ОКТОМВРИЙЧЕ гука и ритка, а мама с безброй целувки го обсипва!

• 12 753
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ани, благодаря ти, миличка!  Heart Eyes Hug
Пуки, ама каква зарибявка е този ЛаРедут  Whistling не мога да спра да зяпам ама като не знам бъкел френски
Готварският и на мен ми е любим и като го прегледам такъв апетит ми се отваря не е истина
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293796&pid=9221100

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 15:46 от trixy

# 196
  • София
Нелка, ама много сте джиджани беее  Simple Smile Да я схрупкаш малката!
Щом още не си научила френски не си се зарибила достатъчно  Joy Тоя Ларедут ще ни разсипе. Да вземат към майчинството да ни дават и купони за пазаруване от там  Mr. Green Има много хубави неща на още по-евтини цени.

Криси, да разбирам си го правила този кекс? Аз ей сега ще погледна за рецептата и ще го пробвам преди празниците, че да знам с какво да се отчета на Коледа  Wink

Ние си направихме хубава разходка с една мама от септемврийките. И пак не се стърпях и освен нещата за които бях тръгнала, купих на нашата кипра нова жилетка с цип и качулка. Ей, бях си я наумила тая жилетка и накрая намерих такава. пари да не ми дадеш на мен. Crazy

# 197
  • в здрача
Ей как се успах днес, ама спах заедно с малкото. В просъница чух как моите хора станаха / тъкмо бях нахранила малката и сменила пампата/ и после чак в 11 ч се разцърка, че е гладна, а трябваше да го направи в 9-10 ч., та само се нагласихме набързо и изстреляхме към докторката, че е до обяд. Тя като заспа след яденето пропусна цялата разходка. Този път няма да пропусна от кога трябва да изляза по майчинство, защото ми се пада точно на рожденния ден.
Трикси ние вече почти седмица сме с коледна украса. Каката не издържа дълго след като украсиха градината и петък извадихме елхата, а събота като стана първата й работа бе да провери под елхата дали има подарък.
Миме ние къпем бебка към 20.30-21.30 според това кога се събуди.
mylili ние сме си с нощна пауза от 22 ч до 5-6 ч, хапва малко колкото да облекчи гърдите след като й сменя памперса /то май главно заради него се буди, а после суче за да се унесе наново/ и си спи до 7-8 ч, когато хапва вече като хората още откакто се завърнахме в къщи от родилното.
Манана ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Нека двете малки слънца ти носят радостни моменти!
Бидапет ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК! Да глези малкото съкровище като истински дядо!
Невидима разкошна питка. Кой я прави? Украсите са невероятни!
Наде ти сдоби ли се с болничния?

# 198
mylili, trixy - няма да съжалявате.Правих го невероятен е.Води се Английски коледен кекс -ето темата за него -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137696.msg2612172#msg2612172

Ние сме със запушено слъзно каналче.Доки каза да го оставям детето да поплаква за да се допука, понеже имало малка дупчица.4 седмици ще слагаме капки и мехлемче и да го оставям да поплаква..ако нищо не стане ще сондират каналчето.Щели да приспят бебчо с маска да не мърда.Било много често срещано явление при новородени и особенно след секцио, защото не се мъчели като при нормалното раждане  иизплаквали по-вяло.Много ми е мъчно, а и той не е ревнив.Манипулацията била безобидна и нямало последици, но хич не ми се ще да му я правят.Направо ми се скапа настроението.. Sad Cry

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 16:52 от Kpuccu

# 199
  • София
Малееееееее, как изглежда на картинката този кекс, изтекоха ми лигите......Крисси, благодаря за линка, ще се възползвам! Не се тревожи, бебчо ще се оправи, а и нали процедура е безобидна! Стискам палци!  Praynig Peace
mylili, ама само я гласиш тая твоята принцеса, голяма сладурка! Да покажете и новата премяна  Peace Благодаря ти за комплимента!  Heart Eyes
Поръчах си слинга и трябва да ми го доставят следващата седмица във вторник, нямам търпение, ръце не ми останаха!

