Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 737
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Ами аз лекувам сополи с капки/друг начин не се сещам/.Капя и физиологичен разтвор и правя промивки с него преди капките.Никога досега не сме правили проби/на което и да е от децата/.И въпреки това гнойния отит, който беше направила Нелия е в резултат на неизлекувана хрема,която е тръгнала към ушите според доктора УНГ.Иначе знам, че много често отит се получава и от задна хрема от която въобще може и да не се видят сополи външно.

# 61
Здравейте,

Бути, Гери ме е изпреварила с енциклопедиите. На племенничките ми съм купувала от почти всички видове и започнахме точно когато голямата беше на възрастта на Преско. Явно това е времето на това как и онова защо  Simple Smile
Бубе, ще има дядо Коледа на партито. Честито ти оцикляне  Mr. Green
Уинксче, това са ми сред любимите теми. Сега довършвам фотокнигата на племенничките, която смятам да им направя за подарък за НГ. След това започвам и на Или. За сега обаче първо се заемам с календарът му, че изоставам вече. Миналата година по това време вече имах готовите календари, а тази още се помотвам  Blush
У нас украсата е готова още от средата на миналия месец, а в неделя направихме и втората елха. За сега стоят и двете на пода, а малкия само тича в хола на дивана, сяда като шеф с разпънати ръце на облегалката, кръстосани крака и се радва на лампичките (обикновено без да светят). Ако пък са пуснати ходи да се грее и потрива доволно ръчички и вика - Паи, Паи (т.е. пари...). За сега нямаме жертви от играчките и снежинките. Последните само ходи да ги мирише  Mr. Green

# 62
  • USA
Буути, мерси. И аз като теб действам, чудя се дали не изпускам нещо. Интересно е това със задната хрема.
Ние също се украсихме този уикенд. Елхата ни от кръста нагоре има топки и играчки, от кръста надолу само гирлянди, защото две палави ръчички само се протягат да свалят/чоплят играчките. По-нататък ще ви пусна снимки с украсите на къщите от квартала. Има някои като лунапаркове са направо.
Рени, ти къде поръчваш календарите? Кажи на Ками, че може да и е по-удобно от тези по интернет. Покажи после какво си направила. Много искам да направя нещо такова, но не мога да сколасам.

# 63
Уинкс-че, миналата година ги правих на фотохартия с размер 13 на 18 см. Пуснах си ги във фотостудиото, което ползвам обикновено. След това сложих спирала в Офис 1. Цената на календар ми излезе не повече от 3,50 лв. Тази година смятам да ги правя формат А3 и утре ще ходя да питам в една печатница, близо до нас дали ще ми ги разпечатат или да си търся други (а и на каква цена и хартия де  Wink ). В миналогодишната тема за календарите имаше адресите на няколко печатници, от които мамите са останали доволни. Ще я изровя тези дни и ще пусна на Ками на лични.

# 64
  • USA
Честит рожден ден, Бубе! Много здраве и щастие ти желая и да ти се сбъднат мечтите!    newsm59

# 65
Хайде и аз като видна нощна птица да се включа в поздравите  Mr. Green
Бубе, честит рожден ден! Много любов, здраве, късмет, пари и ...една хубава като теб щерка  Wink  party023 newsm59 Tada

# 66
Бубе честит рожден ден , желая ти най пълното щастие на света и здраве    bouquet
Рени ,много ще се радвам да ми пишеш на лични как точно стават тези календари  Praynig Grinning

# 67
  • Асеновград
Добро утро ,
Тедо днес пак се разрева яката , ама днес бяха добрите лели и го гушнаха и взеха да го разсейват , бързо спря да плаче.Само да изкара 2 седмици без да се разболее и ще свикне според мен.
Честит рожден ден , Бубе , само хубави неща да ти се случват   bouquet !
Много е хубава идеята за календарите , стават универсален подарък за всички баби , дядовци и лели , ама аз сама не мога да се справя с това.Надявах се в яслата да направят , само че с тоя несвикнал Тедо в най-добрия случай ще имаме календар с ревящо и уплашено дете.

# 68
Честито и от мен на Боряна   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Най-добри пожелания за здраве, късмет , много обич, щастие и признателност
 newsm59 Tada  nbirthday Gift

# 69
  • София
Честит рожден ден и от мен Бубе!   bouquet
Двамата мъже много да те слушат, да си много обичана жена, много да си здрава и винаги усмихната Hug
милия тедо, цункай го от нас и дано скоро му отмине периода Hug

# 70
  • Асеновград
Не мога да не се похваля - Тедо днес е ял с голям апетит , танцувал и играл на влакче.До сега не искаше да яде там и не се заиграваше изобщо , много ми олекна.

# 71
  • София
Не мога да не се похваля - Тедо днес е ял с голям апетит , танцувал и играл на влакче.До сега не искаше да яде там и не се заиграваше изобщо , много ми олекна.
браво на тедо били, много се радвам!  Heart Eyes постепенно постепенно и той ще свикне, мишленцето  Hug

# 72
  • sf
айде ето ме и мене. Трудих се над това http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5275505159646518338

Сега пък ще наваксам с писане.
Мистерията около драсканиците на Кико се разкри- едно момиченце редовно го нападало, та оттам.
У нас сме се заринали с енциклопедии, но тези специално,дето Гери е посочила и аз много ги харесвам. Меденосладката я четох на един дъх.

