УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 141 976
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 455
Kраси, браво, много добре си го написала! Това й го връчи, нали? Hug

Кезая, ние многократно представихме исканията си, и отделно като такива оформени, и в петицията ни са описани. Но като предложения за промени в наредби и точки от документи, ще погледна всичките ни документи, които сме подготвяли и правили и ще ти ги пратя. Всъщност то именно това е и целта на работната група, нашите искания да се превърнат в конкретни предложения към закони и наредби, по точки и алинеи. Hug

# 1 456
  • София
Вчера и днес внесох писмата с нашите искания до г-н Васил Иванов-Лучано  (председател на Комисията за децата, младежта и спорта), Г-жа Весела Лечева - председател на ДАМС и г-н Орешарски министър на финансите. Взех входящи номера, срока за отговор е 1 месец. Но може и по-рано да се свържат с нас. Ако н ег онаправят имаме телефони на които да се поинтересуваме какво става с внесеното от нас писмо.

Надявам се да организират среща и да представим добре нашите искания, които да видят бял свят и да има полза за децата ни!!!!!

# 1 457
Kezaja   много е трудно миличка. Опитваме се да го правим, но докато родителите са пасивни в голямата си част -няма как да стане. Но пък ще продължим да правим каквото можем.  bouquet

# 1 458
Вчера и днес внесох писмата с нашите искания до г-н Васил Иванов-Лучано  (председател на Комисията за децата, младежта и спорта), Г-жа Весела Лечева - председател на ДАМС и г-н Орешарски министър на финансите. Взех входящи номера, срока за отговор е 1 месец. Но може и по-рано да се свържат с нас. Ако н ег онаправят имаме телефони на които да се поинтересуваме какво става с внесеното от нас писмо.

Надявам се да организират среща и да представим добре нашите искания, които да видят бял свят и да има полза за децата ни!!!!!

Нанди, благодаря! Heart Eyes Hug

# 1 459
# 1 460
Давайте идеи за лого, запазен знак на Алианса, изобщо как искате да изглежда, представяте ли си нещо? Ще чакам идеите ви, за да го измислим заедно! Аз ще имам грижата да го нарисувам и да го направя в електронен вариант. С Краси говорихме, но и ако вие имате идеи, трябва да си направим сайт. Отделно си мисля да разпространя и каузата ни във Фейсбук, ще видите в линка. Изпратила съм крайния вариант на писмото със списъка за тръста. Кейт ще снима април, на мейлите ви пратих в кратце какви са й плановете, стискаме палци на нашите конозвезди!

Подкрепете ни тук, моля, за мен е много важно! Heart Eyes Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388181.0

# 1 461
Божеееее, темата е прочетена 55 956 пъти май, де да имахме толкова подписа!

Петицията, забравих дали съм писала, е пратена преведена на Кати Синот, по нейно искане, сега чакаме нейния отговор, какво точно ще прави с нея.

# 1 462
На Павлина петицията я върнаха пак за разглеждане, след новото й писмо! Mr. Green Така, така, мило и любезно ли, ние да не пасем трева случайно?!

При Бони не знам какво става с петицията.

# 1 463
  • густо майна Филибето
На мен не ми се отваря петицията Sad

# 1 464
На мен не ми се отваря петицията Sad

Ами сайта нещо се е смахнал, от снощи, ще се оправи надявам се. Tired

Това от другата тема, какво мислите?

Момичета, аз си говорих със Славка онзи ден и тя изрази страх, че Могилино може въобще не бъде затворено. В момента в него има 27 деца с неясно бъдеще. Крайният срок за затварянето на дома все се отлага и има идеи да бъде превърнат в защитено жилище. Този път срокът е юни. Докато се реши всичко, грижата в дома пак запада, поне според тази статия

http://www.deltanews.bg/index.php?id=15339

Славка помоли да се поинтересувам майките какво мислят по въпроса, защото явно няма директен контакт с майки на деца с увреждания.

# 1 465
Момичета, направихме много успешен базар, заедно с майките от добричката тема! Купуваме проходилка за 3000лв на една прекрасна 14 г. Ванеса
И...ОБЩИНА ДОБРИЧ НИ СЪСТАВИ АКТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ! ДВЕТЕ ДАМИ, КОИТО ПИСАХА АКТА БЯХА АДСКИ ПРИТЕСНЕНИ-ДОЖАЛЯ МИ ЧЕ ИЗПЪЛНЯВАТ "МРЪСНИ" ПОРЪЧКИ НА КМЕТИЦАТА НИ, КОЯТО НИ ОТКАЗА РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА БАЗАРА.К рай нас имаше десетина продавачи на шекерки и върбички, но за тях нямаше такива празнични "честитки".
Да отбележа-аз бях много мила, поздравете ме за което Laughing, и им подарихме китки здравец, защото на този свят ден трябва да се прави само добро, както и през всички останали дни, разбира се. Купувачите се нахвърлиха върху тях, ама и тях ги успокоихме, че по-нататък ще направим благотворителна кампания за набиране на средства за...плащане на акта #Cussing out Днес ще ходя да го обжалвам и прочие-щото нямам друга работи.  bouquet И ХУБАВА СЕДМИЦА на всички!

# 1 466
При Бони не знам какво става с петицията.
Какво стана ли, питат ме искам ли да остане отворена или не.
Отговора ми ти го пращам на лични. Mr. Green

# 1 467
ВАЖНО!!!! СПЕШНО!!!! Спешно трябва да четем Програмата, и да мислим по всяка буква от нея. Да напишем предложения и допълнения, ако имаме. Има ли някой от нас, който не е получил съобщението?

Уважаеми госпожи и господа,

"Каня Ви да участвате в предстоящото заседание на работната група за деца с увреждания, което ще се проведе на 22.04.2009г. от 10.00 часа в Зала 5 (етаж 5) на Министерството на труда и социалната политика. Надявам се до края на седмицата да получите и официалните писма за работната среща.
С прикачен файл Ви изпращам работен проект на Националната програма за децата с увреждания.
Ако имате предложения или допълнения към Програмата моля Ви до събота (18.04) по e-mail (cv_kyoseva@abv.bg) да ни ги изпратите.

Пожелавам Ви успешни дни и весели Великденски празници!

Цветелина Кьосева – Дирекция „Стандарти и анализи” - ДАЗД"

Програмата е в таблица, няма как да я пусна тук, да ми пише всеки, който не я е получил, или иска да чете и да дава предложения.

# 1 468
Моля ви, Програмата да стигне до всички, нека всеки, който иска да допълва и казва мнението си!

Аз пратих на когото можах в момента.

# 1 469
  • София
аз я получих вече 4 пъти  Laughing
Моля Ви не ми я пращайте повече!!!

Разпечатах си я и започвам да я чета... и да мисля по нея.

Общи условия

Активация на акаунт