Отговори
# 15
Ехмея, мерси за инфото!
ТЪкмо се чудя къде вече да слагам старите дрехи на Теди. Ще занеса каквото успея. Лятото със сестра ми носихме в един дом за сираци в Берковица. Ама имаме още много дрехи, които могат да бъдат използвани.
tanzen, права си за благотворителността. Ама то това е много удобен PR, нали знаеш. Има ли Българска коледа, която да не е под патронажа я на президента, я на премиера... (май е все под патронажа на президента, де). Разбира се, че не трябва веднъж годишно да се сещаме. Но, мисля си, който има желание, го прави по всяко време на годината. Намира начини как.
Да те питам нещо ми се иска - понеже пишеш "нашата църква", вашата енорийска православна църква ли имаш предвид? Извинявай, въпросът е малко личен, ако искаш не отговаряй или на лични.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 11:39 от Тодоран

# 16
Момичета, позволявам си да напиша тук смс-а от Ваня. Бобката е по-добре, но ще останат поне до сряда в болницата :

"...Боби е по-добре, все още му свиркат гърдичките, когато се движи, но в спокойно състояние са ок. Все още сме в болница, най-рано до сряда. Правим по 6 инхалации на денонощие, през 4 часа и това ни е лечението. Поздрави на мамите от форума, като се прибера ще разкажа всичко. Пазете бебоците повче от всичко, че когато боледуват е много страшно!" 

# 17
Благодаря ви, момичета, за милите и окуражителни думи! Hug
Аз все пак се осмелих да ги пусна и в кулинарния, че имам трески за дяляне. Simple Smile
Рецептата я взех пак от там. Заповядайте: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg38035.html#msg38035
А преди да започна се нагледах на такива красоти, започнах с такъв ентусиазъм... и имах известно разочарование, че не става като на картинките, но така е - подръчни материали, несигурна ръка...
Ще има и втори дубъл, права си Дидимора. Peace

Украсихте ли елхата? Ние вече го направихме, Жени не ни остави на мира Simple Smile

А Калоян, милия, освен обривите, вдигна и температура. Май му избиват четирите горни зъба.

По Коледа ще сме у моите родители, защото ще се върне и брат ми от Германия за празниците. Но няма да ми се размине посрещенето на Новата година у свекитата. Върти ми се да ги викна тук, ама всичко ще е на мой гръб. Ще видим...

# 18
Дано Бобката да се оправя по-скоро  Praynig
И моето чаве се разболява, сега му давам Колактив - някой ползвал ли го е или има ли отзиви за него? На базата на коластра е, но не знам нищо повече. Знам,че е имуностимулатор.

Тодоран, няма проблем да ти отговоря. Пиша "нашата църква", защото ходим с мъжа ми всяка неделя там повече от 8 години и я имам като втори дом. Става дума за протестантска църква.

# 19
Мамчета, и ние си имаме зъбче вече! Още вчера много боцкаше като й пипах венеца и така се белееше, всеки момент все едно ще избие! Може и вчера късно вечерта да е избило! newsm68 newsm44 newsm68
Очаквах като избие да се кротне малко, е да, ама не! Laughing Laughing Laughing
Не иска да яде, всичко пъха в устата!   #Crazy #Crazy

Също така от 2-3 дена пляскаме с ръчички! Много се кефи и се смейка! smile3501 newsm68 newsm44

# 20
Ама защо никой никога не отговаря на въпросите,които задавам? Никой ли не ме чете...незнам. Cry Cry Забелязвам,че постовете ми са като глас в пустиня. Никога не съм изтъквала иli натяквала този факт,но вече ми става маалко тъпо  cry
Дано все пак някой ме прочете....

# 21
Пети, не виждам въпросите ти!? Embarassed Embarassed Копирай ги от старата тема! Peace

# 22
Привет!

Аз докато сколасам да отговоря и Хриси ме е изпреварила! Hug
А Верчо защо ни забрави? Да пише как са с чаровницата Ава! Липсват ни!

Ivane, благодаря за рецептата - ще я пробвам, ама няма да са много украсени моите. (и сега да не си помислите, че е защото не съм сръчна и ми пречат ръцете - НЕ Naughty Те мойте МНОГО ми пречат! Затова обикновено моите произведения са доста семпли откъм украса или пък изглеждат еклектично - това е термина, който използвам, когато стане мазало)

Акварел, дано нямате сериозен повод за притеснения!

Пети, аз съм женска майка и нямам какво да споделя, но ДА има такива младежи със забелени достойнства (нали това питаше newsm78) и някъде назад в темите се коментираше как е станало събитието (при някои по-насилствено за съжаление) Да се включат мъжките майки по въпроса.

