УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 000
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 365
Честит празник на всички дами!
Благодаря за новите усмивки! Hug

# 1 366
Гледах клипчето, с усмивковците ни. Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:0d87d3c0

Може би тези дни ще помоля да го преработи един професионалист, и тогава ще прибавим и още снимки. Hug Сега ще го пратя и на едни хора, дето днес говорих с тях.

Pogar, утре трябва да се чуем, за нещо дето излезе тая вечер като възможност.

# 1 367
Тео, днес даваха за едно момиченце със Спина бифида и хидроцефалия, много и е трудно на майката.
Малката е прекрасна.
Майка се грижи сама за дете с увреждания.
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi
Много ми се иска да и помогнем по някакъв начин, незнам как да се свържем с нея.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 14:34 от ajeliya

# 1 368
Оххх  Cry Страхотно детенце с прекрасна майка... Видях, че някой е писал коментар под репортажа... Може да пишем и тя да го види, ще си оставя мейла и аз там...

# 1 369
Страхотни са дечицата! Много сладко клипче! Hug

# 1 370
Тео, днес даваха за едно момиченце със Спина бифида и хидроцефалия, много и е трудно на майката.
Малката е прекрасна.
Много ми се иска да и помогнем по някакъв начин, незнам как да се свържем с нея.

Майчета,някой да даде идея как да се свържем с тази майка или направо нейни координати,моля ви!  bouquet

# 1 371
Ами тъй като видях, че при Бареков е репортажът, видях, че мейла на "Тази сутрин" е Tazi_sutrin@btv.bg - ако се пише там и се искаш координатите на майчето  Rolling Eyes

# 1 372
Павлина знае, ама да кажа, че се обадих на журналистка от БТВ, утре ще ни даде координати на жената.

Я да питам и тук, че аудиторията е най-голяма, какво мислите за заглавие на обединената ни организация  Гражданска инициатива "Усмихни се с мен!", отдолу можем да сложим Родители на деца с увреждания от цяла България и приятели

Кажете какво мислите. Свързах се с адвокат, събираме вече данните, утре ще гледам по някое време да ги предадем. Няма начин вече, налага се да направим тази официална юридическа форма на обединението си, иначе няма да успеем да постигнем целите си докрай.

# 1 373

Миличките, просто нямам думи, буца ми заседна на гърлото. Малката е красавица и истинска героиня, а майка й е просто изключителна жена. Никога няма да мога да си обясня и да разбера наистина, разбирам го на думи, според тежката истина, но със сърцето си никога няма да мога да разбера, как може да изоставиш най-скъпото си на този свят, детето ти. Много хубаво го е казала Ани Салич, майчината любов е способна на изключителни и невероятни чудеса, които само една майка и никой друг не е в състояние да ги сътвори.

# 1 374
Много ми хареса това мнение от петицията ни!

4090 Дойчин Емануилов Димитров Първомай България

Нямам думи да изразя възмущението си, от всичко което се случва в тази Държава. Как, никой нищо не прави, за да се променят нещата тук и как всички страдат, а си мълчат и чакат някой друг да свърши нещо. ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ, НЕ ОСТАВЯЙТЕ ЖИВОТА СИ В РЪЦЕТЕ НА КРАДЦИТЕ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ! 

И следващото:

4089 Елена Иванова Димитрова Първомай България
Майка съм на дете със синдром на Даун .То е на 4г. и се казва Емануил и всеки ден се борим за това да получи каквото е необходимо за да се развива.Понеже кмета на община Първомай не намира за важно да обърне внимание на децата и на хората с увреждания на нас ни се налага да пътуваме 45км,за да стигнем до Пловдив където поне има специалисти като психолог,невролог,логопед,специални педагози,рехабилитатори ... и всичко това изцяло със собствени средства !!! Питам къде са правата на нашите деца ??? Защо на никой не му пука как живеем,и се борим САМИ без никаква подкрепа от "ДЪРЖАВА " и институции???Защо дори и в Пловдив няма дневни центрове за деца с увреждания а има домове за сираци??? С какво (освен това, че е българче)моето дете е по-различно от децата в ХОЛАНДИЯ ,Германия,Канада,Русия и т.н ???

