Мъжът Козирог

• 134 448
  • 880
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не ти се спори, защото нито мислиш, нито действаш логично. Разбира се, че ще си защитавам мнението. То е подкрепено с факти и на база личен опит, никога не хвърлям необмислени коментари, които да остават във въздуха.

Ето например за работохолизма на зодията. От една страна искаш палта от норки и скъпи вечери, защото това била романтика. От друга страна пък искаш да имаш мъж, който не работи много (не козирог). Ама те паричките за високите ти изисквания откъде да дойдат? Син на богаташи, без ден трудов стаж ли искаш?

# 661
  • Тра-ла-ла
Ето например за работохолизма на зодията. От една страна искаш палта от норки и скъпи вечери, защото това била романтика. От друга страна пък искаш да имаш мъж, който не работи много (не козирог). Ама те паричките за високите ти изисквания откъде да дойдат? Син на богаташи, без ден трудов стаж ли искаш?
Ти сериозно ли се върза на моята еб@*ка за норката по повод на твоя пост, в който охарактеризира едва ли не всички жени, че се дават за едно палто и вечеря?! OMG, WTF, ЖДНБ, Джийзъс  ooooh! Зеро, нула чувство за хумор Tired

# 662
  • София
Добър опит за измъкване. В крайна сметка ще обясниш ли на нашата праволинейна и студена зодия какво за тебе е романтиката и какво точно търсиш в един мъж? Защото пак ти казвам, че подхождаш негативно и не казваш нищо реално в прав текст. На живо бих те засякал веднага, защото диалогът предполага жестове, физиономии,поза на тялото и доста неща, които в онлайн комуникацията липсват. После не се сърди, че те чета буквално.

# 663
  • Тра-ла-ла
Нали ти казах, че съм си научила урока да не влизам в безкрайни спорове и то с хора, които се имат за всьо и вся. Какво и ти да ти кажа, напиша, изтанцувам, изпея...все тая, ако не ме разбереш, нямаш очи/уши за това, което говоря или просто не съм твоя тип човек. Не мисля да попълвам лексикони каква съм и не си търся мъж във форума Laughing

Ако тръгна да разказвам конкретни случаи с моя екс  Козирог съм убедена, че така ще извъртиш нещата, че аз да изляза виновна....просто защото знам на какво сте способни Козирозите и защото съм му сърбала попарата на моя Whistling Дори не искаш да допуснеш, че сред вашата зодия може да има кофти екземпляри. В крайна сметка не спинкате сами, нали?! Намират се жени да ви харесат. Просто аз не съм от тях. Тогава недей и ти да гледаш негативно и да се фиксираш в тези, които не харесват Козирога, а се фокусирай в/у фенките, които ще оценят някои за мен недостатъци, като ваши предимства  Grinning

# 664
  • София
Ама аз това обяснявам - и да има бесни фенки, те пак ще избягат от тях и ще се усамотят на някой връх, щото са много велики.

# 665
  • Тра-ла-ла
Ама аз това обяснявам - и да има бесни фенки, те пак ще избягат от тях и ще се усамотят на някой връх, щото са много велики.
Къде сме ний, къде са те (Козирозите)?!  Laughing

# 666
  • София
Във всяко стадо има плява. Има както хубави, така и лоши хора. И това хич не зависи от зодията. И ето пак нещо безсмислено - кукували сме си сами. Ама всички ли? Хайде полека с генерализациите, нелепо е! Ами аз никога не съм си кукувал сам - винаги съм имал ако не сериозна връзка, то поне някоя мадама за приятно изкарване. А пък съм козирог, ха де!

# 667
Не сте ли малко крайни в изказванията си ...и двете страни ...всяко правило си има изключения ... Mr. Green Mr. Green Пък и като ви чета ...направо си ви представям каква пламенна двойка може да излезе от вас  Thinking Thinking Crazy Crazy

# 668
Мисля, че малко избягахте от темата и влязохте в излишни спорове.
Всяка зодия си има някакви специфики, отличителни белези и харектеристики. В същото време не трябва да се генерализира, защото характера на човек е далеч по-сложен и комплекесен, отколкото една зодия може да го опише.

Chill people  Hug

П.С. - аз съм от хората, които харесват козирозите  Simple Smile

# 669
  • София
Аз Джулайка тука от един месец я свалям, ама не зацепва. Чете ме буквално. Цъкам тука с мишката едни букети, едни чудесии... ама тя не, та не  Joy

# 670
Освен букетите, които ние забелязахме, падни на колене и се отречи от всичко козирошко в себе си! .....и се надявай на милост и внимание Grinning

# 671
  • Тра-ла-ла
падни на колене и се отречи от всичко козирошко в себе си!
Вярно, че по Коледа се случват чудеса....но едва ли Laughing

# 672
  • София
А не, чак такава саможертва в името на любовта не мога да направя  hahaha Още повече, че чувствата ми не са споделени  Stop

ПС: Честита Коледа  bouquet

# 673
След тези писания,имам чувството че съм попаднала на егааати и козелчето! Rolling Eyes Ами ,че моичкият е направо маргаритка пред тези,които описвате. Joy И той си е малко особен,ама .....чак пък толкова... тц И съм съгласна с мнението,че ако козирога не обича и или не е привлечен истински от половинката си не се хаби излишно да навлиза в емоционални излияния.Все пак и аз съм козирог. Rolling Eyes

# 674
След тези писания,имам чувството че съм попаднала на егааати и козелчето! Rolling Eyes Ами ,че моичкият е направо маргаритка пред тези,които описвате. Joy И той си е малко особен,ама .....чак пък толкова... тц И съм съгласна с мнението,че ако козирога не обича и или не е привлечен истински от половинката си не се хаби излишно да навлиза в емоционални излияния.Все пак и аз съм козирог. Rolling Eyes
Amorche ти като жена Козирог как реагираш на хора, които не са ти приятни или са те обидили по някакъв начин ...показваш ли им го или си по-тактична???

Общи условия

Активация на акаунт