УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 141 975
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 395
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Има следното предложение от Яна:

Повярвай в мен!, вместо "Усмихни се с мен". Звучало по-сериозно първото.
Предварително се извинявам, не знам дали е редно и аз да давам мнения тук, но не можах да се сдържа да не изкажа своето, а именно че лично на мен " Усмихни се с мен" ми харесва далеч повече, в сравнение с "Повярвай в мен". При първия вариант веднага правя асоциацията - стани съпричастен, бъди човек, докато втория ми звучи някак по - строг и сух. Лично мнение, никого не ангажирам с него. Hug Peace
Още веднъж се извинявам на всички ви ако постът ми тук е неуместен, дано няма обидени мами.  bouquet

# 1 396

Предварително се извинявам, не знам дали е редно и аз да давам мнения тук, но не можах да се сдържа да не изкажа своето, а именно че лично на мен " Усмихни се с мен" ми харесва далеч повече, в сравнение с "Повярвай в мен". При първия вариант веднага правя асоциацията - стани съпричастен, бъди човек, докато втория ми звучи някак по - строг и сух. Лично мнение, никого не ангажирам с него. Hug Peace
Още веднъж се извинявам на всички ви ако постът ми тук е неуместен, дано няма обидени мами.  bouquet

Как да не е редно да даваш мнение, нали точно затова питам тук, за да чуем мненията и на другите, особено пък на страничните хора, не толкова ангажирани като нас.  Даже тези мнения са ни най-важни, как точно отсрани се възприема. Много ти благодаря за мнението!  bouquet Hug

Мога да кажа, че и аз точно по същите причини се чудя между двата варианта, единствените ми притеснения за "Усмихни се с мен" са, дали страничен човек, неангажиран с идеята, ей така като чуе това име, ще разбере идеята ни. Това, което пишеш за първата ти асоциация, именно това искаме да кажем, това е главното. Стани съпричастен, бъди човек! Hug

# 1 397
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Цитат
Мога да кажа, че и аз точно по същите причини се чудя между двата варианта, единствените ми притеснения за "Усмихни се с мен" са, дали страничен човек, неангажиран с идеята, ей така като чуе това име, ще разбере идеята ни. Това, което пишеш за първата ти асоциация, именно това искаме да кажем, това е главното. Стани съпричастен, бъди човек!
Именно от позицията на страничен наблюдател не можах да се въздържа и за това реших да изкажа и своето мнение. Просто ме хвана жал, че мислите за подмяна на досегашния вариант за име на организацията. Cry
"Повярвай в мен" ми звучи по - скоро като агитиращ призив на кандидатстваща организация или отделен кандидат за предизборна кампания. "Усмихни се с мен" - има топлина в това заглавие и инстинктивно дава усещането за търсене на разбиране и съпричастност.
Колко силно искам да постигнете своите цели, момичета! Каквото и да решите, подкрепям ви с две ръце и ви желая успех! Heart Eyes  bouquet

# 1 398

Hugнакара ме да се усмихна с тези ти думи,защото  "Усмихни се с мен"наистина носи един положителен заряд.  bouquet

# 1 399
Това е, връщам усмивковците ни! Grinning Pebibals, благодаря! Буквално ми просветна след твоите думи, видях нещата отстрани, върнах се назад и се сетих как се роди "Усмихни се с мен", емоционално, от душата, спонтанно, светът погледнат през очите на специалните деца. Облече в думи всичко каквото мисля и чувствам и аз, но не успях да го обясня и кажа като теб. „Усмихни се с мен” отразява светлия, чист, добър и доверчив свят на детската душа, на всяко дете, без разлика. Различията ги създаваме ние, за децата те не съществуват, те ги приемат като даденост. Ние сме тези, които насаждаме в тях различното отношение. А е толкова просто, децата го знаят и го могат, а ние вече сме го изгубили. Искаме да събудим чистото в душите ни, да отхвърлим натрупаната шлака отгоре, която ни кара да се страхуваме и да не знаем как да се държим с хора и деца, различни само по обвивка от нас. Зад нея е душата, просто трябва да погледнем в очите на специалните деца и да се усмихнем, толкова е просто и лесно. Веднага ще го усетим и разберем, защото това е заложената ни естествена реакция, а не другото, да извръщаме глава и да си плюем в пазвата. Затова показахме детските очи и усмивки, защото истината в тях ще ни промени, достатъчно е да не се страхуваме, да изхвърлим предрасъдъците и да се усмихнем. Когато това се случи на улицата, на детската площадка, в училището, в градината, в магазина, където и да е, значи сме успяли. Защото ще означава, че тези деца са сред нас, че не са невидими вече, и ние реагираме по най-естествения начин за човек, когато погледне дете. Усмихва се. Усмивката съдържа в себе си всичко, вярата, доброто, позитивното и чистото отношение към детето срещу теб, няма страх, няма различия. Според мен „Усмихни се с мен!” казва много повече от „Повярвай в мен”, много е трудно да се обясни с думи, но явно хората го усещат и разбират, затова и ни подкрепят. Във второто има вече и тъга, и отчаяние, молба, „повярвай!”, което всъщност го няма при децата, а само в нас, възрастните. Децата вярват и в себе си, и в нас, затова се усмихват, и не разбират защо не го правим и ние. Hug

