УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 150
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 255
Успех и от мен Hug

# 256
успех,за вси4ки ни!

# 257

Няма начин да не успеем с вашите и на децата усмивки! Hug  bouquet

Страхотни сте! Hug

За нерeгистрираните! Grinning Не забравяй да кликнеш тук!  newsm80  Hands Thumbsup
http://www.bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala … lgaria/index.html

# 258
  • София - Младост 1А
успех и усмивка и от мен

# 259
успех и усмивка от нас Hug

# 260
Привет,УСМИВКИ! Писах на тео 7777 на лични за нещо хубаво,което ми се случи днес-тия дни приказвах гневно по местната кабеларка за яростта  ни и прочие и днес телефонът ми звънна"международно"-обади ми се една лелка и ми казва следното "Момиче, взех телефона ти от телевизията, щото те гледах, ние сме едни баби, дето продаваме плетени чорапи на пазара, събираме малко пари, да ви ги дадем-не са много, ама все нещо ще си купите на дечицата." Аз онемях и й казах само- не са важни парите, благодаря ти, че сте се сетили за нас, поклон за жеста ви, ще се видим скоро."  После моя приятелка ми каза, как общината непрекъснато ги тормозела тия бабки, че продавали без разрешителни-пък те, коя връзка магданоз, шишенце ракия, буркан зимнина някаква. Казах си, Господи, благослови артритните им ръце, дето мръзнат в тоя студ и вместо за внуците си мислят за нашите деца! Да им пожелаем здраве и хубави дни, а?

# 261
Благодаря за всяка ваша усмивка!  bouquet
Днес ми попадна едно стихотворение на Лъчезар Станчев,ето едното куплетче от него:

Когато се смеят децата
в градините цъфват цветята
и слънцето в китната круша
се спира да гледа и слуша!
Сигурно затова въпреки настъпващата Нова година ,Слънчо продължава да грее и то от многото усмивки! Hug Hug Hug
Да са живи и здрави възрастните хора!  bouquet

# 262
Vanq 66    bouquet smile3501 smile3525  love001

# 263
С вас сме !
Успех !

# 264
Красотинка, невероятни са тия бабки, представяш ли си, да търси телефона на телевизията, да се обади, да пита и разпитва за теб, да те намери...., най-хубавото е, че са те накарали да се усмихнеш и са ти стоплили душата с добрината си. Специално да им пратиш поздрави от нас. Heart Eyes

Vanq 66, много е хубаво стихчето, а и вярно, когато се смее дете, светът е съвсем друг, чист и слънчев. Затова и първата страница на темата ни така грее. Hug  bouquet

# 265
Красотинка, най-много дават тези, които имат най-малко  Peace Да са живи и здрави бабчетата и семействата им!!!

# 266
Айде и тук, че в другата тема не знам дали ще влезете.

Чухте ли днес по новините, казаха че МТСП са купили за всеки дом за деца с увреждания в страната бусове, пригодени за инвалидни колички. Струвало им е към милион и нещо, не запомних точно. Еееееееее, голямо събитие, чак не мога да повярвам, най-после се сетиха.
Масларова обясняваше сутринта и, че от всяко перо в бюджета, щели да заделят 10%, за социални нужди, и специално натърти, и за деца с увреждания, за детски центрове и подобни услуги. Леле, леле, доживяхме поне да го чуем, да видим какво ще е това чудо невиждано, че много нещо са близо изборите и намирисва тая работа. Ама дано не съм права, пу, пу.....

# 267
О нима не сте чули!
Г-жа Масларова закупила 300 коледни картички за министерството си направени от децата с увреждане!

# 268
О нима не сте чули!
Г-жа Масларова закупила 300 коледни картички за министерството си направени от децата с увреждане!

Ванче,пропусна да кажеш,че купила само толкова,защото нямала пари за повече-нали е световна криза. ooooh!
Дано тези бусове за децата наистина влязат в действие,а не да си отвисяват по разни гаражи.
Защото ние вече свикнахме на закони,които на хартия са перфектни,а на практика неосъществими.

# 269
  • на път
Момичета  Hug Hug Hug
Страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт