УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 141 324
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 620
Утре сутрин, не пропускайте Тази сутрин по БТВ, ще дават Ванко и Павлина! Grinning Днес са снимали репортажа, а утре Ванко има и РД, та се получи страхотно, че по случай РД му ден, ще го дават по ТАлавизията. Heart Eyes Hug

# 1 621
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНКО!
Пожелавам ти цялото щастие и късмет на света!

Павлина, честит празник!  bouquet

# 1 622
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН, ВАНКО! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ. И МНОГО ХОРА ДА ОТКЛИКНАТ НА НАШИЯ АПЕЛ.
 Hug

# 1 623
Ванко , честит рожден ден, миличък!
Пожелавам ти щастие, здраве и късмет!
Бъди все така чаровен, много те обичаме и се гордеем с теб.

# 1 624
Благодаря ви,огромно благодаря на всички Ви.  bouquet

Ажелия-клипа е страхотен,Ванко е меко казано очарован.

# 1 625
Ванко , честит рожден ден, миличък!

Клипчето е страхотно! Много готино!:hug: Супер ми е любима снимката с ластичетата! Mr. Green Joy Павлина, препоръчвам ти я горещо за аватар.

Предаването с Ванко и Павлина, ще се излъчи утре сутрин, Петя Стефанова се е обадила на Павлина да каже.

# 1 626
Пратих на пощата на Алианса, отговора от Тръста. Hug

Трябва вече да използваме общата поща, защото ми е много трудно да изпращам мейли до всички, все пак сме 18 човека. Grinning

ПОЩАТА НА АЛИАНСА

na_usmihnisesmen@abv.bg

Пожар, прати ли на всички паролата?

# 1 627
ysex na peticiata dano stigne do yshite na ypravliavashtite Peace Peace

# 1 628
Подписах. Усмивки и от мен! Grinning

# 1 629
Pogar, репортажа беше хубав, а Ванко... Hug
Момчето ти е страхотно!

# 1 630
Pogar, репортажа беше хубав, а Ванко... Hug
Момчето ти е страхотно!
Hug,благодаря!!!

# 1 631
Павлина, страхотен беше репортажа, браво! Heart Eyes Hug Гледам, че нашата ТВ звезда, вече е с нова прическа. Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405812.msg11569492#msg11569492

# 1 632
Момичета, трябва ни протестна декларация с която да се присъединим към утрешния протест на КНСБ! Говорих с шефката в Добрич, която утре рано сутринта ще ми даде мейл на който да го пратим до Желязко Христов. Нека са няколко изречения-но ЗВЕРСКИ!Ако някой иска да се присъедини към протеста, може би най-добрия вариант е около 10 часа да се отиде пред Министерски съвет. Ако не стане с присъствие-само с декларацията. Не бива да пропускаме момента да кажем за пореден път на България, че няма да търпим поредната управляваща сган да ни превръща в европейски просяци и бедняци, заради прекрасните ни специални деца  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face, които държавата ни мисли за биологичен брак #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 633
Момичета много ви моля-ПУСНЕТЕ ми на майла всичко,което имате-снимки,документи и подобни относно децата ви-как ги носите по стълби и гр.транспорт,колко струва според госпожа Т(м)есларова една детска инвалидна количка и колко всъщност е реалната и цена,всичко,за което се сетите-СПЕШНО Е,моля ви:
ailo_ailo@abv.bg

# 1 634
Абе, големите и червени букви са измислени за да се ползват, когато трябва да се каже нещо важно и спешно! Mr. Green Laughing

Момичета, трябва ни протестна декларация с която да се присъединим към утрешния протест на КНСБ! Говорих с шефката в Добрич, която утре рано сутринта ще ми даде мейл на който да го пратим до Желязко Христов. Нека са няколко изречения-но ЗВЕРСКИ!Ако някой иска да се присъедини към протеста, може би най-добрия вариант е около 10 часа да се отиде пред Министерски съвет. Ако не стане с присъствие-само с декларацията. Не бива да пропускаме момента да кажем за пореден път на България, че няма да търпим поредната управляваща сган да ни превръща в европейски просяци и бедняци, заради прекрасните ни специални деца  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face, които държавата ни мисли за биологичен брак #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Момичета много ви моля-ПУСНЕТЕ ми на майла всичко,което имате-снимки,документи и подобни относно децата ви-как ги носите по стълби и гр.транспорт,колко струва според госпожа Т(м)есларова една детска инвалидна количка и колко всъщност е реалната и цена,всичко,за което се сетите-СПЕШНО Е,моля ви:
ailo_ailo@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт