Отговори
# 255
Ей, ВаняМ, гледах клипа на дъщеря ти - голяма работа е детето   bouquet!!Аз да си призная такива сложни неща не мога да направя  Embarassed

Сиси, голяма си майтапчийка Joy

Ехмея, наистина се надявам да е глупост това изказване на докторката за позата на хранене, че като знам, какво съм правила  Confused
Абе те все пак там не са лоши специалисти, може аз нещо да не съм разбрала точно  Peace

Да ви кажа, че Бобката пак май нещо се подриска,, ама за сега реших сама да го лекувам вкъщи, защото не е толкова зле положението, а от доктори и болници ми писна. Акал е само 3 пъти за деня, ама последните 2 пъти си беше доста редичко. И отказва да яде, с голям зор го храня - на мене т'ва ми е дерта сега. Ей, без ядове не може  #Cussing out

Ценителке, ако разбереш нещо за Гаиби да пишеш, ей  Hug

Може ли да питам за майчинството, че аз май нещо не загрявам - като ми свършат 9-те месеца и съм заварено положение би следвало да ми преизчислят за останалите 3 месеца майчинството , като базата ще е една година назад - така ли е?
Ако съм разбрала правилно малко съм прецакана, защото мен ме осигуряват на по-висок доход, точно от 11 месеца преди да родя Crossing Arms
Обаче, здраве да е - пак ще намажа Simple Smile

# 256
В интерес на истината не откривам за сега инфо как точно ще се изчислява и дали изобщо ще ни хване нас. Така както си го описала е най-логично и според мен. Нека някой ако намери нещо да пусне линкове.

# 257
Искам да попитам мамите доктори за нещо. Струва ми се беба има лош дъх!!! Много странно, но съм озадачена! Дали е нещо притеснително! Sad Ще говоря с педиатъра при първа възможност, въпреки че не мога да говоря лично с него, трябва да мина през секретариата му, да обяснявам на хора, които не са медици какво ме притеснява, абе ужас, това е друга тема! ooooh!

И аз се присъединявам към питането на Лурдес.
Лурдес, преди няколко дни и аз забелязах същото при Дари. Много се учудих и се замислих дали трябва да се притеснявам.

За майчинството, момичета, аз мисля че ние сме заварено положение и за съжаление няма да ни хване. Но ако има някой запознат да каже.

# 258
Чудя се вече два дена, защо само аз се мъдря в два албума? Чак ми става неудобно и ми иде да си затрия снимките. Айде, давайте, бе момичета да гледаме!!!

Роска, къде се загуби напоследък? Ни тук, ни в кулинарния? Спретнах къщичка по твоята рецепта да знаеш! Имам още да я мъча обаче... Жики как е? Пада си по екстремните спортове значи?  Wink

Ваня М, много кадърна твойта щерка. И аз такива работи не умея! А за бенките - Калоян се роди с бенка на дупето или поне така изглеждаше. И аз страшно се учудих, защото бях чувала, но не знам дали е вярно, че бебетата се раждат без бенки, а те се появяват в последствие от слънцето. Да кажат мамите лекарки. И колкото повече расте Калоян (и дупето му де  Grinning) се уголемява и изсветлява бенката. Явно е било родилно белезче ( ех, че дума измайсторих  Laughing)

Верчо, много ми е интересно защо сега ще учиш Ава на биберон? След като не знае какво да прави с него дай й други неща за дъвкане - мое мнение.

Туй за Габка - много кофти. Дано много бързо да оздравее!!!

Свекитата, уж не се оплаквам, че като дойде ми помага много жената, ама дали помага или лъска щото си вика "гле'й к'ва ми е мърла снахата", не зная. Но най ми е гадно като вземе да ми рови из дрехите за пране, за да намери  тези на малката, че да ги пере на ръка. Ей туй не го разбирам. И няколко пъти й казвам, май попрестана, но да видим... Та Ласи и  Vanyivan, нищо вече май не може да ме учуди. Най-интересното е, че все още не мога да осъзная факта, че и аз ще стана след време свекърва, и кой знае колко добронамерена ще се чувствам, ама все ще съм лоша...
Сисе, Joy Joy Joy

valantine, здрасти!

Те добре го приеха това за майчинството, но да видим още какво ще измислят освен тази една година осигуряване...

Айде, лека нощ, че май се поулях. Mr. Green

# 259
момичета днес трябваше да купя козметика на Милена,че и свърши и нямаше от нашата на Клоран и взех на Бюбхен! Страшно готино миришат,направо страхотно,но страшно силно и се чудя да не са блъскани с химикали разни! Косата и мирише все едно е пръскана с парфюм! #Crazy
И и купих вече чашка,че много и харесва да пие от чаша! И много ми хвалиха магическата чашка на Авент! Магическа друг път-не си взимайте такава! Уж не течала ако детето не си дърпа-пълни глупости-Бебка цялата стана в сок! Егати магията Mr. Green

# 260
здравейте момичета  Hug
нищо не знам за Габчето сутринта ще им звънна  Peace
честит имен ден всички Николчовци ,Николетки,и т.н. ,че много бе ...... Whistling да сте  живи и здрави ,щастливи и засмяни   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
и сега Идно Съубщений :
на 06.12.2008 в МОЛ софия пред IMAX В 10:00 часа ще има детски купон ще участват Мариета и Марионета ще има игри забави лакомства и подаръци  Grinning децата ще посрещнат дядо Коледа  Hug 
  точна среща не мога да сформирам предполагам ,че ще е лудница  Rolling Eyes а и не се наемам ..........предварително се застраховам ще ходя с Жоро и  ще водя Сашко на кино (или поне имаме такива намерения) и не е много ясно за кого по-напред ще имам време Embarassed но не е казано ,че мен трябва да гледате заведете децата да се порадват   на купона  Hug
лека от мен ,че като видя часовника и си представям как утре няма да идем никъде  ooooh! Crazy Mr. Green

