Нагоре писах, че познавам още няколко козирога-мъже.Същите са.Единият е като клонинг на моя, излизахме всички, двата темерута седят един до друг на масата, не обелват дума и цъкат на телефоните.Има един трети, той е малко грубиян, но по особен селски смешен начин.Подробно ми обясняваше как ударил публичен шамар на бившата си.Да знаела, че с него бъзик не трябва да има.В други моменти е много мил,забавен...чак забравяш какъв сельо е.
Не съм сигурна, че човекът ще се събере с жена си-ако го е ядосала някак, досадила му е, изнервила го е-ще я мрази до гроб и детето няма да го върне при нея. По-скоро е изпаднал в онези дни, когато им "идва" и решават, че целият свят е крив, ти си най-кривата и си губят времето, а могат да живеят някакъв много по-невероятен живот.Спомнил си е някакви моменти с детето, как всеки ден е бил с него.Сдухал се е не толкова заради теб, а от ситуацията, от това той какво е направил, друг какво е направил и как се е стекъл живота му(защото са убедени, че са предупределени за велики неща, животът им трябва дя е най-малкото на Стив Джобс).И ако си му държала сметка и си поставила някакви изисквания-край, цупнята ти е в кърпа вързана. Може и жена му просто да е решила да спре да му се умилква след поредната му сръдня и лошо настроение.
Моят преди дни ми каза нещо много обидно, но може би има доза истина. На другия ден беше ужасно мил, съвсем друг човек, успокояваше ме дори ми каза, че ако искам да взема билет и да замина за малко при него. Като е във фаза като му предложа такова нещо ми казва"Не искам", иди разбирай кое е истинското му мнение и чувства.
Да си го пазиш, ей

Какво им подарявате? Моят е изключително труден да му се измисли подарък. Всъщност може, но са огромни и не по моите финансови способности. А той друго не иска