Мъжът Козирог

• 135 061
  • 880
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Да, аз си казах, че водните знаци могат да ни изкарат извън кожа. Не знам доколко обаче да манипулираш и гледаш как човек започва да живее в една илюзия е честно и почтено. Аз лично го свързвам с мръсотия и неслучайно казах, че рибите са много мръсни хора (не всички, но голяма част). И точно затова нямате никакво право да ни наричате студени - това е първия ни рефлекс, за да предпазим себе си от силните емоции, защото не знаем как да се справим с тях (отново факт, който не може да бъде разбран от воден знак, защото това пък е вашата сила). А да коментираш работата на един човек без да го познаваш професионално си е чиста проява на злоба. Аз затова с удоволствие чакам какво ще напише въпросната госпожа. Ако е професионален астролог - мога да я направя сама да си говори и да я докарам до нервен срив, но ако не е - аз каквото и да напиша, ще бъде атакувано. И то не защото няма да бъдете съгласни, а защото нападките са на лична основа. Астрологията хич не е лесна и аз продължавам да твърдя, че въпросната дама е въздушна. Само чакам да си каже асцендента, за да я изям с парцалките  #2gunfire

# 796
Егати обидчивият тип, не знам за другите,  които те четат, но от гледната точка на страничен наблюдател изглеждаш доста абсурдно, не само заради аргументите ти, а заради самият факт колко лесно се пална и то заради коментар на човек, когото не познаваш.  Боже мили...  newsm78 Ма, то като нямаш половинка, с която да се скараш петък вечер, бг мама е добър заместител.

# 797
  • София
Е вече много ми ставате. Аз си казах, че днеска ми е скучно и затова съм тук, що се изненадваш?

# 798
Вземи си пусни един филм, скоро  гледах на кино и ми хареса- Split (хорър филм е)... и стига писа глупости по форумите.  Laughing

# 799
  • Тра-ла-ла
Вземи си пусни един филм, скоро го гледах на кино и ми хареса- Split се казва (хорър)... и стига писа глупости по форумите.  Laughing
Ама си и ти...след такъв филм ще вземе да придобие още сила и ще се върне да ни разкости Joy

# 800
  • София
А мога ли да попитам ти що ми даваш наклон на х*я и каква се явяваш тука, че да ми казваш АЗ какво да правя? Аз филми не гледам, хоръри пък още по-малко. Темата е за козирог, аз съм козирог, демек съм си на мястото във форума. По същата логика що старите моми пишат тука като форума се казва "бгМАМА", а не рибешка бгизМАМА? Я се стегнете малко и стига с тая женска солидарност. И ти си шаранче (но те уважавам, щото някъде четох, че харесваш земните зодии, само да не ми влизаш остро и на лична основа).

# 801
 hahaha  hahaha забавно е колко насериозно се взимаш, а чувството ти за хумор явно е мираж

# 802
  • София
В една обида няма нищо смешно. Нито сме в раздел вицове, нали? Може да не се съгласиш с каквото пиша, но не и да го наричаш "глупости".

# 803
Знаех си, че ще се хванеш за тая дума.  Laughing Абе и на теб не ти е лесно, спирам да се закачам.   Wink

# 804
  • Тра-ла-ла
Може да не се съгласиш с каквото пиша, но не и да го наричаш "глупости".
В този ред на мисли на теб ти е позволено, а на нас - не?!  Mr. Green Все повече заораваш дъното
Седни си на гъза и бъди жена, за да не последваш примера на онази загорялата и да се чудиш какви глупости да пишеш из интернет.

# 805
  • София
Уейв вече нали ти обясни, че не ми е лесно. Как срещу 4 жени някой ще може да се отбранява? Само аз мога, защото съм рогат  Joy Вие може да пишете глупости (и го правите), аз никога. Ама сте ми воднички до една  hahaha Само скорпионките са ми на сърце. Останалите водни сте тотален леш  Hug

# 806
hahaha  hahaha забавно е колко насериозно се взимаш, а чувството ти за хумор явно е мираж
Какво да ти кажа, Уейв?. Козирозите са като домашната баница без сода бикарбонат или бакпулвер;)... и недай си боже да е в неблагоприятен аспект – и без заливка от яйца и кисело мляко. ooooh! Престои ли повече време (опознаеш ли го), се втвърдява, става суха като подметка (колко предвидимо:Д), най-горният пласт, който ти е изглеждал толкова примамващо хрупкаво-вкусен, се е олющил и вкусът му наподобява по-скоро прегоряла филия хляб, която дори и улично куче не би изяло, заради силно нагарчащия канцерогенен вкус... Видът й (отношението) толкова те е отвратил, че дори и за претопляне не става(т).; )

# 807
Да, аз си казах, че водните знаци могат да ни изкарат извън кожа. Не знам доколко обаче да манипулираш и гледаш как човек започва да живее в една илюзия е честно и почтено. Аз лично го свързвам с мръсотия и неслучайно казах, че рибите са много мръсни хора (не всички, но голяма част). И точно затова нямате никакво право да ни наричате студени - това е първия ни рефлекс, за да предпазим себе си от силните емоции, защото не знаем как да се справим с тях (отново факт, който не може да бъде разбран от воден знак, защото това пък е вашата сила). А да коментираш работата на един човек без да го познаваш професионално си е чиста проява на злоба. Аз затова с удоволствие чакам какво ще напише въпросната госпожа. Ако е професионален астролог - мога да я направя сама да си говори и да я докарам до нервен срив, но ако не е - аз каквото и да напиша, ще бъде атакувано. И то не защото няма да бъдете съгласни, а защото нападките са на лична основа. Астрологията хич не е лесна и аз продължавам да твърдя, че въпросната дама е въздушна. Само чакам да си каже асцендента, за да я изям с парцалките #2gunfire

Асене, затвърждаваш извода ми, че дори и редовете не можеш да четеш.  Само няколко постинга назад съм написала, че нямам претенции за астролог за разлика от теб. Дадох ти две опции: огън и вода. Дори и с двете опции не можа да се справиш. Би трябвало да отчиташ проявленията на двете стихии. Поне това да беше опитал! Ти пак като магаре на баир - "Въздух, та въздух!" Знам, че материята е трудна за земно животно, но щом имаш желание, може и да се справиш.
Направи ме сама да си говоря, хайде! Риби,  лъв, скорпион. В очакване съм. А днес имам и предостатъчно време. Hug

Асене, по повод манипулациите - Като те манипулират, не се дразниш, не се пенявиш. Изпълняваш, съдействаш и примираш от кеф... Вярваш. Ето, още някой е оценил колко си велик и те погалва между рогата. На вас тогава ви идва силата най-големи глупости да си творите.  

П.П. А, онова, подчертаното горе  показва нагледно опита да се нагоди действителността към собствените желания, оттам кривите изводи и самонахъсването на един мил  козирог, дето на огъня вика въздух, а на откритото предизвикателство - манипулация, а собственоръчно написаните си глупости приписва на друг... Козирогът, като го свали някой от пиедестала, на който се се самонастанил, се отупва в прахоляка и се самонахъсва: "Ей, как само го/я разбих!" И пак сначале. Трудно му е да осмисли човешката реалност. Не е непостижимо обаче. Peace Една астроложка ми беше споделила, че на козирозите акълът им идвал след 40-те, така че има шанс.

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 08:19 от luna

# 808
Уейв вече нали ти обясни, че не ми е лесно. Как срещу 4 жени някой ще може да се отбранява? Само аз мога, защото съм рогат  Joy Вие може да пишете глупости (и го правите), аз никога. Ама сте ми воднички до една  hahaha Само скорпионките са ми на сърце. Останалите водни сте тотален леш  Hug
Аргументацията ти направо цепи мрака. Двоен стандарт до дупка, нелогични аргументи, защото нямаш какво да кажеш и се чудиш къде да захапеш вече. Хвана се за една думичка и пална веднага, а самият ти обиждаш и раздаваш определения във всеки пост. Толкова лесно един човек може да те предизвика, не се ли усещаш, че го правим нарочно, за да се смеем на твой гръб? Един козирог досущ като теб всеки път  се палеше от едно и също години наред - никакво развитие нямаше... 1000 пъти ще кажа нещо и 1000 пъти ще избухне. Човек, който не се учи от опита си и не се променя.

П.П. Със себе си не ти е лесно, не заради нас Wink

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 08:32 от Уейв

# 809
  • София
Luna, нали знаеш астрото? Я си направи една прогресивна карта и си виж върха на първи дом и ела пак да ми обясниш с какъв асцендент си.

Общи условия

Активация на акаунт