Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 443
  • 558
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ники Честит имен ден на теб и твоята половинка и честита ви годишнина. Да споделяте още много години заедно в щастие и разбирателство  Hug

Относно тези от нас, които вече не пишат имам предвид момичетата, които вече са сбъданли мечтата си. Аз лично чувствам, че макар и виртуално сте ми помогнали истински. Винаги ми е мило, когато сте публикували дори и едно цветенеце или усмивка в отговор на мой пост. Затова ако някой ден сбъдна мечтата си никога няма да забравя колко много сте ми помогнали и винаги ще намеря и минутка за вас виртуалните ми приятелки  Hug

# 106
  • София
Ники,честит имен ден за теб и мъжът ти и честита годишнина!Много здраве,щастие и любов!  bouquet

# 107
Ники, честити ви празници   bouquet Да сте живи и здрави и много щастливи заедно  Hug
Честито на всички празнуващи  Hug
фивче, много точно си го написала  Peace Аз мисля по същия начин. Когато станеш майка наистина започват да те вълнуват други неща и е нормално да се отдръпнеш на моменти, но мен винаги си ме е влечело в този форум. Наскоро приятел ме попита не ми ли е депресиращо да пиша в такъв форум. Не ме депресира въобще, не ви приемам само като жени преживели загуба, а като приятелки, които могат да ме изслушат за всичко. Много пъти след като напиша нещо и го публикувам се замислям, че най вероятно ще звучи по добре в отчетната. Но ми е отегчително там... Разговорите дето се водят ги водя по цял ден в градинките... Просто тук си се чувствам на мястото. Първо съм майка преживяла загуба и след това съм майка на Виктория...
Сега ще ви споделя и нещо, което ме тормози от сутринта. Снощи излизахме с приятели. Говорихме си и по едно време стана въпрос за деца и едно момиче започна да ми подхвърля, че трябвало вече да си родя второ. /и не знам случайно или не, но последния месец някъде познати и непознати непрекъснато ми говорят, че ми било време за второ дете/.  Първоначално се направих на разсеяна, но тя пак ме попита и не знам какво ми стана, но реагирах доста остро. Казах и нещо от рода, че аз вече имам второ дете, че просто първото нямам възможността да го отглеждам, че следваща бременност ще ми е трета и най вероятно не съм готова психически и физически.  Малко сконфузено стана. Мъжа ми ме погледна доста порицателно и се приключи с тоя разговор. Обаче на мен ми е кофти. То момичето ни е приятелка и нямаше лоши чувства, а аз наистина и се сопнах насреща... И се чудя дали да и се обадя да се извиня  Rolling Eyes

# 108
Шерче,аз бих се обадила.Момичето едва ли е искало по някакъв начин да те засегне.Просто на хората,които не са минали през такава загуба им е трудно да разберат как се чувстваме и мислим ние. Hug

# 109
Честит имен ден на всички Никита и техните производни  bouquet!

Специални честитки на Ники и Ники, за тях празника е двоен  bouquet Hug!
Много смейно шастие и разбирателство Hug!
Белла е страхотна, до сега никой не беше успял да ме зарази с Коледното настроение !

Шер, Hug разбираема е постъпката ти - не го мисли Peace.Момичето едва ли е знаело какво преживяваш.

Фифка, чувствата ни са взаимни Hug.

# 110
Асе, Бени  Hug
Момичето ме изпревари и се обади да ми се извини. Тя много добре знае през какво сме минали, знае, че сме на квартира в 2 стаи и няма къде дрехите си да прибера, та какво остава за още едно бебе.... Аз също на свой ред и се извиних. Сега се чувствам вече добре. Просто се изненадах, че мога да съм толкова сопната... По принцип не съм такава...

