УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 141 988
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 380
Ксения, благодаря! Hug

Дадоха ни телефона на Гергана онзи ден, вчера Пожар се е видяла с нея, качихме и снимани документите, епикризи, фактури и т.н.. Пожар снощи е пуснала тема, сега видях. Можете да пишете, за да я държим отпред и да я видят повече хора.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379762.msg10494072#msg10494072

# 1 381
Снощи ме вкарахте в размисъл, и аз сега преспах и съм на друго мнение. Mr. Green

Много моля за спешни мнения! Пиша тук, понеже може пък някой друг да даде добра идея.

Мисля, че трябва да се откажем от думата "инициатива", защото тя предполага нещо временно, което предприемаме, например като инициативата ни "Усмихни се с мен". Ние взимаме името, защото наистина смисъла му е основен за цялата ни идея, но все пак дейността и целите ни не са само една инициатива, а много повече. Думата "комитет", стана ясно, че някои от нас имат резерви към нея Laughing, затова пак се връщам на предложението:

„Усмихни се с мен!”
Национална организация, Родители и приятели на деца с увреждания от цяла България

Другото, което ми хрумва е Национално обединение.................

Асоциация и Фондация не ги спрягаме, защото също имаме резерви.

Чакам данните, на който иска да се включва в учредителите, нямаме време, защото бързаме да задействаме процедурата.

# 1 382
Мили хора, от сърце ви пожелавам успех!
Публикации: 0

(Без заглавие)
« Изпратено до: Billy : Събота, 14 Март 2009, 13:57 »     

--------------------------------------------------------------------------------

С две ръце ДА за д-р Кунчев във Весела.  Родих преди 1 месец момченце с епидорална анестезия и съм много доволна. Въпреки, че ме ши много нищо неможе да се разбере като се погледна с огледало. Неусетих никаква болка по време на разкритието, раждането и шиенето. Е, малко не се напъвах както трябва и се наложи да ме подканва няколко пъти, но всичко беше чудесно. Доволна съм и от лекарката, която ми направи епидоралната упойка, леко пълничка и руса, не и запомних името, но беше магьосница. Стаите са хубави със собствен санитарен възел, а не съм плащала за VIP. Очарована съм от персонала

# 1 383
Снощи ме вкарахте в размисъл, и аз сега преспах и съм на друго мнение. Mr. Green

Много моля за спешни мнения! Пиша тук, понеже може пък някой друг да даде добра идея.Публикации: 0

(Без заглавие)
« Изпратено до: Billy : Събота, 14 Март 2009, 13:57 »     

--------------------------------------------------------------------------------

С две ръце ДА за д-р Кунчев във Весела.  Родих преди 1 месец момченце с епидорална анестезия и съм много доволна. Въпреки, че ме ши много нищо неможе да се разбере като се погледна с огледало. Неусетих никаква болка по време на разкритието, раждането и шиенето. Е, малко не се напъвах както трябва и се наложи да ме подканва няколко пъти, но всичко беше чудесно. Доволна съм и от лекарката, която ми направи епидоралната упойка, леко пълничка и руса, не и запомних името, но беше магьосница. Стаите са хубави със собствен санитарен възел, а не съм плащала за VIP. Очарована съм от персонала

Мисля, че трябва да се откажем от думата "инициатива", защото тя предполага нещо временно, което предприемаме, например като инициативата ни "Усмихни се с мен". Ние взимаме името, защото наистина смисъла му е основен за цялата ни идея, но все пак дейността и целите ни не са само една инициатива, а много повече. Думата "комитет", стана ясно, че някои от нас имат резерви към нея Laughing, затова пак се връщам на предложението:

„Усмихни се с мен!”
Национална организация, Родители и приятели на деца с увреждания от цяла България

Другото, което ми хрумва е Национално обединение.................

Асоциация и Фондация не ги спрягаме, защото също имаме резерви.

Чакам данните, на който иска да се включва в учредителите, нямаме време, защото бързаме да задействаме процедурата.

# 1 384
Viki 77, моля те, натисни просто Отговори, най-долу на страницата, и без да натискаш Цитат, ни напиши за какво става дума. Много объркано се е получило, но не се притеснявай, случва се на всеки. Hug

# 1 385
Ако си объркала темата, имаш възможност над поста ти да натиснеш Редактирай, и да изтриеш поста си, трябва обаче да напишеш една точка само, или пък просто "грешка", и това е.

