УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 129
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 210
# 211
 Hug,Ела,да нацелуваш здраво  Анди от мен. Hug

# 212
Eто какво е написала Миролюба Андонова в петицията:

"Като родител на дете с увреждане, от сърце подкрепям вашата петиция! Одобрявам всички ваши изисквания и мнения придобити от ежедневната ви практика при отглеждане на дете с увреждане.Добре би било, дори и малкото закони свързани с интеграцията, обучението и отглеждането на децата с Увреждане да се изпълняват поне по начина, по който са засегнати в нормативните документи, дори тогава животът на децата и техните родители би бил малко по-добър от колкото е всъщност. Животът и практиката ме научиха, че много от законите ги има само на хартия. Не срещнах хора, които да спазват законите, при лечението, рехабилитацията и обучението на моето дете. Не ползвах услугите нито на личен, нито на социален асистент. Практиката ме научи, че нищо направено насила, по задължение не дава добри резултати. Затова се помъчих да правя всичко, което мога за своето дете, а това което не мога да плащам за него, когато мога да си го позволя или да лиша детето си от тези лечения, рехабилитации за които знаех, че дават добри резултати, но аз не можех да си го позволя. Работих на смени със съпруга си и гледахме детето докато стана време за училище. След това продължих да следя от близо, всичко свързано с обучението и проблемите при интегрирането му в училище. Никой не ми плати за тази работа, но от сърце се радвам на резултатите, които постигнахме благодарение и на нейното трудолюбие и упоритост. Знам цената на този труд. От сърце ви пожелавам успех при реализирането на всичките ви искания! Особено на тези, с които вие искате пологащото ви се трудово възнаграждение и признаването за трудов стаж, времето, което отделяте за вашите деца! Убедена съм, че никой няма да го направи по-добре от вас, защото не познава възможностите, спецификата на заболяването и начина на стимулиране на вашето дете. Държавата може да има специалисти, обучени да вършат това, но то е само тяхно задължение за определено работно време а след това ... за да има резултат от лечението не са достатъчни нито 8, нито 16, а повече от 24 часа, за да има винаги човек на разположение, за да го гушне когато заспива с любов, за да спи дълго и спокойно. Да се събуди и пак да види и усети любовта, усмивката, които също са част от лечението и пътят към добрите резултати. Служителите, специалистите, заети с тези ангажименти не могат да го направят по-добре от вас. Държавата е заета със своите дела, с огромните въпроси от къде да спести пари, кои домове да закрие и колко заплати да икономиса. Именно поради това не може да се очакват добри резултати. Аз за себе си дори и да върна времето на зад пак бих предпочела да отгледам детето си по този начин. Само че, ако получавах някакво възнаграждение за този труд пак щях да инвенстирам в нейното обучение и рехабилитация и щях да се чувствам по-спокойна и нямаше да се обвинявам, че финансите са една от основните причини, поради които ми се налагаше да ограничавам броя на пътуванията ни, на тренировките по плуване и часовете за езиково обучение. Спискам ви палци Успех!!! "

# 213
Лично моята мисъл всеки месец е ще имам ли пари ,за да продължим с всички необходими процедури или ще трябва да избираме кое да спрем и кое да остане ooooh!

# 214
  • София
Страхотни слънчовци са децата от снимката!
Усмивки и от мен! Разпращам и на приятели.
Успех!  bouquet

# 215
Има толкова много за казване по тази тема,че ако някой направи филм,то той ще е с най-много епизоди в историята на киното.И за кое по-напред да пиша-за пътите в ,които ни е казвано да зарежем децата си,че те така или иначе не ставали за нищо,че няма да оцелеят до следващия ден,за хилядите безсънни нощи,в които се върти само един въпрос в главите ни-това ли е края,моля те господи,не сега,не днес!,за безбройните мигове на щастие и усмивки с децата ни,които са просто деца като всички останали?!
На мен днес цял ден ми се върти само една мисъл в главата-питам се как е възможно в 21 век да умират деца заради безхаберието на политиците ни,заради безразличието на обикновените хора!
Да знам,че звучи обвинително,но почти всеки минаващ около нас си плюе в пазвата с думите-"пу пу да не ми се случи" и толкова и така докато не попадне в нашия отбор.
Защото явно мнозина не разбират,че да си болен не е въпрос на избор,и че наше задължение-на здравите е,да променим живота на болните и беззащитните,да направим и невъзможното ,за да живеят достойно,за да можем с гордост да се наречем хора.
Но всеки вижда света от височината на своята кула и явно не всеки гледайки желае да види Sad