# 111
  • София
Ох, чак сега прочетох, че имате и годишна, Ники. Желая ви дълъг и щастлив семеен живот! Да сте живи  и здрави! Hug  bouquet

Аз пиша на приливи и отливи, но всеки ден ви чета, вися тук... и има моменти, в които не отварям друг подфорум. Чувствам се толкова свързана с вас, тук... Тук намерих истински приятели и се усещам толкова различна вече, че като напиша нещо в друг подфорум и се чувствам не на място. Въпреки, че имам трето детенце вече, не се чувствам сбъднала мечтата си, даже не съм писала и в онази тема. Снощи разглеждахме стари снимки семейно и въпреки че знаех, останах като зашеметена какъв белег е оставил загубата дори чисто физически върху мен. На снимките ме гледаше непозната поддържана жена с искри в очите... Напоследък избягвам да се снимам, но ако случайно попадна пред обектива там виждам само тъжни, помръкнали очи и посърнало лице...

Шер, и аз така се сопвам от време на време. После ми става криво, но пък хората трябва да имат малко такт, като нямат си е за тяхна сметка. Бях бременна с Лъчи, когато девер ми ни бяха на гости за РД на Мони, който както някои от вас знаят е точно 3 дни преди този на Поли, тогава той не спря да се майтапи с мен, че комар бил ме ухапал по корема /то може да е смешно, но в други случаи/ и затова ми се е подул. Търпях, пусках по някоя крива усмивка... Накрая му изсъсках да млъкне и да не се весели на мой гръб. После приятелите ни, които през цялото време мълчаха ми казаха, че му се чудели на акъла да бълва подобни глупости и на моето търпение също. Да ти кажа не ми стана гадно за него, да се беше усетил. Толкова пъти се опитах да отклоня разговора, но той не, та не. Това беше поредния му гаф, а аз едвам сдържах сълзите си през този ден...

# 112
Честит имен ден на Ники и Ники и честита ви  годишнина,желая ви само радостни и щастливи моменти да сапътстват живота ви.

Честит и Никулден.

Момичета да ви се похваля в четвъртък се явявах на защита на дипломна работа и имам отличен.Още немога да повярвам че вече се дипломирах.А какво притеснение беше,чак стресница ми излезе.

Ами това е от мен ,пращам ви много целувки.

# 113
Имам мноого да пиша, дано Деница-малката певица ме остави да си кажа...
Ники и Ники, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Вашето семейство е като в приказките 3 дни яли, пили и се веселили, затова ви пожелавам ПРИКАЗНО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!
Честито на всички празнуващи!
На този ден преди 2 години, претърпях своята загуба, но и аз като Лейди, предпочитам да не се връщам към лошите моменти от живота си.
Днес майка ми има рожден ден и ви черпя виртуално

Мили момичета и аз всеки ден ви чета и се чувствам "като у дома си" само в този форум  Heart Eyes Въпреки, че си имам моето малко слънце, искам щастието, което съм изпитала и изпитвам да сполети и всички мои виртуални и други приятелки.
И накрая, но не на последно място да ви се похваля, че на Деница и прозира зъбче (долу в ляво).  newsm78 Не никнат ли първо горните, или няма правило? Не е ли малко раничко?
Гуш на всички и си хапнете рибка, помага срещу стрес Mr. Green

# 114
Честито на всички празнуващи и специално на Ники и половинката и!
Лили не мисля че има правило къде ще пробие първото зъбче, е сигурно ще те запишем за Гинес ако изкара мъдрец първи. hahaha В този ред на мисли имам въпрос , кога започват да гукат и да се смейкат бебетата (ако се повтарям ме извинета ама вече от безсъние съм ... Crazy).
Лили, аз на датата която загубих бебенцето си дори не влизах във форума - цял ден се занимавахме с ремонт  и ако не беше милата ми свекърва да ме "подсети" може би щях да игнорирам датата защото знаех че нося в себе си едно живо и здраво бебче което има нужда от весела майка.Някак кофти се чувствах да мисля за загубата и да се самосъжалявам , все едно така игнорирах Мишето което беше още в утробата ми.Чувствах че не е редно да плача, а да се радвам на бременноста си (не че съм била много щастлива покрай толкова притеснени Tired).
За малкото ангелче Flowers Rose

