УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 125
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 195
Но поне имат любовта и индивидуалната грижа на родителите си, което е най-важното за едно дете. Но трябва ли тези родители да бъдат наказвани от Дъжавата за смелостта им да се борят за децата си, за това, че въпреки Държавата и цялото ни общество, ако щете, отглеждат децата си и искат най-доброто за тях. Че не са ги изоставили в някоя институция, където никога няма да бъдат целувани от мама и татко, където никой няма да ги погали и прегърне.........

Понеже не искам да изпадам в подробности, че всеки път, когато си спомня е едно малко умиране за мен и смразяване на кръвта. Та...., когато детето беше на 6 месеца и ми казаха, че сме "интелигенти  родители", но лекарска грешка е знак на равенство с фразата - гарван-гарвано око не вади /за да не ги съдя/, ми предложиха да оставя детето в "ТАЗИ" институция, щото той и без това нямал да разбере за кво става дума. Следващите минути не си спомням моите реакции, черна пелена падна буквално пред очите ми и въпросната /положила Хипократова клетва/ съм се хвърлила върху нея с мисълта да я убия. Докато изляза от болницата, ТАЯ си беше взела отпуск. Това са фактите. Останалите емоции ви ги спестявам. Детето ми е едно изключително добро същество с много положителни емоции около най-близките си.

Именно за това става дума, представям си колко ви е трудно да си спомняте, всъщност не мога да си го представя този АД. ooooh! Tired То само човек, майка, която го е преживяла, знае истината. Затова не настоявах, когато реших да събера историите на майки, от родилния дом и всичко, което са преживяли, да го опишат. Все пак успяхме да съберем малко, публикували сме ги тук.

http://mogilino.wordpress.com/%d0%bb%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be-%d0 … 1%80%d0%b5%d0%b6/

Защото тази истина трябва да се знае, не бива да се мълчи за нея. Идеята ми беше тези истории да ги внеса до всички онези институции, до министрите, да четат, какво причиняват с политиката си, да разберат истината от хората, а не да живеят в облаците и да ми говорят глупости по медиите. Сега, последния път, когато внесохме предложенията си до министерствата, разпечатах тези истории и ги сложих в пликовете, заедно с писмото ни и предложенията.

# 196
Blanc, Aleks, благодаря за подписите! Heart Eyes Hug  bouquet

# 197
Аз малко по-нестандартно походих към подписа си, дано има ефект.

# 198
Охххххх,Тео,за кое по-напред да говорим за болката или радостта,само тази седмица починаха още две от нашите деца smile3518

# 199
Благодаря ти,разсмя ме до сълзи! Hug

# 200
Страхотна идея, ще има ефект, сигурна съм!

# 201
Подписах!
Успех момичета!    bouquet

# 202

Joy Joy Joy Ох, страшна си, направо ме разби! Hug  bouquet

Плодова фея, благодаря и на теб за подписа! Hug  bouquet

Pogar, не знам и аз вече ooooh!, знам само, че трябва да се говори високо и силно за това, да се знае, и да се чуе от всички, ако искаме нещо да се промени някога.

# 203
  • София
Julie,
ти си сладкиш  Hug Hug Hug

# 204
Простете за спама, но ....Мина, доживях да те засека Hug Heart Eyes.
Как си ,миличко?

# 205
Простете за спама, но ....Мина, доживях да те засека Hug Heart Eyes.
Как си ,миличко?

Aма моля ти се, тук даже се молим за него, та да държим темата на първа стр.. Grinning Hug

Мине, много ми е драго да те видя тук! Heart Eyes Hug

# 206
  • София
Чета аз, благодарение на Тео  Hug Hug Hug

Алексче и аз се радвам да те видя тук!  Hug

Когато мисля, че имам проблеми, се сещам за цялата болка
на милите душици, на техните близки и направо обезумявам от гняв и безсилие!

# 207
"Аз съм с физическо увреждане и много добре зная мъката Ви. пп.Петицията е с твърде мек тон !!!!! "

Ето какво е написал един мъж, от подписалите се! И аз мисля като него, много трихме, много! И сега на много хора петицията ни им се струва много остро написана и обвинително. ooooh!

# 208
Сложих тема в zaedno.de
Дано се включат с подписчета и от там.
 Hug

# 209
подписах се!
много усмивки и от мен

Общи условия

Активация на акаунт