УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 209
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 530
И отмяна на чл. 9 от ЗСП-до промяна на нормативната база и излизането ни от този закон.

# 1 531
еуфория    bouquet за усмивката!
Момичета използвам възможността да попитам-не можем ли да активизираме някаква промяна за техническите средства-например, както обсъждахме със зам министър Янев-да минават през здравната каса, да са абсолютно безплатни, да имаме достъп до целия спектър на модели и видове и т.н. Нищо, че държавата работи само за изборите в момента-нека ги натиснем поне да договорим започване на  обсъждане на решение-с парламентарната комисия по социални дейности чрез ДАЗД, примерно...

Краси, това не трябвали да е записано в Националната програма за гарантиране правата на децата, по която работим. Помисли го и го прати на Цвета.

# 1 532
По предложението на Влади, аз все още обмислям много сериозно от всички страни нещата, хич не е просто, точно обратното.

Бих казала твърдо "Да", само при едно условие! Само, ако направят специално и нарочно цяло предаване само за вас, и всички вие дойдете с децата, и ви се даде възможност да кажете всичко, цялата истина без да спестявате и премълчавате нищо! Особено много държа на последното, къде, какво и как се случва и защо всички вие и децата сте на този хал, къде изчезват парите, които са предназначени за вашите деца и семейства. Защо децата в институции се изоставят, какво се е случило с вас от родилния дом и след това, как живеете и какво ви коства да сте отговорни родители. Ако дойдат да ви снимат във вашето ежедневие, как носите децата, как се справяте с "осигурените" ви удобства в света на "здравите", цялата истина без замазваници и лицеприятни лигавщини!

# 1 533
Тео абсолютно си права, и като се има впредвид мойта сага ,аз ще застана пред камерите на нова ТВ . И ако застанат и други семейства с подобни проблеми мисля че ще  си заслужава . Ние общо взето сме като 300 спартанци борещи се с 10 хил. ярмия ,и ако те са успели само със силата на волята си ще успеем и ние .

# 1 534
Снощи говорихме с Радка и решихме, на срещата тази седмица с директорите на Нова, да поискаме общо 2 каузи за нас, за да обхаванат изцяло децата с проблеми: аутизъм, ДЦП, редки болести и освен това да представим нещата, каквито са. Освен да изясним що е това....състоянието на децата и да ги представим, както са- отношение на хора, родители, деца, учители, лекари, лелката на гишето на тока и т. н. Нуждите- реалните нужди на тези деца- от какво точно се нуждаят и какво точно получават- кантара и къде се намират в стълбицата на обществото ни. То вече е решило да отваря сърцето си- нека го отвори докрай, но пред действителността.

# 1 535
Браво! Подкрепям Ви и Ви моля да не се спирате пред никакви препятствия. Моля Ви, говорете с всички медии по тези въпроси, защото малко се знае за истинските проблеми.
  bouquet

# 1 536
УСПЕХ В КАУЗАТА  Laughing

# 1 537
Браво! Подкрепям Ви и Ви моля да не се спирате пред никакви препятствия. Моля Ви, говорете с всички медии по тези въпроси, защото малко се знае за истинските проблеми.
  bouquet

Опитваме се, да кажа, че е лесно, ще излъжа! Hug За медиите, нашите специално са като коне с капаци малко, истината е доста относително понятие, според интереса, но бележат някакво развитие напоследък, тук, таме, имат проблясъци все пак. Основните ни очаквания са от чуждите медии, там чакаме сериозен отглас, дай боже да стане!

# 1 538
С Радка говорим в момента и понеже ще има отделна кауза за Карин Дом, предлагаме да има и една такава за центъра в Габрово на Бони и да може да им се плати логопеда и психоложката за поне една година напред, и дечицата да могат да го посещават безплатно, известно време.

# 1 539
Kezaja /центъра, който предстои да бъде открит не е мой Grinning/,сърдечни благодарности от всички мами на дечица с Аутизъм в Габрово, но немога да не спомена, че ние в момента чакаме проект пратен на швейцарско семейство да стартира от 1.07.2009 г. с подкрепата на общината.
Заплатите по проекта са доста ниски, но е нещо.
Ще ти пиша подробности на лични.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 13:58 от ajeliya

# 1 540
С Радка говорим в момента и понеже ще има отделна кауза за Карин Дом, предлагаме да има и една такава за центъра в Габрово на Бони и да може да им се плати логопеда и психоложката за поне една година напред, и дечицата да могат да го посещават безплатно, известно време.

Само да уточня, Влади малко се е объркала, Радка е Павлина (Пожар) всъщност. Grinning

# 1 541
Павлинче, много хубаво си говорим с тебе и те моля, да приемеш извиненията ми. Embarassed

# 1 542
Павлинче, много хубаво си говорим с тебе и те моля, да приемеш извиненията ми. Embarassed
Joy,нямаш проблем-ще се отчетеш с една рокля като кръстница и готово Hug

# 1 543
Моля, за линк към клипчето "Усмихни се с мен" Praynig

# 1 544
Моля, за линк към клипчето "Усмихни се с мен" Praynig

http://vbox7.com/play:0d87d3c0

Hug

Общи условия

Активация на акаунт