И още едно страхотно мнение:

4006 Росица Тотева Григорова Варна България

В тези деца има повече живот, отколкото в много от нас, които се чудим за какво да се оплачем..., но ни минава...А на тези деца как да им мине. Усмивките на тези деца ме накараха да се усмихна и аз. Нека поне изразим съпричастност и не забравяме, че никой бъдещ родител не е застрахован от подоба съдба... 

# 1 375
Моля за внимание и мнения!

Това написах като дейности на организацията ни, казвайте дали е добре и дали съм забравила нещо!

Дейности и цели:

• Промяна в социалната, здравната и образователната политиката, спрямо децата с увреждания и семействата им.

• Промяна в законодателството, с цел гарантиране правата на децата с увреждания и по-специални потребности.

• Инициативи и кампании за промяна обществените нагласи и отношението към специалните деца. Физическото увреждането не означава липса на душа, сърце, чувства и нужда от любов. А децата могат да ги получат единствено и само в семейната си среда.

• Обединение на родителите, с цел децата и семействата им да получат и имат реален шанс за интеграция и приобщаване в обществото.

• Изпълнение и прилагане в практиката на сега съществуващото законодателство.

• Политика на закрила, подкрепа и насърчаване на семействата на деца с увреждания, като истинската и правилна превенция по изоставянето на деца в институции.

• Взаимопомощ и подкрепа на семействата и родителите на деца с увреждания.

# 1 376
Нека всички деца който са родени с увреждане или са го уставовили подследствие от немърливост или незнание от страна на лекарите да си запазят правата който са ги имали и преди 18  ако имат късмет да доживеят след 18
Бях на телк и със сина и със съпруга дадоха ни 100 % и на двамата но те ни ме оправят нито ми плащат сметките нито мога да си позволя да .отида на саниториум единственото място което помага на детето ми !
На двата на телка не видях хора видимо да ни са добре!

# 1 377

На двата на телка не видях хора видимо да ни са добре!

Видимо да не са добре, предполагам имаш предвид, че поне на външен вид нямат увреждания, видими сериозни проблеми.

Ами да, ама предполагам ти и с мъж, и с дете, с видими проблеми трябваше чинно да чакаш реда си. Интересно ми е каква е разликата във финансовото подпомагане и изобщо като социални услуги, м/у различните групи инвалидност. И например детето и семейството му разглежда ли се изобщо като специална група човек с увреждане, която има нужда от изключително специфично и нарочно подпомагане и закрила? Имам предвид не на хартия как се разглежда, там е ясно, а като съпоставка м/у отделните групи хора с увреждане.

Чакам отговор на горното си питане от Учредителите!!! Mr. Green

# 1 378
Моля за внимание и мнения!

Това написах като дейности на организацията ни, казвайте дали е добре и дали съм забравила нещо!

Дейности и цели:

• Промяна в социалната, здравната и образователната политиката, спрямо децата с увреждания и семействата им.

• Промяна в законодателството, с цел гарантиране правата на децата с увреждания и по-специални потребности.

• Инициативи и кампании за промяна обществените нагласи и отношението към специалните деца. Физическото увреждането не означава липса на душа, сърце, чувства и нужда от любов. А децата могат да ги получат единствено и само в семейната си среда.

• Обединение на родителите, с цел децата и семействата им да получат и имат реален шанс за интеграция и приобщаване в обществото.

• Изпълнение и прилагане в практиката на сега съществуващото законодателство.

• Политика на закрила, подкрепа и насърчаване на семействата на деца с увреждания, като истинската и правилна превенция по изоставянето на деца в институции.

• Взаимопомощ и подкрепа на семействата и родителите на деца с увреждания.

Мисля,че не си пропуснала нищо.  bouquet

# 1 379
  • Пловдив
Павлина знае, ама да кажа, че се обадих на журналистка от БТВ, утре ще ни даде координати на жената.

След излъчването на репортажа за съдбата на Бояна (гледайте видетото тук), много зрители поискаха да помогнат за лечението на детето.
Желаещите могат се свържат с майката на тел. 0895 69 44 18 или на email: geri_ir@abv.bg

Банкова сметка в евро:
IBAN BG76UBBS80021431996310
BIC UBBS BGS

Общи условия

Активация на акаунт