# 216
Страхотни слънчовци са децата от снимката!
Усмивки и от мен! Разпращам и на приятели.
Успех!  bouquet

Нали, невероятни усмивковци са, слънчовци. Heart Eyes

Благодаря ти!  bouquet

# 217
  bouquet  bouquet  bouquet   Браво на неуморните! С вас съм! Hug Heart Eyes

# 218
Привет на всички вас  Hug

Първо искам да кажа,че хора подписвайки петицията имат проблем в смисъл ако емайла не е на БГ  или по популярен адрес ,не се получава линк за активация на подписалите се..Незнам към кого трябва да се обърнете за да се оправи.Също ако не си регистриран потребител в този сите,не ви се виждат подписите с линкове и тн.... предлагам когато пишете да си поствате линк към петицията към написаното ви мнение за да се вижда...

И имам един въпрос ..пишете за някакви проходилки,които не се отпускат и тн,а са важни за раздвижването на децата,та..вместо да 4акате на тях,неможете ли да си ги направите сами  в къщи и след месец два да им покажете резултата и се изсмеете в лицата им newsm78

# 219
И имам един въпрос ..пишете за някакви проходилки,които не се отпускат и тн,а са важни за раздвижването на децата,та..вместо да 4акате на тях,неможете ли да си ги направите сами  в къщи и след месец два да им покажете резултата и се изсмеете в лицата им newsm78
Turanus, мислиш ли , че не го правим.
На моята дъщеря и трябваше вертикализатор, а те струват между 2000 и 5000 лв., ами неможахме да си го позволим, направихме си го.
Изобретяваме си шини, преправяме колички, една мама ми показа каква проходилка е направила от количка за пазар.
Затова говорим за правата на децата ни, те имат право да живеят достойно, а ние поне мъничко да сме улеснени в отглеждането им.

# 220
ajeliya  Hug

Ние сме правили проходилка не от количка и тн,а две тръби,с винтове на стената,от единия до другия край на стаята,нещо като успоредка.Колко часове съм прекарала около тях да го подържам,местим краката и тн,след месеци хвърчеше като финекиец м/у тръбите...Преди години не са давали,сега гледам същото положение ooooh!

За неригистрираните!  Не забравяй да кликнеш тук!   
http://www.bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala … lgaria/index.html

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 11:27 от Turanus

# 221

Eеххх, Спиролина на орторексичния галактически кон, златна си ти, златна! Много ти благодаря за Очевадния подпис и за помощта! Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet  bouquet Много ни бяха полезни съветите ти, много, стриктно сме изпълнили всичко! Mr. Green

Привет на всички вас  Hug

Първо искам да кажа,че хора подписвайки петицията имат проблем в смисъл ако емайла не е на БГ  или по популярен адрес ,не се получава линк за активация на подписалите се..Незнам към кого трябва да се обърнете за да се оправи.Също ако не си регистриран потребител в този сите,не ви се виждат подписите с линкове и тн.... предлагам когато пишете да си поствате линк към петицията към написаното ви мнение за да се вижда...

Привет! Hug  bouquet

За първото, за мейлите, веднага мога да пиша на админите на сайта с петиции, но надали ще ми отговорят. Аз още с пускането на петицията им писах по друг проблем (липсват заглавията в петицията, затова са тези празни редове), но никой не ми е отговорил все още. И преди за друга петиция съм им писала, не отговарят изобщо.

За второто......хм Thinking, имаш право, може да се опитаме да пускаме с всяко мнение линк....... така примерно.newsm78

За нерeгистрираните! Grinning Не забравяй да кликнеш тук!  newsm80  Hands Thumbsup
http://www.bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala … lgaria/index.html

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 17:35 от teo7777

# 222
  • София
И аз подписах!
Като майка на специално дете изцяло подкрепям петицията.Разпратих я и на всичките си познати!

# 223
И аз подписах!
Като майка на специално дете изцяло подкрепям петицията.Разпратих я и на всичките си познати!

Валенце, благодаря! Hug  bouquet

За нерeгистрираните! Grinning Не забравяй да кликнеш тук!  newsm80  Hands Thumbsup

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 17:34 от teo7777

# 224
  • София
Имате и моя подпис... Hug

Общи условия

Активация на акаунт