Мъжът Козирог

• 135 030
  • 880
  •   1
Отговори
# 315
Ако прилича на моя, дори да реве за теб(всъщност няма да зареве никога, дори да е сам) няма да звънне. Малко са ръбати на тази тема. Много рядко се пречупват да направят първата крачка.Дори да му звъннеш и да му говориш, е твърде вероятно да мълчи и да не дава признаци, че го интересува.А вътрешно да му е много тежко... Много добре се владеят, това че ги боли няма значение, защото са убедени, че не трябва да се пречупват, да покажат слабост и в крайна сметка ще им мине. С моя много пъти сме били пред раздели заради този инат, винаги аз съм била тази, която е оправяла нещата.Като сме сдобрени го питам"Добре, ако аз не ти звънна, ако не ти говоря, ако не искам да оправя нещата с 2 дни четкане, кандърдисване и убеждаване, че не трябва да се караме, какво ще правиш-ще ме оставиш да си отида ли?" отговаря, че просто не е такъв човек, че болката ще мине, че ще преживее любовната мъка и липсата ми, защото има много други неща в живота, които да му запълват времето, любовта била само част от целия живот  Tired 
Нагоре писах, че познавам още няколко козирога-мъже.Същите са.Единият е като клонинг на моя, излизахме всички, двата темерута седят един до друг на масата, не обелват дума и цъкат на телефоните.Има един трети, той е малко грубиян, но по особен селски смешен начин.Подробно ми обясняваше как ударил публичен шамар на бившата си.Да знаела, че с него бъзик не трябва да има.В други моменти е много мил,забавен...чак забравяш какъв сельо е.
Не съм сигурна, че човекът ще се събере с жена си-ако го е ядосала някак, досадила му е, изнервила го е-ще я мрази до гроб и детето няма да го върне при нея. По-скоро е изпаднал в онези дни, когато им "идва" и решават, че целият свят е крив, ти си най-кривата и си губят времето, а могат да живеят някакъв много по-невероятен живот.Спомнил си е някакви моменти с детето, как всеки ден е бил с него.Сдухал се е не толкова заради теб, а от ситуацията, от това той какво е направил, друг какво е направил и как се е стекъл живота му(защото са убедени, че са предупределени за велики неща, животът им трябва дя е най-малкото на Стив Джобс).И ако си му държала сметка и си поставила някакви изисквания-край, цупнята ти е в кърпа вързана. Може и жена му просто да е решила да спре да му се умилква след поредната му сръдня и лошо настроение.
Моят преди дни ми каза нещо много обидно, но може би има доза истина. На другия ден беше ужасно мил, съвсем друг човек, успокояваше ме дори ми каза, че ако искам да взема билет и да замина за малко при него. Като е във фаза като му предложа такова нещо ми казва"Не искам", иди разбирай кое е истинското му мнение и чувства.

# 316
Много ти благодаря , Belle-Etoile , имам чуството че описа моят козирог, днес реших да му се обадя просто ей така за  пълна глупост , говорихме си малко скара ми се , че пак съм се облякла тънко , разказа ми отново за проблеите на бившата му жена и че детето било при него , разбрахме се да се чуем да пием кафе и аз пак незная какво да правя да го чакам той да ми се обади или аз да звънна първа , но така като гледам май , аз трябва да се обадя , много съм объркана май само това знам

# 317
Ех, тези Козирози!

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 12:04 от fen4e22

# 318
Belle-Etoile,
напълно съм съгласна. И аз имах едно Козирог-че преди години. Същата работа, с дребни изключения.

# 319
Омъжих се за козирог преди месец, чувствам се щастлива и обичана. От две години сме заедно, отношенията ни се развиха бързо по мое мнение.

# 320
Един свободен козирог по-малко  Grinning Да си го пазиш, ей  Grinning

# 321
Здравейте момичета, наскоро съдбата ме срещна и мен с един козирог. Накратко нашата история: запознахме се в един сайт преди около 6 години. В началото си говорихме няколко пъти, а след това нещата продължиха веднъж до три пъти годишно празни проказки по скайпа. Само да вметна, че редките ни разговори се дължаха на мен, аз го избягвах или по скоро не ми пукаше, тъй като си имах приятел тук, а и не вярвам във връзките от разстояние. По едно време даже го бях итрила от скайп, щото си викам за к'во ми е пък тоя и без това не си говорим. Така до преди ноември 2012, когато той ме намери в гугъл и започнахме по-често да комуникираме, като под по- често разбирайте той ми пише 10 пъти, аз отговарям на 11-я, той ми честити празници и рожден ден, аз едно мерси не казвам. Липса наеъзпитание от моя страна, ще кажете, или чист непукизъм по-скоро. Така до юни 2013, когато той изведнъж каза, "мисля, че е време да се срещнем", букна си билет, хотел и дойде.
Тук е момента да кажа, че аз съм овен, здраво стъпила съм на земята и тръгнах към това предизвикателство с мисълта, че нищо няма да стане, ще го раходя из София и ще го изпратя, да, ама не. Прекарах най прекрасните моменти от дълго време насам и се влюбих като ученичка. Само, че, понеже винаги има обаче, човекът ми съобщи, че са го повишили и след месец заминава за 2 години за Япония, каза, че 2 години не са чак толкова много, че ще си идва до Европа 6-7 пъти и че моята покана за там е безсрочна. Като се прибра ми се обади, каза че има чувства и че му липсвам. От 2 месеца е в Япония, чуваме се само веднъж седмично и не знам какво да мисля, защото докато беше тук, тъй както викаше 2 години не са много, така каза и "ти трябва да излизаш", от друга страна казва "аз като дойда искам да идем тук и тук", "ти като дойдеш трябва да видиш това и това"...Повече никога не ми е казал липсваш ми или пък нещо, с което да ми даде някакви индикации, напълно студен е. Така като чета, това е май доста типично за зодията, а и като добавим, че е скандинавец, картинката се изяснява. Просто не знам какво да мисля, да се надявам ли, да не се ли, един бог знае.

