ОКТОМВРИЙЧЕ гука и ритка, а мама с безброй целувки го обсипва!

• 12 736
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Ох момичета, с моята сглупясала глава пак съм пропуснала нещо. До утре трябва да дам на счетоводителката ни болничен от 29.11. Той пак ли от личния лекар се издаваше? Това е въпросния трети болничен мисля.

# 121
  • София
Северинка и Мария Д, чаят на Веледа мъж ми го е купил от една аптека близо до Сточна гара, но ето списък на всички аптеки, моито предлагат продукти на Веледа.

# 122
Манана, Параход - така ми каза моя педиатър - да отида и да си взема талон за бебе  Rolling Eyes Явно не му се занимава ли - де да знам....
Та знаете ли къде има клон  newsm78

Мойто педи и за Дени и сега ми каза да ходя в ЗК с копие от акта за раждане там ти дават един лист за първоначален избор на педиатър за новородено PeaceАз ходих в клон в Надежда можеш да го вземеш отвсеки клон на ЗК

# 123
  • на Земята
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИКОЗИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! smile3513 newsm51

# 124
Шики симптомите на рахита са толкова много, че ще излезе, че всяко бебче ги има.Ако е потене, то трябва да е доста обилно.Другото е от претопляне.

Северинка кърмата издържа на стайна температура даже 10часа казват, заради някакви бактерии в нея.Не е необходимо да я държиш в хладилник ако скоро ще я даваш, а пък в хладилник издържа още повече.Ето линкове, че и аз не помня вече:

http://missby.wordpress.com/2008/01/08/store-milk/
http://missby.wordpress.com/2008/01/08/store-milk2/

Честит Рожден Ден на Никози!Бъди жива, здрава и винаги усмихната!

# 125
Севи и аз четох че до 10часа на стайна температура може да се съхрани,и аз понякога си оставям за следващото хранене и засега нямам проблем.А бебка едва ли е огладняла толкова бързо,понякога и моя така нервничи и търси какво да захапе,обикновенно е когато му се спи или когато има газове,като пръцне и заспива като къпан.Ама как пръцка самооо, #Crazy,
И нашто дупе нещо се опъпчи тези дни и сега смених крема да видим,започнах и да го мия на всяка смяна и го оставям по 5-10 мин на въздух да не би пък да е от запарване.Знам ли дупешка му работа newsm78 hahaha

# 126
  • София
Мойто педи и за Дени и сега ми каза да ходя в ЗК с копие от акта за раждане там ти дават един лист за първоначален избор на педиатър за новородено PeaceАз ходих в клон в Надежда можеш да го вземеш отвсеки клон на ЗК
Именно за такова нещо ме праща - а освен в централата и в Надежда къде другаде има клон ?
И Ема е с изпупчено дупе...някой беше писал че го е излекувал някак си, но с какво беше не помня  Rolling Eyes
Ариана, мерси много   bouquet
Ще отида до Ремедиума - да го пробвам този чай -  дано и при мен има такъв ефект  Praynig

# 127
Много ви благодаря, момичета, златни сте!   bouquet  bouquet  bouquet
Ради като спомена пръцкане и се сетих как преди няколко вечери мъжа ми си беше легнал и заспал съответно, а аз хараних бебка. Като я нахараних я изправих да се оригне, но вместо това тя прицна, ама така яко и звучно, че баща й се събуди изпалашен и започна да повтаря: Какво става, какво става? Добре ли е бебка?  Laughing Laughing Laughing Щях да падна от смях, ама после ми стана жал за него как се е изплашил за детето.

Искам да ви почерпя, че днес с мъжа ми имаме годишнина - 3 години като семейство!

Благодаря ви отново за бързите отговори и се извинявам, че не съм чела, но утре ще се постарая да наваксам, че днес няма да мога!

Целувки на всички!

# 128
  • Габрово
ina.gg - нищо не се носи за ортопеда. Просто отивате на преглед. Ти явно без направление ще ходиш (или поне така разбрах аз от въпроса ти)... Така че само пари Simple Smile В тази връзка ние вчера бяхме на ортопед и докторът надъъълго и нашироко ми разясни проблема с луксациите и на какво всъщност се дължат и защо се срещат по-често при момичета отколкото при момчета Simple Smile Всичко се дължало на хормонът ЕСТРОГЕН, който произвежда майката. От него ставите стават по "халтави" и подготвят организма на майката за предстоящото раждане... Обаче, този хормон преминавал през плацентата и бебето също бива снабдявано с него Simple Smile Той пък провокирал яйчниците на момиченцата да го произвеждат. Когато бебето се роди - ако е момче нивото на хормона рязко спада, тъй като няма кой да му го подава, а то не го произвежда, но при момиченцата яйчниците продължават известно време да произвеждат ЕСТРОГЕН и затова по-често страдат от луксации. Ми това е! Ако на някой му е любопитно... аз я получих тази информация без да питам...  Mr. Green

# 129
Пуки вие правихте ли Антибиограма, за да се види от какво се повлияват стафилококите? Много смело ми се вижда да изписваш веднага АБ на новородено  Thinking Също така сополките са притеснителни, когато се сгъстят и станат от бяло до жълто - зелени на цвят. При баткото ги оправихме изцяло с хомеопатичното лекарство. Ако не се беше повлиял тогава варианта щеше да е бактробан. НАшето педи е на мнение, че колкото по-късно се стигне до АБ, толкова по-добре.
Като чета в какви перипетии ви вкарват вашите педита все повече си заобичвам нашето. Никога не ми е взимала пари за преглед, никъде не ме е пращала да се оправям сама, винаги се отзовава, незаисимо в какъв час й звъня. Абе направо джакпот съм уцелила с нея  Heart Eyes. А навремето е била и моя педиатърка.
Севи честита ви годишнина   bouquet Още колкото пъти искате по три да празнувате тримата, пък след някоя и друга година и четирима  Heart Eyes Няма логика бебка да е плакала от глад. Сукането в последствие по-скоро е било за успокоение.
Цеци също е с изпъпчено дупе, поради моя мързел в петък  Embarassed Но се убедих, че Пенатен крем действа безотказно и при него. От алено червено и ожарено, сега са останали 3-4 пъпчици. Предполагам се дължи на високо съдържание на цинк в него.

# 130
  • София
Севче,честита ви годишнина! Бъдете много щастливи!
Момичета, мисля да си поръчам слинг, че ръце не ми останаха от това моето малко чудо, което иска все в мама да е сгушено! Харесах си такъв http://www.bebe.to/sling/sling.html
Моля мамите, които са по в час със слинговете за мнения! Благодаря  Hug
Абе, като чета Варненските мами как си спретват срещички и се затъжих и аз за сбирките ни, много ми липсват! В тази връзка някоя от вас да живее в Младост 4???

# 131
Никози, честит рожден ден! Нека в семейството ти са най-любящите мъже на света, които осмислят живота ти и те правят щастлива! Да сте здрави и все така красиви (докарала си ги бонбони и двамата!) Hug

Сев, честита годишнина! Дълги години заедно!

Манана, какво стана с акито? Кога ще излезе резултатът от пробата?

Да се похваля с новия премахвател на петна, който пробвах, видях, че сте ги дискутирали - SANO Cal-пръскай и пери, така се казва. Пръскаш, чакаш и малко тръкваш, переш на 40 градуса и всичко е изпрано. Важи за акитата, които при това ми бебе се оказаха много упорити (аз се чудя що и той не ги трае като са му на дупето). Преди него ползвах на Dr Beckmann, който не ми ги изпираше, а само ги размазваше, а е по-скъп и е по-малко количество.

Пуки, не може ли да замените този АБ за нещо по-безобидно? Наистина му е рано още...

Пак ще пиша, че прочетох по диагонал, а имах и други неща да казвам...

# 132
Severinka честита 3-та годишнина Simple Smile ами днеска е страхотен ден значи преди три години на трети имате прекрасна сватба и сега три години по-късно можете тримата да празнувате празника  smile3501
честита годишнина много да се обичате и да се радвате един на друг  Hug
ей тези бебешки историй са толкова весели  Joy
за ортопедичните гащи мисля че са по скоро превантивна мярка и не са нищо страшно

# 133
  • Варна
Северинка и Мария Д, чаят на Веледа мъж ми го е купил от една аптека близо до Сточна гара, но ето списък на всички аптеки, моито предлагат продукти на Веледа.

Ако го напишеш още един път, ще ти е за първи път. hahaha hahaha hahaha

Фийл, Мананка   ми педиатърката беше категорична да давам това. А на своя глава да замествам и да давам друго ме е страх.Пък и тая кашлица ме стресна и затова се примирих с антибиотика.Ако беше само сополките, може би щях повече да упорствам да не пием АБ. Мананка, правихме антибиограма, дава че е чуствителен към всички антибиотици засега. Което ме навежда на въпроса може ли да се раждат бебетата резистентни към някой АБ? newsm78

# 134
  • София

Ако го напишеш още един път, ще ти е за първи път. hahaha hahaha hahaha

Офффф, пустия сайт ми даде 3 пъти грешка и аз пускам лик пускам като улава  Laughing
Сори, ама не може да се изтрие.
А малкия човек ми къса нервите втори ден! Виси ми на цицата постоянно, не суче, просто иска да му е в устата и да си му е под ръка. Ако я извадя след като е заспал следва събуждане, после рев до посиняване, след което пак му бутам цица - мир да има! Днес е спал от 8.30 до сега сборно 40 минути  doh К'во му става не знам...не се издържа вече!

Общи условия

Активация на акаунт