Ох, и аз трябва да се заема с календарите,че ей го дее е Коледа.
А в яслата ще имат ДК и ще им подарява подаръци/ ние трябва да купим,де/  Joy Ще се намърдам и аз да гледам, иначе е забранено за родители.
Елхата ще я украсим в съботата преди Коледа. Развалям я след Ивановден. Нещо ми е рано още за украси.
На НГ май ще сме си в нас. Няма кой да гледа децата и ще сме си с тях. А и попринцип обичаме да я празнуваме в домашни условия.
айде стига толкова

# 73
Бубе, честит рожден ден, много любов, здраве и прекрасни емоции ти желая!   bouquet
И за другото честито, айде да повлечеш крак  Laughing
Ренка, сподели на всички как правиш календарите, моля те  Hug има ли начин да си ги направи и човек не на "ти" с фотошопа
Аз сополи лекувам с едни капки, които хомеопатът ми забърка - за няколко часа минават, през което време давам първо през половин час, после през час. Хомеопатът ни ми е казал, че ако нямам капки мога да давам и коризалия, въпреки, че е боаронска хомеопатия... (примерно той е много против стодала, каза, че може много да обърка нещата, ако се дава при кашлица)...иначе Бути е казала какво могат да докарат сополите, Мариса е правила отити от тях

Браво на Тедо  Hug

Вчера хванали трима, увити с бомби в Тел авив, камикадзета се готвили да стават. Сега има военно положение там, то и по принцип все едно си има де. На Десо съм му забранила да излиза от района на университета, чак на 14-ти като си затръгва

Днес ходихме до скай сити и му взехме на Никола подарък от свекитата - пуловерче без ръкави с ризка. Добре му седи, много обичам да го обличам така, сигурно напук на мен в пубертета ще стане металист...или рапър...

На НГ сме си тримата

# 74
  • София,
БУбе честит рожден ден! ДА си преди всичко здрава и много щастлива, много обичана съпруга и майка и каквото си пожелаеш в днеш ния ден да ти се сбъдне! bdbaloni

Момичета благодаря ВИ пак за подкрепата! Явно стиснатите Ви палци са ни помогнали, защото днес сме добре, не кашляме, спахме добре тази нощ, явно е било този път от рефлукса! Hug
И аз чакам да станат готови календарите на баткото, да ви кажа чесно ние това подаряваме всяка година на всички баби, прабаби, лели и всички са много доволни. Даже старият дядо сутрин като стане и първата му работа е да погледне Ицко на календара и да му каже "ДОбро утро Ице!" - това нещо го зарежда за целия ден!
Били така и Ицко като малък за първи път като го снимахме и на снимката изглеждаше много зле - с една прозрачно бяла кожа, точно същия ден го бяхме водили да му вземат кръв, че нещо беше болен, откриха му някаква анемия, и той толкова много плака, че на снимката после изглеждаше страшен. Тази година обаче и аз ще мисля вариант и сигурно ще ги отведа в събота във фотото да ги снимат двамата и ще изкарам нови снимки, които ще сложа на календарите дето ги правиха на Ицко в училището. Чакам да станат готови за да видя какво да правя! newsm78

И аз съм съгласна с Бути, че недоизлекуваната хрема води до много проблеми, гнойни ангини, отити и дори бронхити! Аз също винаги слагам капки, и постоянно пръскам със стеримар и чистя с помпата. МОже и да ми се смеете, но наскоро една приятелка ми каза как си е направила вакуум приспособление за издърпване на секретите с прахосмукачката. Става много бързо и лесно и за секунди, изчиства много добре, за разлика от тези малки помпички, дето децата изобщо не дават да им се рови с тях в носа, а и те нищо не правят.
Аз също си направих такова, но засега още не съм го пробвала, че не сме имали такава силна хрема. Незнам дали Ви се е случвало в кабинет УНГ да видите как чистят секрети от нослето на дечица, и ако знаете какво излиза, леле, лошо ще ви стане. Sick
Ввакуум помпичката се прави много лесно. Необходима ви е една система от тези медицинските - продават се в аптеките, и по точно маркуча от системата, една капачка от буркан се пробива в средата - колкото да мине маркуча и се слага на прахосмукачката, там където се слага маркуча и. Слагате детето да легне и сипвате в едната ноздра една спринцовка физ. раз-ор, пускате прахосмукачката и само доближавате другия край на маркучлето до ноздрата, без да го пъхате навътре, физ. раз - ор размеква секретите и всичко излиза, а после дълго време нослето е чисто, същото се повтаря и в другата ноздра.
Ками, а ти не се тревожи, сутринта секретите на Евичка са били жълти, защото като е спала и те се събират и така като престоят се сгъстяват и затова пожълтяват, но едва ли е нещо тревожно, предполагам, че пак е свързано със зъбчетата.
Били браво на ТЕдо, ще свикне и той не се тревожи толкоз! Hug
А за задната хрема  - тя също е много коварна, и трудно се открива, именно защото секретите не изтичат от носа, тя дори е по опасна от течащата, защото точно това задържане на секрета, възпалява гърлото, синусите, ушите. Моят Ицко е със задна хрема, през деня му няма нищо, но вечер като легне и само преглъща ли преглъща все едно, че цяло море гълта, понякога се дави и почва да кашля, или пък му се запушва носа, много е гадно, че това с почти нищо не се лекува или пък се лекува, но много трудно. Crossing Arms

За НОва година, ние с мъжо ще ходим с една компания за два дни на Велинград - без ДЕЦАТА Mr. Green, и аз имам нужда да почина малко и да се повеселя Sick, което обаче хич не виждам как ще стане, дано само Вероника да е здрава, че ще видя НОва година през крив макарон. Иначе баба им ще си ги гледа и двамата няма проблеми, а другият проблем е, че Вероника пак ги е забравила и сигурно пак ще плаче от тях, а и как ще изкара три дни и две нощи без мен, като е свикнала само с мен. newsm78 Ние и затова ще отидем десетина дни по рано там, та да свикне с баба си и да може да заспива с нея. ooooh!

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 12:45 от Семирамида

Общи условия

Активация на акаунт