Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 444
  • 558
  •   1
Отговори
# 90
Шушу,аз тъкмо се зарадвах и реших,че вече сте си в къщи с бебока,а той не ще да излиза. WinkАма прав си е човека,гледай какви бурии се вихрят навън  Mr. Green
Стискам палци за понеделник,ако до тогава не реши да излиза.И те чакаме с най-хубавата новина  Hug

# 91
 Любими мои! Много мерси за пожеланията към мен, приемам ги всичките и се надявам да се сбъднат, особено това с братчето/сестричето /след известно време обаче-поне 2 годинки/ И понеже не сколасах да влеза на 5ти, а вече е 6ти, та да почерпя за всичко накуп- рождения ми ден, имените дни на двама ни и 5тата ни годишнина от сватбата:) Не научих да слагам картинки в постовете, но пък ви черпя с личното си творение:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187775&pid=9238716

/това със слагането на картинки сигурно не е трудно newsm78/

Шушу, днес е много хубава дата да родиш един Николчо:) Желая ти леко раждане и най-хубавото бебе! Как само ми притрепна нещо, като видях, че си писала, очаквах че сте си вече вкъщи двамката и ни съобщаваш новината:hug: Hug Hug

Специално за Лилибон- последния ми гоблен/завърших го оня ден/:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304050&pid=9238738

# 92
Честит Никулден!
Ники,честит имен ден на теб и любимия ти Ники!Бъдете здрави!
Честит празник на всички,които носят името Николай както и нашите морски дами
  Hug
На семейство Ники желая още дълги години много любов и разбирателство,да се радвате на много деца и внуци.Бъдете много,много щастливи!

# 93
Честит имен ден на всички именици! Специални поздрави за Ники и Ники - още много години да празнувате, заобиколени от внуци и правнуци.

Честит празник на банкерите и занимаващите се с пари. Честит празник на моряците и моряшките съпруги, ако има такива. Честит празник на бургазлийки. На другите морски също.

Хайде, намисляйте си желания сега.

Ники, много хубав аватар. Ама да питам нещо за тези рога - не си ли ги дърпа Бела? Щото нашата фурия все се опитва да ги свали, пък те са и със звънчета, та и непрекъснато се опитва да ги види тъй както са и на главата - голям е майтап.

Шушу, със собствено мнение стрелчето малко, а? И викаш за студентския празник може...живот и здраве като влезе в университет, заради неговия рожден ден ще обявяват неучебен ден  Mr. Green.

Hug на всички.

# 94

Честит Никулден на всички празнуващи днес - именници, бургазлии и банкери с пожелание за много късмет, здраве и любов
И специални поздрави за малката Бела, да са и живи и здрави и мама и татко, да и подарят щастливо детство и скоро братче или сестриче ... или и двете

Шушу Ще си имаш мъж със собствено мнение , който ще кара всички да го чакат, ама важното е че скоро ще е в прегръдките ти
Хубав уикенд на всички

# 95
  • на дъното
Честит Никулден на всички!

# 96
Честит Никулден на всички! Честито на дамите ни от Бургас! Честито и на банкерите!

Мече, тези рога бяха на главата й само за снимката и то в магазина, когато ги купихме. Вчера исках да й ги сложа, за да я снимам пред елхата в нас, обаче без да искам счупих диадемата...та си нямаме вече рогца.

# 97
  • Бургас
Честит Никулден на всички!
Нека Никола Чудотворец помогне на всеки да намери своето Чудо  Praynig
Надявам се догодина да празнуваме имен ден на този ден в нашето семейство !

# 98
                      Честит Имен ден на всички празнуващи днес !!!
              Ники да сте живи и здрави !Весело посрещане на празника!

Честита Ви годишнина!  Догодина в подписа ти има и друга лентичка Grinning.

# 99
  • София
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!  Animal Tropical Fish
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕНИЦИ!

Ники, голяма майсторка си обаче.  bouquet

# 100
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
 newsm51
Честита   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet годишнина на Ники и Ники!
   От сърце желая много здраве и късмет!

# 101
  • Варна
Честит имен ден на всички с хубавото име Николета, Николина, Николай, Никола, всички Никита, на моряците, рибарите, банкерите и всички ловци на лапнишарани!
С радост и гордост да си носите името! И да сте живи и здрави!

Ники, поредния гоблен с котки, с който ме разбиваш! Страхотен, много сладък и въобще кога смогваш и да шиеш?

Шушу, леко и успешно раждане ти пожелавам! Оня ден четох, че фурмите съдържали окситоцин и в арабския свят ги хапвали за задействане на раждането:
http://www.harunyahya.com/bulgarian/Articles/article_hurma.php
Ако не помогне, поне е вкусно и сладичко.

# 102
  • Виена
Никита, честит празник! Да ви се слави хубавото име! Да сте живи и здарви! С радост да посрещате дъъъъълги години празника! Скоро прекрасно малко братче да прави компания на Бела, докато мама и тати "поливат" обилно този специален ден!
На банкери, рибари и... рибки - честит празник!
И, разбира се за всички - поне по едно чудо от Св. Николай Чудотворец!
Спомням си, че специално избрах преди две години днешния ден, за да споделя с вас своето Чудо, което дочаках!  И понеже в момента точно то ми се катери по клавиатурата, се налага да изчезвам!  newsm52

# 103
Честит имен ден, Никенце! Честит и на другарчето ти! Да са ви живи и здрави имената и от внуци-щураци да си ги чувате!   bouquet
Честита петилетка и на семейството ви!   bouquet

Честит ви празник, Бургазлийчета!   bouquet
Честит празник и на банкерката ни!  Heart Eyes
Шушка, хайде де. Отпуши се, че след тебе опашка има.  Wink

# 104
  • Sofia
Любими мои! Много мерси за пожеланията към мен, приемам ги всичките и се надявам да се сбъднат, особено това с братчето/сестричето /след известно време обаче-поне 2 годинки/ И понеже не сколасах да влеза на 5ти, а вече е 6ти, та да почерпя за всичко накуп- рождения ми ден, имените дни на двама ни и 5тата ни годишнина от сватбата:) Не научих да слагам картинки в постовете, но пък ви черпя с личното си творение: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187775&pid=9238716 /това със слагането на картинки сигурно не е трудно newsm78/ ... Специално за Лилибон- последния ми гоблен/завърших го оня ден/: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304050&pid=9238738

Кики, първо Честит Рожден Ден на патерица!   bouquet  И Честит ви Имен Ден, миличка!  Party  Бъдете живи, здрави и щастливи!   Heart Eyes  Нека Любовта никога не ви напуска!  Praynig  Весели празници!!!  Grinning

А картинка се слага много лесно, пробвай!  Peace  Под БОЛД-копчето има едно бутонче за картинките - вмъкни изображение. Просто чукваш върху него, ето така: - и между скобките слагаш адресчето на снимката - така излиза не като линк към нея, а самата снимка  Hug  Дано съм ти обяснила добре  Blush

Страхотни гоблени правиш!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Шушу, стискам ти палци и се моля бебочето ти скоро да излезе на бял свят и да го гууушкаш, гууушкаш  Hug  Hug  Hug

Хубав Никулден на всички ви!!! Каква риба ще ядете днес? Аз - печена скумрия, ммм...   chef  bowuu  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт