска да става.Не мога да я събудя за градината.  #Cussing out

# 290
  • sf
ние със стването нямаме проблем. Особено с Кико  Joy ама вечер в 21:00 са в леглото . Той сутрин буди всички рано-рано.
Нощем спирам парното и отварям прозореца и пак не се трае. стаята е малка и вътрешна и стаа мор. И гола пробвах да спя и пак не се живее  ooooh!
ох, имам чувството,че е обяд вече  hahaha

# 291
Успях да я събудя и прическа й направих,но се изнервихме много.Само да се постопли,след март и почвам да я водя аз живот и здраве.
Нашата стая е север и не спирам парното,но май ще почна.
И на мен ми се струва че вече е минал един ден.
Уинкс,браво за изпита!Много неприятно с Крис!Милото дете,а и вие се измъчихте!Дано да се възстанови бързо!  Praynig

# 292
  • Асеновград
Ce Dim , тоя Тедо , май е като моя Тедо.Аз от личен опит се убедих , че оставането за час не е никак хубаво.Тъкмо спре да плаче и се усети къде е и го взимат , той и да иска да играе , няма време за игра.Само че при нас лелите не го искаха за повече.Моя Тедо откакто е за повече време е много по-добре.Единствения ни проблем е , че много рано му се приспива , съответно го слагат първи да спи , докато другите деца заспат , той вече се е събудил , разбрал е , че не си е вкъщи и оревава света и съответно събужда всички деца и настава малка лудница.Освен това май пак се разболява.
Уинкс , браво за изпита , целувки на Криси , дано се справи по-бързо.
Рокси , много е смешен Никсъна , не знам как му ги ражда акъла , ама май на теб прилича по това.Ти все майсториш нещо , украсяваш , сладкиши правиш , та и той така , сади картофи детето  Heart Eyes.
Иве , много са сладки Ради и Ники  Heart Eyes.
Снощи да знаете Тедо как ме центрира , докато се приспивахме и той ставаше , пък аз го натисках надолу , като реши да ми се гушка и си стовари главата върху мен с всички сили.Прехапах си устната , сега ми е подута , все едно са ме били.Сълзи ми текнаха от болка , пък на него нищо му няма , дървена глава.
Сутрин ми е много трудно , не успявам да стана на време , все закъсняваме.Ама кучешките зъби са се надули яко и спи при нас , та и къчове ни хвърля нощем.
Айде стига съм се обяснявала , хубав ден ви желая и здрави деца  Hug.

# 293
Добро утро! Моето дете вчера заспа в 8, защото през деня беше спал един час  а иначе спи час и половина  Laughing  Към 9 започна да се буди с писъци. Явно нещо беше сънувал, едва го успокоихме. Разсъни се и почна игра до 10. Натиснах го да легне, заспа и след 10 мин пак. Накрая си легнах с него, защото явно го беше страх от нещо Sad
В нашата спалня нощем е 19 градуса. Не пускаме парно и ни е добре.
Лек ден на всички!

# 294
Сега и аз попрочетох назад.
Рени,като съм по подготвена ще си говорим,че днес не съм на тая вълна.
Иве,нямам думи за синовете ти!Страхотни са!  Heart Eyes
Никсъна много деен!Това е вярно,че много копират.
И аз мисля,че оставянето на половин ден трябва да е за кратко в яслата.Също много родители искат в началото да са с децата в стаята,но аз някак не го възприемам макар че може да е ефективно.
Никола не яде шоколад,искаше от яйцето на кака си,веднъж от вафлата й,но като го близна и за наша изненада се отказа.И на сухите й пасти много се хвърляше,ама като му дадох веднъж и само я намачка,така и с меденката.Така,че няма какво да го мисля.А се притеснявах,мислих че много ще му хареса.Нали като беше още в проходилка и беше награбил лъжицата и течния шоколад от масата.Но..явно сме в много дълъг и труден период на неядене.Надявам се като му избият зъбите да излезем от тая дупка.

