УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 140 803
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тео, мила приятелко  Hug Hug Hug
Благодаря ти!

Дано има повод за искрени и широки усмивки!!!
Страхотни сте   bouquet

# 61
Наистина нямам думи, с които да опиша благодарността си към всички ви, за подкрепата. Hug Как да не се усмихне човек, когато погледне тези грейнали очи и усмивки, как да не повярва, че всичко е възможно. Ако за миг имаме възможност да видим света през тяхните очи, за секунда само да се докоснем и да почувстваме тяхното спокойствие, усмивка и радост от живота, ще разберем колко странни и чудни им изглеждаме. Странни с поведението си, с отношението си, със страховете си. Различността е богатство, но за да го спечелим, трябва да отворим душите си с усмивка.

Пускам и тук, написаното от Красотинка в другата тема:

"Преди много години четох Рей Бредбъри-той има един разказ "Утрешното дете" . Разказва се за едно семейство от бъдещето, което с огромна любов чака първото си дете, но то се ражда като малка синя пирамидка с едно голямо око. Съответно за родителите ужас безподобен. Лекарите казват, че не е успяло да попадне в точното измерение и ако родителите искат може да се опита да го "наместят" в правилната траектория, но рискът да го убият е голям. Другия вариант е, те да се преместят  в неговия свят. Детето расте невероятно готино хлапе, но родителите го крият от околните зад огромна стена и не могат да го приемат, а го обичат безумно. Майката минава пред психокризи, алкохолна терапия и...както може. Един ден го оставят за малко и като се връщат какво да видят-то чуло край оградата детски гласове и прескочило да поиграе с другите деца. Но майките и бащите на другите деца спретнали такъв театър и сеир, нали се сещаме...  И какво-родителите решават да се преместят в света на рожбата си. И от болницата в къщи се връщат една малка синя пирамидка, заедно с една голяма бяла пирамида и още по-голяма бяла пирамида.
За държавата си и немалка част от "съседите" сме точно такива мутанти. Но пък е толкова хубаво в света на децата ни, че вече може би изглеждаме като тях.
И в това е чара на живота ни, мисля."

# 62
Добавям и моята усмивка за всички вас - дечица и за вашите близки.  Heart Eyes Hug

# 63
Имате и моята усмивка Simple Smile дано да успеете да извоювате бъдеще за дечицата Hug

# 64
подкрепям петицията, подписах я и желая успех  Praynig Praynig Praynig

# 65
Благодаря на всички за усилията  Heart Eyes

# 66
Подкрепям Hug

# 67
# 68
  • София
Сила , смелост и вяра , мили майчета . Усмивка и подкрепа от мен .  Hug

# 69
  • София