# 1 386
Mоля ви, погледнете и подкрепете! Аз мисля, че е много важно!!!

http://bgpetition.com/Detski-sanatorium-Bankia/index.html

# 1 387
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Преди няколко дена подписах тази петиция, имаше линк към нея и в друга тема. Peace
teo7777, мисля, че е чудесно, че я пускаш и тук. Дано повече хора я видят, подкрепят и съответно я разпространят до своите познати и приятели. Praynig

# 1 388
Преди няколко дена подписах тази петиция, имаше линк към нея и в друга тема. Peace
teo7777, мисля, че е чудесно, че я пускаш и тук. Дано повече хора я видят, подкрепят и съответно я разпространят до своите познати и приятели. Praynig

Да, надявам се да я видят и подпишат повече хора, необходимо е да се разпространи на повече места. Ние ще подкрепим исканията в нея, и ще ги представим където и както можем. Hug

# 1 389
Последно май остава това име на организацията, поне до снощи повечето харесаха този вариант.

„УСМИХНИ СЕ С МЕН!”
Национална организация, Родители и приятели на деца с увреждания

ДЕЙНОСТИ И ЦЕЛИ:

• Промяна в социалната, здравната и образователната политиката, спрямо децата с увреждания и семействата им.

• Промяна в законодателството, с цел гарантиране правата на децата с увреждания и по-специални потребности.

• Изпълнение и прилагане в практиката на сега съществуващото законодателство.

• Равнопоставеност на семействата със здрави и семействата на деца с увреждания, в законодателната и социална политика на България.

• Инициативи и кампании за промяна обществените нагласи и отношението към специалните деца.

• Политика на закрила, подкрепа и насърчаване на семействата на деца с увреждания, като истинската и правилна превенция по изоставянето на деца в институции.

• Физическото или ментално увреждане не означава липса на душа, сърце, чувства, необходимост от топлина и любов. Индивидуалните грижи и внимание са първите и най-важни условия,  за да развият децата максимума на потенциала си и да имат шанс за достоен живот в бъдещето си. Единствено семейната среда, може да гарантира тези условия за децата. Отглеждането им в семейна среда, е тяхно първостепенно и основно човешко право.

• Чрез законодателството си, и задълженията, които Р. България е поела като член на Европейския съюз, страната ни е задължена да осигури и гарантира на първо място, именно правото на всяко дете, да бъде отгледано в семейство.  Всяка дискриминация, основаваща се на „детското увреждане и непълноценност”, е в грубо нарушение на европейските практики и препоръки.

• Обединение на родителите на деца с увреждания, от цялата страна, с цел децата и семействата им да получат и имат реален шанс за интеграция и приобщаване в обществото.

• Взаимопомощ, подкрепа и разяснителна дейност, включваща обучение на семействата и родителите на деца с увреждания.

• Организиране, създаване и поддържане на достатъчно големи терапевтични центрове във всички окръжни градове, така че да могат да обхванат нуждите от такива на съответното населено място, съвременно и професионално оборудвани и привлечен обучен персонал от екипи, терапевти, психолози, логопеди, арт терапевти, рехабилитатори, музикотерапевти, биофитбек- терапевти и специални педагози.

Иска ми се пак да обсъдим дейностите и целите, казвайте да добавим ли още неща, ако някъде не е добре според вас, как да го преправим и т.н....   Rolling Eyes

# 1 390
 ДЕЦАТА СА СМИСЪЛА НА ЖИВОТА !
  Peace

# 1 391
ПОДПИС С ДВЕ РЪЦЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ !

# 1 392
Благодаря ви! Hug

Има следното предложение от Яна:

Повярвай в мен!, вместо "Усмихни се с мен". Звучало по-сериозно първото.

# 1 393
Има следното предложение от Яна:
Повярвай в мен!
На мен ми хареса, много. Hug

# 1 394
И на мен ми хареса много!

ПОВЯРВАЙ В МЕН!
Национална организация, Родители и приятели на деца с увреждания

Пускам го така цялото, да го видите, да може и тук да си казвате мнението. Hug

Общи условия

Активация на акаунт