# 295
Здравейте  Hug
Представих си го Никсъна как усърдно сади картофите  Laughing Много весел  Heart Eyes
Ние в спалнята не пускаме парно даже и през деня, а като са по-топли дни отваряме и прозореца, иначе ще се издушим.
А шоколад давам от яйцата ако си ги види в магазина и се почне едно мрънкане...  Twisted Evil
И за майчинството да си кажа, въпреки че май съм казвала, че предпочитам да си го гледам. Само дето мърморя, че нямам лично време, поне 1ч., поне на седмица, ама нейсе...  Simple Smile
Дано Крис по-бързо се оправи  Hug
С майка ми като говорим по скайп и Мимко й вика "Чао, Пеце"  Laughing /щото ме е чувал/. А като си разкопчее топлинките и вика "чупи го"  Laughing

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:16 от mimoza_lolko

# 296
Добро утро!
Аз в4ера се правих на спортист и с една приятелка ходихме на тае-бо,та сега съм като робот. Ама пък бе6е весело.
А за белите,в4ера Марти събори елхата върху него и реве,а мен ме напу6и смях ,та му се скара ба6та му,за6тото аз не можех .А днеска си напъха ръката в гърнето и му бе6е цялата в ако,ама пак ме напу6и,пък и то какво да му се карам .

# 297
  • София,
Добро утро или вече е Добър ден! Hug
И аз съм от ранобудните, Ицко ме събуди още в 6,30, че нещо го болеше коремче, та му дадох ментови капки и после легнах малко при него да го гушкам. Той пък явно е измръзнал през нощта, то и на мен ми беше много студено. При нас парното работи нон стоп, а и да искам не мога да го спра, няма как, но пък е студено и зимата, даже понякога в големите студове пускам и масления радиатор. Стаята е доста голяма, но е външна, даже има и една цепнатина отвъншната страна на панела и като че ли оттам влиза студ и влага, че тапетите там понякога ми мухлясват, добре че са миещи та ги мия. А баткото и много се отвива, а се къпа преди да легне и явно е простинал. През деня пък става много топло - особено в кухнята, тя е съвсем мъничка Mr. Green
Иве - много са ти сладки момчетата, пу, пу,  Hug
bubulechkata браво на теб, ама не се ли сети след тае бото да вземеш два аспирина и днес нямаше да ти има нищо! Hug
Рокси да нацелуваш градинаря, брей че умничко детенце  Hug моята засега само рови в пръстта, лепи си я по ръчичките и я разглежда с интерес, а като ме види, че я гледам и бързо си изтепва ръчичките отзад в панталоните Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 11:58 от Семирамида

# 298
Winx, стискам палци...а Криси бързо да се оправя  Hug
ние с Десо обичаме да ни е топло, а на това нашето дете все му е горещо  Wink
Днес сме на Коледно парти от работата на баба ми в Патиланци - първа официална среща с дядо Коеда (имаше една в мола миналата седмица)  Grinning
обадих с в клуба, казаха, че дядо Коледа ще дойде към 13 ч. Мисля, че ще е добре, ако има майка, която още не е дошла, а сме сигурни, че ще дойде, да го задържим и след 13 ч. Ками каза, че ще закъснее, аз още не знам, но е вероятно. Никола прави някакви опити да си сменя режима тия дни и не знам какво ще правя със спането му...

# 299
  • София
Иве, много са ти хубави момчетата!

Ками,а Кая за втори път, не знам защо, като види снимката на Ева в подписа ти, вика "мама"  newsm78

Е, Рокси, много изобретателно момче, браво на него!

Леле, Били, на мен все ми се струва, че ще ми разбие Кая устата, ама все не успява, ужас. Сетих се, като бях студентка втори курс, с Христо нещо се лигавехме и ме ощипа по носа, а моят нос е много чувствителен и посиня ужасно, все едно са ме били, а на другия ден имах изпит, голям майтап беше.

Вили, на Кая, като боледуваше с повръщане и разстройство и бяха изписали Линекс, това е специално за възстановяване на чревната флора, не знам дали при вас го има. Дано бързо се оправи Криси!

Ние ще гледаме да сме на време за партито в събота. Но май няма да е костюмирана Кая, сега обмислям да й облека едно костюмче, което е като цветенце и вече й е малко, ама с чорапогащник ще пробвам дали става.

Общи условия

Активация на акаунт