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 17:42 от trixy

# 200
  • Варна
Едноръкия Джак се включва пак  Laughing
Варненския отряд изкара 4-часова разходка,аз съм много доволна-грахито се наспа в количката и сега го раздава много спокойно,гищо че пак е на гърдата ми-наваксва си  Laughing
Ето малко снимки от мен,надявам се скоро да се включи и варненския папарак с повечко снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315137

Майли,голяма е бамбина малката  Heart Eyes

# 201
честито на всички празнуващи  bouquet

аз докато се включа и тя темата ще свърши

днес започнах да качвам снимки,но трябваше "спешно" да излезем на разхока,ще продължа друг път.

е да се представим най-накраяhttp://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=315013

# 202
Ние май ще вземем приза за най-голяма глава -41см !Мерих я точно вад веждите/или там където трябва да са ,щото ние още си ням Winkе вежди/

# 203
   Манана,ЧРД!
                                                                                   Да си много обичана ,ценена и уважавана от най -свидните        за сърцетото ти  хора !
Ели ,да е жив и здрав  татко ти!
И за Сев  специални пожелания  за годишнината вчера - любов ,цветя и пеперуди още много години за напред!

Благодаря на всички  за пожеланията .Накарахте ме да се почувсвам -специално  ,стана ми много приятно .

Сега видях ,че варненския отбор ни е бил по показател най- многобройна бебешка агитка на разходка днес.Ние също  се включихме но бяхме малко по-малко на брой.
Марианка-кг ще ги топим ,ама тази пуста суета  Sunglasses,не се трай вече -все едни и същи  досадни и големи дрехи ,аман !
Крисси ,не се притеснявай,всичко ще се оправи ,това много често се среща !

# 204
  • Варна
Манянка, ЧРД-още един стрелец  Sunglasses Много щастие и успехи за теб и всички мили хора покрай тебе
Честито и на таткото на Ели

Лиянка, в кой край на Варна живееш, не искаш ли да се включиш в общия събор  Laughing
И откъде ти е това гащеризонче с тигърчето, много ми се иска да заведа моя грах на детския карнавал тая година и ще ни трябва някакъв костюм?

# 205
  • Пловдив
Браво варненки,  и ние днес си спретнахме бърза срещичка, но за разлика от вас си нямаме снимки. Нищо другия път.
Гледам Никози ме е изпреварила.
Манана  nbirthday  party023Много щастие и късмет ти пожелавам.
Крисси, ако правиш и масаж на слъзното каналче, мисля, че Адина беше обяснила по напред как се прави, че аз съм забравила ще се оправи бързо.

# 206
  • София
Момичета, много ми стана драго от комплиментите за малката ми мишчица.  Heart Eyes Веднага се отчитам със снимки на новата жилетка.
http://picasaweb.google.bg/marianakonstantinova/200803#5275963305269022386
Сега лежи в шезлонга полузаспала и се кара на някой с биберон в уста.  hahaha Много е смешна.

Лиянка, много ви е сладък Тигърчо.  Simple Smile

Радка, ние сме едва 36см в главата. Е, ама си имаме вежди за да компенсираме  Mr. Green

Криси, мерси за линка към рецептата. Горко на задните ми части по празниците.

В тази връзка, мамите от Варна, много сте стройни бре  Simple Smile Само малко снимчици на бебоците да бяхте направили  Whistling

Цвети, а като не кърмиш през нощта ставаш ли да се цедиш? Аз станах малко преди да я нахраня, че щях да гръмна (изцедих само колкото да се облекча), но ако не чувствам чак такъв дискомфорт незнам дали трябва да го правя.  newsm78 Да не ми намалее кърмата като никой не е ял цяла нощ? Според майка ми ако не се цедя организма ми ще се настрои в тези часове да не произвежда толкова много манджа. Ама малко странно ми звучи, незнам дали е вярно, тя е кърмила преди 30г.

# 207
Ето и малко снимки на голямата кратунка  :Dhttp://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=301369&pid=9222754

# 208
  • София
Може да ми се скарате след малко, че днес съм на всяка манджа мерудия ама не се стърпях да отбележа колко ме изкефи ето тази снимка
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=301369&pid=9222791
Радка, много свежо изглеждаш  Peace

Варненки, блазе ви за парка!

# 209
  • Варна
В тази връзка, мамите от Варна, много сте стройни бре  Simple Smile Само малко снимчици на бебоците да бяхте направили  Whistling

Имаме бе Laughing
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=315137&pid=9222448

Като се включи и Капучинка ще видити вий варнънските бебони какви са фотогенични

Общи условия

Активация на акаунт