Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 430
  • 558
  •   1
Отговори
# 30
Със закъснение: Честит рожден ден на двете любими жени на Ичони.
Фив, не се притеснявай, живеем в 21 век, дори да е нещо генетично (аз съм пример) винаги има решение на проблема.Аз когато разбрах за синдрома ми хем адски се изплаших хем малко ми олекна защото поне вече знаех къде е проблема.Защото преди да разбера постоянно си задавах въпроса "ами ако пак стане" защото не съм търсила достатъчно проблема? При мен беше кофти че разбрах за "проблема" вече в 28 седмица и въпреки това виждаш лентичката ми.Така че не се предавай и не падай духом, а си кажи че по добре да откриеш проблема отколкото постоянно да се питаш "Защо?".Ще видиш че ще успееш, аз съм сигурна (не знам защо но знам че ще е така) и ще изкараш една спокойна (до колкото е възможно) бременност. Hug Hug Hug
Рита не знам на какво се дължат твоите страхове, но и аз  малко се плаша с наближаващите празници.Първо защото малко преди празниците миналата година изгубих бебето си , второ защото точно на 27 декември ме удари адски тежка депресия от която излезнах благодарение на мисълта ми за бебка (осем месеца по- късно). Важно е че тази Коледа ще бъде РАЗЛИЧНА. Пожелавам наистина всички тази коледа да открият по едно малко чудо във себе си (в буквален и преносен смисъл) преносния смисъл е за тези дето вече го дондуркат чудото. Mr. Green

# 31
Страхотна темичка.
Пожелавам на всички ви много хубав месец, изпълнен с най-прекрасни изненади и подаръци.
Фивърче, много е трудно връщането на работа, но поне ще си заета, и ще имаш по малко време да мислиш.  Hug

# 32
Шер, след четири месеца ли те друсват хормоните?  Mr. Green
ритка, написах го това за хормоните, защото съм останала с впечатление, че твоята тревожност не е от сега. Даже първите пъти като започна да пишеш, че нещо те стяга си го помислих, но реших да не пиша нищо... Просто го предположих като примерна причина.
Възможно е ако имаш конкретни притеснения да е от това, разбира се... Дано се успокоиш и порадваш на празниците!  Hug

# 33
Фивърче, на работа ще се позанимаваш поне, ще си ангажирана.Не си натоварвай психиката допълнително дали някой няма да бъде освободен заради теб - ти най-малко си искала да се върнеш Hug.

Ники, баща ти пак много е издържал Peace.Виж, ако ме беше оставила мене бъди сигурна, че щях да съм ти звъннала още докато влизаш в колата/ ама на тръгване имам в предвид/.Хората кават, че малките деца усещали когато ги гушка неспокоен човек и се изнервяли и почвали да плачат - значи аз не ставам за гушкане на саме ooooh!.

Светле, аз съм на линия, нали ме забелязваш?Никакви отсъствия няма да правя вече, ама тия дни ми се струпаха повече неща на главата и пропуснах Embarassed.

Момичета да ви се оплача, много съм нервна.Ама наистина много и не мога да рзбера защо.Не, че нямам проблеми в последните дни, ама те са повече служебни.Имам едни договори за разсрочено плащане, почнах да търся клиентите да ги платят и настана ужас направо.От кризата ли , от какво ли - всички  масово отказват да си платят сумата по договора, а само това, което са продали #Crazy.Разбирам ги хората, ама аз какво да правя като съм ги планувала тези приходи в реалния им размер.И не мога да разбера защо никой не си следи сроковете, а чакат аз да почна да ги търся???
Сега ходя обикалям складовете, на които съм дала така, за да броя с тях наличностите, а си имам и друга работа и други ангажименти....Много ми нервно.Днес даже се скарах с един клиент и се наложи да си прибера цялата стока, повече няма да работим.Сега се чувствам зле от това, полудявам ли newsm78.Мисля, че имам правото да изброя какво има налично в склада му с него/или някой от служителите му/, за да съм сигурна, че ще плати това, което продал?Стана скандал направо и аз прекратих отношенията ни.Той си бил направил ревизия, това бил продал, това щял да плати!А в крайна сметка се оказа, че сумата за плащане е по-висока.
Незнам..., може и аз да съм крива.....Ама ми е гадно
Трябваше да се прибирам в София към петък, а няма да мога и мъжо ми се сърди.....
Е, какво да направя, ще лудна вече.Главата не спира да ме боли.
Ако ми върви така каръшки какви ли празници ще изкарам незнам newsm78

# 34
Честит празничен месец на всички! Пожелавам ви да получите своя Коледен подарък и празнично настроение!
Може да се усмихнете със снимката "Деница пишка"  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=9202183
 Hug Hug Hug

# 35
  • София
Асе, разбирам те напълно. Hug Тая криза ни е.... майката с извинение.
Имам толкова много за оплакване, но ще се въздържа...до пръсване.

# 36
  Асе, хич не ти е лесно и не мисля, че ти си кривата в случая. Просто с тези непрекъснати натяквания по всички медии за тая проклета криза, народа масово започна да полудява. Всички се страхуват за работното си място, за бизнеса си, за оцеляването си.  Ти си оправна, дано клиентите ти разберат, че с теб не могат да си правят каквото им хрумне и да си събереш парите... Много е кофти така, между другото майка ми приключи работната си кариера, завлечена от доста пациенти, някои от които до скоро й се обаждаха, за да й кажат, че са й длъжници и ще се издължат Shocked

Имам си нов телефон, беше ми връчен снощи с думите "не мога да издържа до петък". Сега си имам играчка за разучаване, кофтито е, че в комплекта няма инструкции нито на български, ни на английски, дори на немски няма...само на холандски и френски. Трябва да карам по усет:)

# 37
  • София
еее Ники,честито ти телефон! HugАма твоят мъж е копирал подаръка едно към едно с моя. Mr. GreenИ той ми подари телефон по-рано,защото неможел да издържи до датата,пък и нали е купен от Белгия,та познай на какъв език са и моите инструкции. LaughingСега остава да са и еднакви телефоните.

Лили,много целувки за хубавица Деница! Heart Eyes

# 38
  • София
Ооо, Ники честито, с кеф да си разузнаеш всичко за новата играчка.
Асе, тя кризата не прощава на никой. Всички са засегнати в момента,
нормално и клиентите ти да не могат да се издължат, при все че на теб това трябва да ти
е най-малкия проблем, тъй като си имат договори зач изпълнение.
А , в случая ти е голям проблема. Съжалявам , че ти късат нервите, сигурна съм че
искаш да  #2gunfire повечето. Аз побеснях от написаното от теб.

Асе, разбирам те напълно. Hug Тая криза ни е.... майката с извинение.
Имам толкова много за оплакване, но ще се въздържа...до пръсване.

И аз като Аги мисля да си ...  smile3505 , че само ще се ядосам още повече.

# 39
Ники, честит ти телефон и със здраве да си го ползваш  :bouqu!
Съжалявам за майка ти, но поне ще си почине жената Peace.И дано наистина длъжниците да се изплатят, защото изобщо няма да е хубаво, ако не го направят,Майка ти е проявила разбиране в тая немотия и е редно те да й се отблагодарят.Ама, ако не го правят ще им се върне, да знаеш.
Това ме подсети да ви разкажа една история от тази година/май не съм ви я разказвала/.

Пътувам аз по работа/правя обиколки на България поне по 4 дни минимум/.И решавам, за да си спестя пътя от Велико Търново да мина през прохода "Твърдица-Елена", да спя в Твърдица и от там  Сливен ми е близко.Тръгваме ние/с едно момче бях/, няма табелки "прохода затворен", питахме в Елена, те казват, че минавали коли,не бил довършен, ама се минавало.А и помня, че царя беше почнал да го прави, но не знаех до къде е стигнал.Навлизаме ние, какво да ви кажа не беше картинка пътя, ама наистина се минава - дупки, чакъл и така.Срещаме камиони, спираме ги и питаме до къде е в такова състояное пътя, за да знаем дали да се връщаме.Те викат, спокойно - до билото и после до Твърдица асфалт.Е, много красив проход наистина Peace.Ама добре, че направих снимки, защото втори път не няма да го мина.
Часът е вече към 20.30, след малко се стъмва, а ние пътуваме около 2 часа отсечка от около 10км.И моето 6то чувство се обади, за момент си помислих както няма сигнал мобилния, остава само да се счупи колата и до там.Никакво движение по тоя път няма, ужас направо.И честито, горе на билото колата се счупи и до там.Стана тъмноооо, ама много.Притесних се ужасно.Звъня на едни клиенти от Сливен, ама те не вдигат,телефон на пътна помощ не знам.Не смеем да мръднем от местоположението си, защото тамън сме хванали сигнал.Звъня на 166, обяснявам случая, локализирам къде съм и ги моля да ми изпратят пътна помощ.Не било тяхно задължение, като се развиках да видите само как можело.Пътна помощ тръгва от Велико търново, в това време ми се обаждат клиентите от Сливен, като разбраха проблема се обадуха на техен колега в Твърдица и той човека тръгна с колесар да ме прибира.Звъня аз обартно на пътната помощ и му кавам, ако иска да се върне/, за да не минава гадния път и да си троши камиона/, и че ще му се обадя утре, за да ми каже колко пари и по сметка да му изпратя за разкарването.Обаче  човекът явно реши, че ще го излъжа/а и е бил на половината път/ и каза, че ще дойде.Казах му, че ще ни вземат на колесар, и като влезне в Твърдица да ми се обади от  "мегдана" и ще ми платя целия курс/нищо, че не ме качил аварирала/.Той не спря да говори да не му избягам , да не го излъжа...Към 23 часа благополучно сме в Твърдица, хората ни прибраха колата, в хотел ни заведоха и така.Пътната помощ звъни, срещнахме се на центъра и аз си му давам 350лв.Той ме гледа и не може да повярва.Каза ми, че е мислел, че щом съм намерила кой да ме прибере съм щяла да го излъжа, и нямало да му е за първи път, и че заради това е искал да дойде и е бързал много, за да не ме изпусне/искал е да ме хване на пътя/.Каза още, че ако е знаел, че съм толкова честна наистина е щял да се върне и да не си троши камиона по пътя.
За мен аз потъпих правилно, можех да го излъжа/щях да се скрия-пък нека ме намери, ако може/.Но съм сигурна, че ако го бях излъгала съдбата щеше да мо го върне мноооого бързо.Сто на сто щях да закъсам и никой нямаше да дойде да ме прибере.Ама честно момичета, много ме беше страх горе в гората с мечките, добре че имахме вода, ядене и шоколад/аз не тръгвам на път без провизии/.
Та се надявам Ники и клиентите на майка ти да постъпят честно като мен Peace.
Да знаеш, че ще ти звънна към петък или събота, мисля че до тогава ще имам яснота относно свободното си време.Трябва поне 5 дни да съм на линия, нали Hug?