До после!

ПП Честито зъбче на Лидия! Хапнете пуканки довечера!

# 23
pettty, не се ядосвай, мила.  Hug Не е нарочно. Май всички минаваме през тази фаза... Embarassed

Ето и моя отговор:
Не съм забелила окончателно атрибута на сина си.

Това намерих последно от тебе като въпрос.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 12:42 от Ivane

# 24
Честито зъбче Лидке!!!
Да си гризкаш със здраве с него!!!

Пети, жено много си готина - не се вкарвай във филми и ти - моля те!!!
Аз за атрибута на Филип съм писала вече над 5 или 6 пъти - забелен е още от 1 месец - Таткото ни е спец - мога да ти  го пратя.
Ако толкова те вълнува нещо - пишеш с големи букви или питаш по 2 или3 пъти Peace Peace Peace
И четеш редовно - то сички въпроси вече са разисквани - певечето де!!!

НИЙ СМЕ ДОБРЕ ИНАЧЕ - фИЛ КАЗА ПЪРВАТА СИ ДУМА - ПА-ПА - каквото и да значи - баща му си мисли, че е татко!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Танзенче, ходила съм няколко пъти на такава църква (имах приятелка протестантка) много ми беше интересно и се учудих как хората там са толкова сплотени и преживяват всички радости заедно, споделят много и наистина са "общество", което в нашата Православна църква го няма. Такова нещо съм срещала само в Арменските среди (имах доста приятели арменци и арменки), където пак всички се държат много здраво заедно - правят си сбирки ежемесечно и им е много весело!!!
Когато ходих на тази (петдесятна май беше евангелска църква) имаше двама млади, които бяха решили да сключат брак и излезнаха пред всички и казаха че се обичат и искат да се оженят и тогава цялата църква от около 100 човека и нагоре станаха  на крака и ги благословиха -  много се развълнувах тогава - сигурно е подобно и когато се представя новородено бебе
там!!!

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 13:14 от stefinka

# 25
  • Добрич
Добър ви ден!

Моето бебе вече е по-добре-сополите се сгъстиха,да видим кога ли ще изчезнат.

Пети,нашия атрибут е насилствено забелен на 3 месеца Peace

Акварелче,как сте?

Стискаме палци на Бобката Hug

# 26
  • Разпиляна във въображението
Ние все още нямаме нито едно зъбче.

# 27
Ние се върнахме от разходка, похапнахме крехки градински зеленчуци и сега се надявам да поспим поне малко, че туй нашето човече никак не спи. И навън е супер, ама на мен ми се иска докато Марта спи, да си посвърша някой свои неща, ако остана будна, че съм от 5:30 не спирам да се наливам със зелен чай и да се боря с дрямката.
Преди обед позаспа нашата мома за има-няма половин час и се обажда. Отивам аз и що да видя, Марта чете Монтен  Joy Извадила я е от библиотеката, до която е залепено креватчето.  Joy Много се смях. Ето я на мама книголюбката:

Ivane, мерси за рецептата. Мен не ми пречат ръцете, ама пусто време, ако може да се разтегли някак ... за всичко време ще имам.

tanzen,   Hug

ЛУРДЕС, честито зъбенце!
Нашето си е в застой - излезе преди месец, а още съвсем мънинквичко.
Miriel, на Теди първото зъбче излезе, когато беше на 9м. Не се безпокой, има време. А и Ясмина беше писала за нейните деца, че още по-късно дори се сдобили със зъби - към годинка.

# 28
Емма   bouquet
Цитат
Ние все още нямаме нито едно зъбче
и ние така Peace
Пети предната тема не съм я чела,но явно питаш за пишките на малките!На Даниел не е забелена Peace
ivane курабиите ти са ммммм,изглеждат много вкусни Hug
Стеф ,че ти незнаеш ли ,че па-па си е направо татко...колкото и да ти е неприятно,това е Grinning
Хриси-Писи коя я тая реклама?

На Коледа ще сме си в нас и понеже нашите живеят отсреща и те ще се присъединят,а имало и вяроятност свекитата да дойдат..не,че имам нещо против PeaceЩе сме бая народ в нас!

# 29
Здравейте и ние нямаме още зъбче но е на път. Въобще не спим, през ноща си хапваме 1 път, но се будим през 20 мин. От днес сме на кухня. Но да ви се оплача болни сме от бета- таласемия. Миналата седмица лежахме в болница в плевен и ни приляха кръв.

Общи условия

Активация на акаунт