# 322
Ама той не е българин така ли? Това си има значение май дори за зодията....; пък и за чужденците връзките от разстояние не са проблем; различна народопсихология. Според мен живей си живота пък след две години нещата може и да не изглеждат по този начин. Гледай да не харчиш много пс. енергия за подобна връзка, че после ако очакванията не се оправдаят е много гадно. Явно наистина те харесва, щом е толкова упорит, моя опит с тази зодия показва, че ако не му пука няма да си мръдне и малкият пръст.

# 323
Мерси за отговора, yasmina Simple Smile
Да, той не е българин, норвежец е. Направи ми впечатление, че е много мил и нежен, но само когато сме двамата. Навън само ме води за ръката, но нито ме целува, нито нищо. В началото си мислех, че е по сдържан, заради студената страна, от която идва, но май си е от зодията. Затворен е, не споделя много, имам предвид, че може да говори много, но не казва много. Изглежда студен, сериозен, твърд и много зрял (на 35 е), а няма търпение да си отвори шоколадовото яйце и да си види играчката, засилва се от единия край на стаята и се мята с все сила на леглото, а бе едно голямо дете. Как ги съчетават тия качества тез козирози, не знам Simple Smile.

# 324
да и аз съм забелязала тази им особеност, много са сладки, ама малко здрави нерви трябва с тях, но пък то като се замисля с кой ли мъж не трябват

# 325
Побутвам темата  Simple Smile умишлено търсех дали има такава тема .Причината за това е ,че отскоро си пиша и аз с един Козирог и се кани да идва в моят град да се срещнем . Прочетох всичко дотук ,но не срещнах съчетание Козирог - Везни (с асцендент Дева),неговия асцендент не го знам за жалост . И двамата сме над 40 и двамата разведени без партньори от дълго време. Може и смешно да звучи ,че на тази възраст се занимаваме със запознанства и търсене на партньор,но в живота никой не е застрахован . Ще бъда благодарна за всяка нова информация - все пак искам да съм подготвена какво ме очаква евентуално  Simple Smile

# 326
  • София
За много години!
Как са ви рожденниците тези дни? Моят е на 9-и и от сега сее ожалил колко остарява. Той всъщност се ожалва от миналия си рожден ден  Laughing На цели 27 става и му е голяма мъка. Февруари пък аз ставам на 27 и никой не ме пита на мен дали ми е мъка...  hahaha  Какво им подарявате? Моят е изключително труден да му се измисли подарък. Всъщност може, но са огромни и не по моите финансови способности. А той друго не иска  Laughing Чудех се между билет за Андреа Бочели(моят е луд по такава музика, класическа музика или фолк-метъл) или новият официален екип на ЦСКА. Май ще е второто, снощи ми показваше разни екипи в онлайн магазини.

# 327
Побутвам темата  Simple Smile умишлено търсех дали има такава тема .Причината за това е ,че отскоро си пиша и аз с един Козирог и се кани да идва в моят град да се срещнем . Прочетох всичко дотук ,но не срещнах съчетание Козирог - Везни (с асцендент Дева),неговия асцендент не го знам за жалост . И двамата сме над 40 и двамата разведени без партньори от дълго време. Може и смешно да звучи ,че на тази възраст се занимаваме със запознанства и търсене на партньор,но в живота никой не е застрахован . Ще бъда благодарна за всяка нова информация - все пак искам да съм подготвена какво ме очаква евентуално  Simple Smile
Мина ли ви срещата?
Ние сме такава комбинация - той е козирог, а аз - везни. Много често съм на ръба.

# 328
Ирайн,понеже сме същата комбинация,като Вас и виждам че и програмата ,май е същата/и на моичкият като му наближи РД-то и като изпадна в една депресия...,на самият ден пък се не траеше......ще,кажеш че света свършва,не че просто остарява с една година/,та да споделя,че аз подарих билет за метъл концерт/естествено и на мен си купих/ и беше оценен по достойнство.....Други подаръци,които са били оценявани са абонамент за любимо списание/музикално/,каталог за автомобили/всяка година излиза такъв,за всички марки и модели,с параметрите им/,калъф за електронния четец,суитчер на любима група.....абе,все не скъпи на пръв поглед неща,но биват одобрени/или поне моят Козирог ги оценява/.

# 329
  • София
Моят освен по музика(класическа, метъл...напоследък и някакви електронни неща  Shocked) е луд по футбол, покер, електроника, мотивираща литература , психология. Но чете само електронни книги и си ги одобрява сам, ако му купя хартиена книга първо няма да я прочете никога(така залежава Пътеводител на галактическия стопаджия на английски), второ, че 99% ще бъде обявена за "грешна", "невярна", "комерсиална", "пропаганда" или нещо подобно.
Иска някакъв таблет, който сега е излязал и най-новата Нокия, някакви неща за колата.
Няма тривиални желания като нова риза, сако, хубава книжка.
За някои неща или хич не ги разбирам(като новите му странни кори за босо бягане 0.о), или той държи сам да си ги плати, избере, направи(като скачане с парашут или втори бънджи скок). 
Обича Спа и масажи, но за тази цел трябвя да ходя с него, пък аз хич не си падам по тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт