Фив, не се притеснявай, живеем в 21 век, дори да е нещо генетично (аз съм пример) винаги има решение на проблема.Аз когато разбрах за синдрома ми хем адски се изплаших хем малко ми олекна защото поне вече знаех къде е проблема.Защото преди да разбера постоянно си задавах въпроса "ами ако пак стане" защото не съм търсила достатъчно проблема? При мен беше кофти че разбрах за "проблема" вече в 28 седмица и въпреки това виждаш лентичката ми.Така че не се предавай и не падай духом, а си кажи че по добре да откриеш проблема отколкото постоянно да се питаш "Защо?".Ще видиш че ще успееш, аз съм сигурна (не знам защо но знам че ще е така) и ще изкараш една спокойна (до колкото е възможно) бременност.
Рита не знам на какво се дължат твоите страхове, но и аз малко се плаша с наближаващите празници.Първо защото малко преди празниците миналата година изгубих бебето си , второ защото точно на 27 декември ме удари адски тежка депресия от която излезнах благодарение на мисълта ми за бебка (осем месеца по- късно). Важно е че тази Коледа ще бъде РАЗЛИЧНА. Пожелавам наистина всички тази коледа да открият по едно малко чудо във себе си (в буквален и преносен смисъл) преносния смисъл е за тези дето вече го дондуркат чудото.
.Виж, ако ме беше оставила мене бъди сигурна, че щях да съм ти звъннала още докато влизаш в колата/ ама на тръгване имам в предвид/.Хората кават, че малките деца усещали когато ги гушка неспокоен човек и се изнервяли и почвали да плачат - значи аз не ставам за гушкане на саме
.
.Разбирам ги хората, ама аз какво да правя като съм ги планувала тези приходи в реалния им размер.И не мога да разбера защо никой не си следи сроковете, а чакат аз да почна да ги търся???
.Мисля, че имам правото да изброя какво има налично в склада му с него/или някой от служителите му/, за да съм сигурна, че ще плати това, което продал?Стана скандал направо и аз прекратих отношенията ни.Той си бил направил ревизия, това бил продал, това щял да плати!А в крайна сметка се оказа, че сумата за плащане е по-висока.

повечето. Аз побеснях от написаното от теб.
, че само ще се ядосам още повече.
. Едвам намерих лаборатория, която просто да ми извърши услугата за ново вземане на кръв и обратно пращане до София.