УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 158
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 270
Успех!
усмивка и от мен Grinning

# 271
 HugС вас съм  bouquet

# 272
О нима не сте чули!
Г-жа Масларова закупила 300 коледни картички за министерството си направени от децата с увреждане!

Ванче,пропусна да кажеш,че купила само толкова,защото нямала пари за повече-нали е световна криза. ooooh!

Joy Това лично тя ли си ги е купила или официално от МТСП? Laughing Понеже можеха именно с такива картички да пращат официалната си поздравителна кореспонденция за празниците.

# 273
Момичета, още една усмивка за всички ни от мен и за днес!
Браво на Масларова, най сетне нещо, каквото и да е то. Моля нека пишат родителите, които си товарят скъпоценните колички в автобракмите с малките багажници-без присобленията за инвалидни колички!!!!! Ако Масларова беше направила така, че с преференциални кредити/ примерно колкото с половината пари за бусовете/ ние да можем да си купуваме удобни автомобили, може би нямаше да има нужда от толкова бусове за толкова пари за толкова много изоставени деца?! Може би ако безусловно беше отпуснала енергийни помощи за семействата ни, децата с увреждания в домовете имащи нужда от каквото и да е щяха да са по-малко!
Наше семейство в момента реди и товари дърва на едно сечище в Тервел, за да може да си набави евтино топло и да изкара някой лев за "чувала на Дядо Коледа". Същата тази майчица, която защото е студентка не получи енергийна помощ, а защото е личен асистент детето й не може да е цял ден в дневен рехабилитационен център, докато е на сечището с мъжа си,детето й е при съседи. А заради финансовата криза мъжа й вече е на половин работен ден и...глад до дупка!
Така, че ми е все тая колко картички е купила госпожа министърката!

# 274
  • Бургас
Подписах се! Hug
Пожелавам ви много успех и повече усмивки! Grinning Hug Hug Hug

# 275
  • София
Подписах се! Успех ! Peace

# 276
Подписахме и аз и мъжът ми!
Успех, с вас сме!  Hug

# 277
"Да дариш света с поколение е призвание. Да отгледаш бъдещето му–дълг. Да откриеш мечтите в очите на детето си–изкуство. Нека бъдем Майсторите на нашето Утре по призвание, дълг и талант."
Жени Пирянкова

Толкова мъдрост! Да не я забравяме, усмивки!  bouquet

# 278
Същата тази майчица, която защото е студентка не получи енергийна помощ, а защото е личен асистент детето й не може да е цял ден в дневен рехабилитационен център, докато е на сечището с мъжа си,детето й е при съседи. А заради финансовата криза мъжа й вече е на половин работен ден и...глад до дупка!
Така, че ми е все тая колко картички е купила госпожа министърката![/b]

Каква е връзката, че е студентка, и лишаването й от енергийна помощ? newsm78 Тия хора, дето ги съчиняват тези ограничения, тотално са се омотали. Аха, значи ако по някакво чудо те одобрят и станеш ЛА на детето си, хак, ти рязват рехабилитационния център.

Pogar още ли не е пуснала отговора от Министерството на здравеопазазването, (на последните ни писма), да се чудите и дивите за какво иде реч! ooooh!

# 279
Ето го писмото, което са пратили на Pogar от МЗ, в отговор на нашето писмо внесено на 21.11. т.г.. 

1 страница

2 страница

3 страница

и 4 стр......

Дори още не съм го чела в подробности, само ми го преразказаха, но си мисля, че още един такъв отговор, ако получим, изобщо няма да внасяме петицията до нашите институции, а директно ще я внесем до ЕП. Като даже може да приложим този и други отговори (ако изобщо има), като доказателство към петицията ни! Simple Smile

# 280
подписах .Стискам палци за успех-с вас съм  Hug Hug Hug

# 281
Ето го писмото, което са пратили на Pogar от МЗ, в отговор на нашето писмо внесено на 21.11. т.г.. 

1 страница

2 страница

3 страница

и 4 стр......

Дори още не съм го чела в подробности, само ми го преразказаха, но си мисля, че още един такъв отговор, ако получим, изобщо няма да внасяме петицията до нашите институции, а директно ще я внесем до ЕП. Като даже може да приложим този и други отговори (ако изобщо има), като доказателство към петицията ни! Simple Smile

Тео,за безумието на този отговор ще коментирам само там където уточняват,че помощните средства са грижа на социалното министерство.Ето защо:
Лекарска комисия ти дава протокол(в нашия случай-за ортопедични обувки),с него отивам в социалните за писмо(ходих три пъти,защото някой някъде нещо бе сгрешил и не го прие обущаря),с което по мой избор отивам във фирма произвеждащи това чудо на науката-ортопедичен патък.До тук добре,обаче,идва големия парадокс-този ,който прави обувките не е ортопед,дори не е лекар,а просто обущар,обяснявам му как,какво и защо да направи(това не е обикновена обувка-според заболяването си има някои особености) и майстора обущар започва да спори с мен,че не може да ги направи така както ми трябват(все пак обувките са с определена цел-жалко,че няма как нагледно да ви обясня за да разберете за каква лудост говоря),не може,защото нямало да бъдат красиви,щели да носят дискомфорт на детето и куп подобни простотии,сякаш поръчвам бални обувки,а не такива с цел лечение. #Crazy
Резултата-две проби,отново спор,и краен продукт-обувки,които не ми вършат никаква работа,защото не са това,което трябва да са,защото са правени според знанията и преценката на един обущар,а не лекар. ooooh!
 Да се "похваля"-нямаме обувки,но Масларова е доволна,обущаря също-пациента,ох(тук ми идва една сладка думичка,ама...) ще Оди тази зима с обикновени обувки,с които дори няма да може да ходи-просто да не е по чорапи.И как да го изправя да стои прав при това положение?!
 #Cussing out #Cussing out

# 282
Момичета, подобни упражнения по  теория на общия лаф получавам от три години. Не мога да цитирам точно мястото, но защо трябва да подавам МОЛБА- защо да се моля, на децата си ли да се моля, че плащат данъци от които ми се осигуряват социалните али-бали? Това че има нормативи на НЗОК за лекарствата защо ме принуждава да си купувам нужните лекарства от Турция, Германия Италия, Гърция и пр..
Бюрокрацията и некомпетентността, които не могат да обуят сина на Пожар, впрочем не лишават от заплати идиотите, носители на тази некомпетеност и бюрокрация. Защо?

# 283
С вас сме!

# 284
Eтo, който е забравил или не е чел, тук на 12 стр. може да прочете писмото, което сме внесли на 21.11.т.г.., за да разбере БЕЗСМИСЛИЕТО на отговора (пуснат по-нагоре), или пък евентуално да вникне в дълбокия му, но неясен за нас смисъл, и да ни осветли.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344122.165

Общи условия

Активация на акаунт