# 1 400
Според мен и двете по отделно са много, много "добри"- хубави, защото "Усмихни се с мен" е емоционално, искрено, детско и т.н., а "Повярвай в мен" ми звучи някак си по- тъжничко, но все пак подходящо, защото много хора не вярват на хората......................, като мен, но това са хората с мънички душички и тесни възгледи. И двете са много позитивни!   bouquet

# 1 401
Pebibals ,БЛАГОДАРЯ И АЗ! Ние вече  #Crazy от мислене и писане и.... Сега като те чета се светвам колко повече живот има в "усмихнатото" име.
Момичета, писах на Тео,  днес научих, че и само с учредителен протокол можем да се легитимираме като организация, т.е не е задължително да сме съдебно регистрирани.

# 1 402

Момичета, писах на Тео,  днес научих, че и само с учредителен протокол можем да се легитимираме като организация, т.е не е задължително да сме съдебно регистрирани.

Но не мисля, че ще ни свърши работа за целите, които имаме.

# 1 403
Ще проверя

# 1 404
Ок, Краси, ама няма да върши работа, знам за какъв учредителен протокол говориш, дори и да го направим, което ми се струва, че ще се проточи много дълго, няма да ни върши работа. Знаеш, че заради съвсем конкретни неща, в този момент, решихме да направим официална организацията, задари Националния съвет за закрила на детето, за да има възможност на национално държавно ниво да се защитават интересите и правата на децата и семействата ви, да се инициират промени, да се поставят проблеми, и заради разговора ни с Кейт и тръста, където бяхме попитани за същото, по ред причини. Не мисля, че един протокол, ще ни свърши работа, убедена съм даже.

# 1 405
Тео,получи ли обещаните доклади от работните групи?

# 1 406
Моля подкрепете :

http://www.bgpetition.com/petitsia_za_nashite_detsa/index.html

Благодаря ви!  bouquet

# 1 407
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скъпи мами и татковци,
нямям представа какъв е един ваш ден ,но съм сигурна че много обичате вашето дете щом се грижите за него,а сигурно не е лесно.
Подкрепям Вашата Петиция и ще се радвам,ако с моя глас може нещо да се промени и Вие да почувствате че не сте сами,макар и да не се познаваме.
Все пак става дума за НАШИТЕ ДЕЦА!ДЕЦАТА НА БЪГАРИЯ !
 Ние им дължим много,много обич!

# 1 408
Скъпи мами и татковци,
нямям представа какъв е един ваш ден ,но съм сигурна че много обичате вашето дете щом се грижите за него,а сигурно не е лесно.
Подкрепям Вашата Петиция и ще се радвам,ако с моя глас може нещо да се промени и Вие да почувствате че не сте сами,макар и да не се познаваме.
Все пак става дума за НАШИТЕ ДЕЦА!ДЕЦАТА НА БЪГАРИЯ !
 Ние им дължим много,много обич!
Благодаря за милите думи,благодаря за подкрепата!  bouquet

# 1 409
Вижте какво е написал един господин подписал петицията,колко точно и истинско:

Цветослав Андреев Пресолски :

Децата с увреждания може да не донесат олимпийски медали на България, може да не станат велики учени, но ако държавата не им дава възможността да се чувстват като нормални хора, каквито са - тя не заслужава никой да й носи слава. Децата с увреждания са пълноценни хора, които в много от случаите са по-добри и трудоспособни. 

Общи условия

Активация на акаунт