Момичета благодаря за разбирането Hug.Знам, че не е лесно в момента, а много народ май остана без работа или застрашен от това.Голяма психоза настана нещо, а положението не е чак толкова страшно.Ама хората май се застраховат и от там идва всичко.

Класната нещо не я меркам, ще й пиша отсъствие.Нали и учениците вече оценяват учителите Peace.

# 40
  • Варна
Асе наистина си много честен човек. Заслужаваш да ти се връща само добро. Надявам се да си получиш дължимите суми от клиентите.
Ники честито телефонче  Heart Eyes. Ако имате проблеми с упътването, аз съм насреща - само кажете модела и ще потърся.
На мен първия ми работен ден мина много депресиращо. Посрещнаха ме с проблеми, колежките ми са направили сериозен гаф, който наистина ще струва уволениението на поне 2-3 от тях. Още другата седмица ще се разбере кои са.
С едно обаждане от София ме "зарадваха", че са сбъркани епруветките, в които е трябвало да се вземе кръв за изследванията  #Cussing out. Едвам намерих лаборатория, която просто да ми извърши услугата за ново вземане на кръв и обратно пращане до София.
лейди за генетичните се притеснявам за тези, които касаят съвместимостта между мен и мъжа ми. Защото ако там има проблем едва ли нещата са поправими  Sad

# 41
Ники честит ти подарък в аванс, много и все хубави разговори да проведеш по новото телефонче
Ася наистина дано да ти се върне многократно доброто, обаче аз не смятам че този човек от пътна помощ е постъпил не особено честно спрямо тебе

С едно обаждане от София ме "зарадваха", че са сбъркани епруветките, в които е трябвало да се вземе кръв за изследванията  #Cussing out. Едвам намерих лаборатория, която просто да ми извърши услугата за ново вземане на кръв и обратно пращане до София.
лейди за генетичните се притеснявам за тези, които касаят съвместимостта между мен и мъжа ми. Защото ако там има проблем едва ли нещата са поправими  Sad
Дано сбърканите епруветки да са единствения проблем които ще имаш с тези изследвания, нека резултатите да са добри пък другото.... се забравя
За службата много неприятно още от първия ден ама понякога така става

Аз си мисля за Шушу и Хеленка и за Талето  дано и трите да са много щастливи в момента

# 42
Честита нова темичка на всички.
Нека декември да е прекрасен за всички нас пълен с много подараци и топли чувства Heart Eyes лично аз си чакам най-големия подарък Praynig
Ники честито телефонче.
Асе Hug

Нефертити Heart Eyes Hug и аз ,често си мисля и за теб и за Талето ,често влизам и чета ,но непиша много често. Сега отивам да се отчета в шкембелийската тема  Wink

# 43
Нефертити Heart Eyes Hug и аз ,често си мисля и за теб и за Талето ,често влизам и чета ,но непиша много често. Сега отивам да се отчета в шкембелийската тема  Wink
Аз си мислех че вече гушкаш бебе, ама то така или иначе до три седмици ще я гушнеш  Hug

# 44
Ася ама направо не знам какво да кажа...ти че си излезнала честна добре ама оня с какъв акъл ти е взел такава сума!!!Той и на 20 лева трябваше да се радва...наглост е направо.Те видят добър човек и дай да го ошушкат.Уфф как ме е яд така.Да беше му дала 50-100 лева и да се оправя.Не знам какви са километрите дето е минал ама в крайна сметка е трябвало само бензина да му платиш (даже не целия защото си му казала на половината път да не се разкарва).А определено бензина от София до морето не е толкова.Пуу да им се невиди.Дано поне добротата ти се върне десетократно. Hug
Честити телефончета на Ангелс и Ники.

Общи условия

Активация на акаунт