УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 141 231
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 635
Тео,то ги има големи и червени,ама аз като не му разбирам на компютъра Cry

# 1 636
Честито и от мен момичета,подписах и аз с най-голямо удоволствие  Hug

# 1 637
Честито и от мен момичета,подписах и аз с най-голямо удоволствие  Hug
Благодаря ти!   bouquet

Момичета много ви моля-ПУСНЕТЕ ми на майла всичко,което имате-снимки,документи и подобни относно децата ви-как ги носите по стълби и гр.транспорт,колко струва според госпожа Т(м)есларова една детска инвалидна количка и колко всъщност е реалната и цена,всичко,за което се сетите-СПЕШНО Е,моля ви:
ailo_ailo@abv.bg

# 1 638
  • в полите на Балкана
България e с модерно законодателство за хората с увреждания
.......................................................................
В България се предоставят седем вида семейни помощи за деца. МТСП реализира Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, по която част от схемите за финансиране са насочени към децата и преди всичко към децата с увреждания. Стартирало е изпълнението на схемата „За по-добро бъдеще на децата”. Средствата, с които ще бъдат финансирани тези проекти са в размер на 10 млн. евро. Друга схема е „Усъвършенстване и подобряване на услугата „Личен асистент” за хора с различни видове увреждания и самотно живеещи хора”. Общият бюджет на схемата е 38 747 500 лв., а периода е 2008 – 2013 година.

повече от изказването на Масларова тук

# 1 639
България e с модерно законодателство за хората с увреждания
.......................................................................
В България се предоставят седем вида семейни помощи за деца. МТСП реализира Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, по която част от схемите за финансиране са насочени към децата и преди всичко към децата с увреждания. Стартирало е изпълнението на схемата „За по-добро бъдеще на децата”. Средствата, с които ще бъдат финансирани тези проекти са в размер на 10 млн. евро. Друга схема е „Усъвършенстване и подобряване на услугата „Личен асистент” за хора с различни видове увреждания и самотно живеещи хора”. Общият бюджет на схемата е 38 747 500 лв., а периода е 2008 – 2013 година.

повече от изказването на Масларова тук

Божичко!!!

Аз пък влизам за да пусна ТОВА.

Явно съм уцелила баш момента! Tired

Как не разбрахме по-рано за тази конференция, Павлина много искаше да ходи. Хора, трябва да направим така, че на подобни неща да пращаме наш представител, не можем да позволим подобна безочлива и цинична наглост!!!

# 1 640
# 1 641
и от мен Hug Peace

# 1 642
[quote Как не разбрахме по-рано за тази конференция, Павлина много искаше да ходи. Хора, трябва да направим така, че на подобни неща да пращаме наш представител, не можем да позволим подобна безочлива и цинична наглост!!!

[/quote]

Че защо да не може,Тео-не помниш ли какво ни попита с шокиран поглед за.министър Дянкова като поставихме въпроса за "Професия родител на дете с увреждане":
Ама чакайте,какво ще работи този човек?
Сякаш това,че цял ден си болногледач,че и нощем не е труд
ooooh!

# 1 643
и от мен Peace

# 1 644
Как не разбрахме по-рано за тази конференция, Павлина много искаше да ходи. Хора, трябва да направим така, че на подобни неща да пращаме наш представител, не можем да позволим подобна безочлива и цинична наглост!!!

Че защо да не може,Тео-не помниш ли какво ни попита с шокиран поглед за.министър Дянкова като поставихме въпроса за "Професия родител на дете с увреждане":
Ама чакайте,какво ще работи този човек?
Сякаш това,че цял ден си болногледач,че и нощем не е труд
ooooh!

Ами явно не е, защото те още от родилния дом ти предлагат "избор", да изоставиш детето в "дом за болни деца". Онази от МЗ, забравих й името в Дарик, нали все това повтаряше, "в нашите домове за болни деца, еди какво си им предлагаме, в нашите домове за болни деца, еди как си ги лекуваме..." Ти представяш ли си, ако всички спрат да си изоставят децата, Масларова с колко безработни ще се окаже изведнъж, включително и от министерствата!?! И колко от парите ще трябва да се насочат към ВАС и ДЕЦАТА, а не към министерствата и прочие разклонения.?!?

Айде трайте си и си мълчете, завряни по къщите, и чакайте някой друг да защитава децата ви от ваше име!(имам предвид тия дето Уж ви защитават децата и правата им) Е, няма как да стане, докато всички не го разберат това, няма да стане, поне не и в Бг.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 20:01 от teo7777

# 1 645
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=133517&sc=nl

Можело значи, от републиканския бюджет! Grinning

# 1 646
Момичета,моля ви за малко помощ,копирам ви поста на мама Раче от другата тема:

"Може би не е тук мястото но, моля изпратете  SMS с TXT JIVOT на кратък номер 1915 . Паричките са за рехабилитация на детето ми.
Благодаря на всички, които ще се отзоват. "

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401985.705

# 1 647
Не се цупете,но не мога да повярвам,че само двама-трима в цялата страна имат материал за това,което помолих:
Момичета много ви моля-ПУСНЕТЕ ми на майла всичко,което имате-снимки,документи и подобни относно децата ви-как ги носите по стълби и гр.транспорт,колко струва според госпожа Т(м)есларова една детска инвалидна количка и колко всъщност е реалната и цена,всичко,за което се сетите-СПЕШНО Е,моля ви:
ailo_ailo@abv.bg

Надявам се не очаквате някой друг да го свърши вместо нас?!!! Mr. Green

# 1 648
Пусни го така с големите и червените букви и на мейлите, нали имаш списъка, и добави само, че е за ЕК, за доказателства за петицията ни.

# 1 649
подписвам ! децата на България са най-красивите - трябва и да са най-щастливите, най-сигурните в своето бъдеще !

Общи условия

Активация на акаунт