# 115
С риск да го обърнем на чат се включвам пак, защото забравих да стисна едни палци на Шушу. И аз одеве потрепнах, като видях че е писала, но здраве да е и това ще стане. Май твоето стрелче е като моето раче - 5 дни преносвах, влязох в болница в понеделник, първата система не подейства изобщо, в сряда ми пуснаха втора и докато ми казваха "няма да е скоро", "далечна работа" аз взех че родих.
Лейди,  усмивчиците почват още от 2-ри месец, а гукането - незнам. И тате да не се сърди, че първите усмивки са само за мама. Mr. GreenДеница започна с едни "ааау" и други подобни предимно докато сменяме памперса или по време на хранене. После на 3,5 месеца започна да пищи и да се хили-явно си изследваше гласовите възможности и се забавляваше от това в продължение на 2 седмици и сега сме на вълна "бу...ф" и "бо...ф". На мястото на многоточието има много балончета и слюнка.
 Hug и лека вечер

# 116
Честит празник на всички празнуващи, а на Ники х3  Mr. Green   bouquet.
Шушу, желая ти скорошно, бързо, леко и непредизвикано раждане Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.

Аз ще ви дам една много прозаична причина за неписане - сменихме си клавиатурата и на новата не са изписани буквите на кирилица - много тъпо звучи, но като не се сетя някоя буква къде е и откачам докато я открия  Crazy. Отделно от това Бобо е толкова щур, че никак не смогвам. Искам да напиша нещо, но докато стигна до компютъра и забравям какво или вече не е актуално. Това не значи, че не ви чета, мисля и обичам, нито, че съм ви забравила или пък не знам причината да съм тук. И на мен тук си ми е най-уютно.
 Hug Hug Hug

# 117
Аз май не трябваше да я подхващам тая тема с неписането.Не съм искала да обидя никой или пък да го накарам да се почувства некомфортно,просто много често се сещам за много от момичетата,които пишеха при нас и ми става мъчно за тях,но както и да е.
Лили,на Марти също му изби първо долно зъбче и то точно миналата година по това време.
 Hug

# 118
  • София, "Младост 3"
честито на всички ви
желая ви усмивки напук на света и заради него
желая плам в сърцата и душите ви напук на мрака навън...желая любов в празнотата и напук на нея...защото е факт че трябва да живеем напук на трудностите и въпреки загубите...защото живота е нашия път към една нова среща...
липсвъте ми, но нямам много време...а и желание да пиша, опитвам се да ви чета, но не винаги ми се удава...
но ви нося в сърцето и ума си, и вас и мечтите ви...и спомените ...
целувки и лека вечер

# 119
Бени, въобще не си сгрешила  Peace
На мен пък ми харесва да си споделяме и разсъждаваме кой как приема нещата по принцип и по различни теми.  В противен случай темата заприличва на "Календар на събитията"  Blush
Аги, най неприятно е когато неразбирането и нетактичността идват от близък човек.
Напоследък избягвам да се снимам, но ако случайно попадна пред обектива там виждам само тъжни, помръкнали очи и посърнало лице...
Това звучи много тъжно  Sad Но съм сигурна, че е така. Дано се върне пламъчето в очите ти, дано  Praynig И аз имах такъв период. Сега като че ли започнах да приличам на себе си... визуално... Но имах няколко снимки от първата нова година след загубата... Скъсах ги и ги изхвърлих... Там наистина бях посърнала, тъжна, вперила поглед в нищото.... Не искам да си я спомням, затворена в друга стая и плачех, а мъжа ми се чудеше как да ме успокои и какво да каже на другите... Ужасно беше... И сега някакси трудно ми става коледно и новогодишно настроението... не е същото просто....
Глори, честито дипломиране и много успехи   bouquet
Лили, честито ви зъбче! Няма никакво значение как излизат. Само нека да е безпроблемно и бързо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт