УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 013
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 350
Надявам се да имате успех  newsm10 newsm10

# 1 351
uspeh i ot men.

# 1 352
Bebo_k1, Bluebetty, много благодаря! Hug

Получили сме на мейлите списъка с координатите на участниците в проведената на 26 февруари 2009 г. първа среща на групата за разработване на "Национална програма за гарантиране правата на децата с увреждания".

Някои, ако иска мога да му го препратя, за да види участниците. В групата за образованието, аз дадох нашите предложения (които пуснах по назад), и ги помолих за следващата среща да имаме конкретни предложения по тяхното изпълнение. Имам и предложение, което ще пусна по мейла на групата. Ако имате оформени предложения, можем да ги пуснем за обмисляне и обсъждане, въпреки, че ние като цяло сме ги оформили в исканията ни, но ако имате конкретни идеи за изпълнението им.... Hug

# 1 353
 Simple SmileБраво! Успех и от мен! Нека не забравяме, че промяната трябва да започне от самите нас! Да възпитаме децата си на толерантност и разбиране, за да има кой да носи знамето на Човечността в бъдещето!

# 1 354
 Подписах! Подкрепям ви и ви се възхищавам за силата, която имате. Браво, че има такива като вас.    bouquet

# 1 355
  • София
Видяхте ли тази тема с предложенията на мама Кезая за промени в Образователната система за деца със СОП.
Прилагам линк, за да прочетете писмото й :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376991.msg10378250#msg10378250

БИхме могли да се свържем с нея и да поговорим за общи действия.... децата с Аутизъм и Хиперактивност са една много голяма група, която е дискриминарана в Образованието !!!

# 1 356
Nandi, сега ще прочета темата, но на всяка цена трябва да се свържем с тази жена, даже ако иска да дойде следващия път с нас на работната среща.

# 1 357
  • Германия
и от мен подпис
успех

# 1 358
успех и аз съ със вас Grinning

# 1 359

Честит празник!
Пожелавам ви много здраве,щастие и сбъднати мечти!

# 1 360
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ ! здраве  успехи и много любов . Дано успешно да завършим започнатото .

ОТ СИНЬОТО ЦВЕТЕ-КРАСОТА СЪБЕРИ!

В СВОЯТА ДЛАН ВСЕЛЕНАТА СТОПЛИ !

ОТКРИЙ СВЕТЛИНАТА В ЕДИН ПОГЛЕД;

ДОКОСНИ ВЕЧНОСТТА В ЕДИН ПОЛЕТ ! “

# 1 361
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Честит празник, скъпи дами![/b]
Нахлувам в темичката Ви, тъй като редовно я следя и не мога да не се стърпя да не Ви пожелая тези сили, с които непрестанно се борите за щастието на своите и чужди дечица, да съхраните до край и на всяка цена. Да бъдете все така истински и неуморни и дано тази благородна кауза даде желаният от вас резултат! Останете си със здраве! Вие сте горди и достойни да носите святото имe "Майка"! Благодаря Ви, че Ви има!  Heart Eyes Hug

# 1 362
успех!много усмивки и от мен :

# 1 363
Честит празник и от мен!  bouquet Heart Eyes

Пожелавам на всички ни много здраве и сили да продължим започнатото, да се борим за усмивките и утрешния ден на децата си! За правото им на шанс и бъдеще! Hug

Pebibals , благодаря за хубавите думи!  bouquet Дай боже всички заедно, с общи усилия да успеем! Благодаря на всички, които ни подкрепят!

# 1 364
Видяхте ли тази тема с предложенията на мама Кезая за промени в Образователната система за деца със СОП.
Прилагам линк, за да прочетете писмото й :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376991.msg10378250#msg10378250

БИхме могли да се свържем с нея и да поговорим за общи действия.... децата с Аутизъм и Хиперактивност са една много голяма група, която е дискриминарана в Образованието !!!

Нанди, свързах се с Кезая, говорихме по телефона, обясних и накратко всичко, ще се включи за да защити правата на децата с Аутизъм и хиперактивност. Много е хубаво, че имат готов документ с предложения за промени в закона. Hug

Общи условия

Активация на акаунт