# 261
Добро утро .
Ние днес ще празнуваме .И таткото и бебчо са именници.Пожелавам много здраве и щастие на всички други именници Hug
А за майчинството моят мъж каза ,че е гледал.Нас ни лови ,но ако сме осигурявани една година на тази заплата.аз имам шест месеца и ще пропусна #Cussing out
Дано Габчето днес е по-добре Praynig

# 262
  • Бургас
Добро утро!
Лелее дано Габка се оправи бързо Praynig
Рейанка, аз бях писала за Авентската магична чаша още преди два месеца Rolling Eyes Е няма такъв боклук просто - каквото и да сложа вътре, тече на поразия. В резултат след няколко неуспешни опита, вече повече от месец стои прибрана в шкафа Confused
Момичета, аз мисля че нас няма да ни хване промяната в обезщетенията. Вероятно както и предишния път, ще се отнася за родилите след 01.01.2009г. Искрено се надявам да намажем и ние, но при положение, че предишния път не признаха завареното положение, не виждам логика да го направят сега Tired Все пак се надявам да не съм права и да ме зарадват новогодишно, че моите 315 дни изтичат на 6.01. Praynig
Лурдес, аз не съм забелязала такова явление при Дима Thinking Да не е от някое пюре с по-специфичен вкус newsm78 Аз например, като дам на Дима рибно пюре, после цял ден ми мирише като да е изяла две консерви риба, колкото и вода да е изпила и каквото и друго да е яла междувременно Rolling Eyes
Честит празник на всички, които имат повод да почерпят днес  bouquet  bouquet  bouquet
Криси, честити ти именници Hug Живи и здрави и само радост да ти носят   bouquet  bouquet  bouquet Къде го е гледал това мъжът ти, да го потърся и аз, че снощи по новините даваха единствено това, което е пуснато и в днес.бг, пък силно ме вълнува Blush

# 263
Добро утро!

reiana много хубаво миришат наистина,но ние се отказахме от Бюбхена понеже всичко им е с лайка и много му изсушава кожата на Дани...сега сме с А-Дерма,коята даже мирише кофти,ама няма как Confusedиначе от Бюбхена нямахме други забележки освен,че наистина изсушаваше!Даниел от 2 месеца си има чаша със силиконов накрайник и вече знае как да пие от нея и тя не капе ако не дърпа ,мисля,че беше на Nuby Peace

# 264
  • Popovo
Добро утро!
Сисе, мерси за кафенцето  bouquet
Честит празник на всички

# 265
Влизам, за да пожелая на малката Габи бързо да се оправя и скоро да се прибира вкъщи!  Praynig Трябва днес да се прибират с Мирка, ако всичко е наред, нали?

Честито на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet
Дядо ми и той празнува днес, ще му ходим на гости  Simple Smile

Ivane, ами правим ремонти, сега сме във вихъра... така че малко ще позакъснея със сладките, но от другата седмица започвам активно да пека!  Peace
Отивам да ти видя къщичката!

# 266
  • Русе
Момичета, влизам само да кажа, че до момента е много слаба активността относно слагане на снимки за Новогодишния колаж. Действайте по-бързо, линка е на първа страница  Peace Peace Peace

Аз както винаги не съм разбрала,че ще има нов колаж  Embarassed .Току що си поправих  грешката  Peace

Всички болни да се оправят   bouquet

# 267
  • Варна
Ехоооо,
Много сте писали милички и не мога да ви изчета, но влизам да почерпя за именния ден на моето момче!

Да са живи и здрави всички именници и специално Никола на КРИСИ

и да добавя

стискам палци Габка да се прибере скоро в къщи.

Vanyivan аз кърмя Невена легнала от 2-рия месец. То детето свикна и като сме вкъщи друга позна не признава. Пък и вече е толкова печена в сукането, че не се дави.  Но все пак, благодаря за успокоението на мама Lassi  Hug   bouquet

за глутена ами то си им е време вече за глутен, няма какво да се притесняваме.

azvasi Честита бременна новина, леко да караш до финала и едно здраво и красиво бебче ти желая!  Hug  Heart Eyes

бенки Невена  няма. По мои спомени се появяваха по-късно - към 2 годищна възраст.  Peace

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 11:22 от Ясмина

# 268
Благодаря на всички за пожеланията,да ви се връща Hug
Ясминка и твоя Никола да е жив и здрав и много да ви радва.
Goldie сега пак го питах.Каза ,че го е гледал в късните новини по БТВ.

# 269
Честит имен ден на всички празнуваши-да сте живи и здрави и мноого щастливи [/color] Почерпете се се и за именния ден на моят баща
Пожелавам бързо оздравяване на Габи и скоро да са си в къщи,защото предстоят най-хувабите празници  Hug Hug Hug
Бенки нямаме  Peace

Охх, аз съм скапана днес-вчера ми дойде (след 3 месечно отсъствие) Sick, а тая нощ получих кръвоизлив #Crazy.Направо се шашнах-никога преди не е било такова чудо Cry Цялата пижама беше....айде няма да описвам Confused.

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 13:10 от pettty

Общи условия

Активация на акаунт