УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 213
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 560
Сайт може да си направим и ние, но зависи и какво точно ще има в него /аз съм си правила 3 мои сайта, имам линк към единия от тях долу под подписа ми/.

Ами сайт на Националния ни алианс, всичко трябва да е вътре, всичко, което се е случило, случва се и ще се случва в бъдеще покрай нас. А то само до момента е страшно много. Част от него, когато съм успявала съм го пускала в блога за Изоставените деца на България, но информацията и нещата са много, и са все важни и трябва да им се даде организирана и лесно достъпна за хората гласност. А вече като официална организация, трябва да се събере на едно място всичката информация.

Точно за това, че ще има много инфо и все пак ще иска повече поддържане мисля, че ще трябва да си заангажираме фирма, която го прави, от друга страна, хубаво ще е да е човек от нас, някои мами или татковци да са в тази сфера, за да може ние да сме си модераторите и бързо и навременно да се поддържа с инфо.

# 1 561
Сайт може да си направим и ние, но зависи и какво точно ще има в него /аз съм си правила 3 мои сайта, имам линк към единия от тях долу под подписа ми/.

Ами сайт на Националния ни алианс, всичко трябва да е вътре, всичко, което се е случило, случва се и ще се случва в бъдеще покрай нас. А то само до момента е страшно много. Част от него, когато съм успявала съм го пускала в блога за Изоставените деца на България, но информацията и нещата са много, и са все важни и трябва да им се даде организирана и лесно достъпна за хората гласност. А вече като официална организация, трябва да се събере на едно място всичката информация.

Точно за това, че ще има много инфо и все пак ще иска повече поддържане мисля, че ще трябва да си заангажираме фирма, която го прави, от друга страна, хубаво ще е да е човек от нас, някои мами или татковци да са в тази сфера, за да може ние да сме си модераторите и бързо и навременно да се поддържа с инфо.

Мда! Rolling Eyes Давайте идеи, аз съм много зле в тая област.

# 1 562
Браво ТЕО ,гледах репортажа .Толкова ме е яд ,че немога да присъствам с моите деца , но пък иначе се гордеем с теб .  bouquet

# 1 563
  • На брега на реката

Мда! Rolling Eyes Давайте идеи, аз съм много зле в тая област.

Вземете информация от подобни чужди сайтове. Техният опит ще ви е много полезен.

# 1 564
Браво ТЕО ,гледах репортажа .Толкова ме е яд ,че немога да присъствам с моите деца , но пък иначе се гордеем с теб .  bouquet

Благодаря, дано да е било добре, че и аз едвам го хванах. Hug Нанди и Павлина ще дойдат, ще поканя и Влади, ако има възможност.

# 1 565
Каузата на Влади и за децата с аутизъм са я отложили за 4 юни, следващия четвъртък, заради трагедията вчера.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 21:09 от teo7777

# 1 566
  • София
Аз и тук искам да се извиня на Тео, че утре няма да мога да присъствам на хубавото тържество което оргазнизират за децата от Дома в Драгалевци.
Имам проблеми вкъщи и няма как да дойда Sad

Пожелавам весел празник на всички и положителни емоции!!!

# 1 567
Пожелавам весел празник на всички и положителни емоции!!!

Благодаря Нанди! Влади ще дойде с Марти! Hug Надявам се тържеството ни да стане страхотно, защото и каузата е много важна, и защото много усилия хвърлихме да го направим, така че и децата да прекарат един хубав празник, като в същото време научат какво е добро, да помогнеш на другите, и с всичко това в крайна сметка да се постигне нещо наистина смислено и в полза на децата от дома.

# 1 568
Тео, Hug,благодарим за страхотния празник,беше забавно и интересно!
Имаш специални благодарности от малкия читател за интересната енциклопедия!  bouquet

# 1 569
Тео, Hug,благодарим за страхотния празник,беше забавно и интересно!
Имаш специални благодарности от малкия читател за интересната енциклопедия!  bouquet

Не можеш да си представиш колко се радвам, че ви хареса, и най-важното, разбира се, че толкова е харесало на Ванко и Тина, ама много се радвам! Heart Eyes  bouquet Да знаеш, че вече сте абонирани за всичките ни тържества, и не приемам извинения! Grinning Не съм се чувала с Влади, дано и на Марти да се е харесало, те нали бързаха за плуването, та по-рано си тръгнаха.

# 1 570
Честит празник на най-борбените деца!!!
Пожелавам ви много здраве, щастие и безброй усмивки!!!

newsm67  newsm18   Tada

# 1 571
  • София
Искам и аз да честитя празника на децата

Както да благодаря на Павлина и Влади, че дойдоха на нашия празник. За това, че децата се бяха постарали да се представят със стихчета. Страхотни сте   bouquet.

# 1 572
  • В царството на мечтите
честит празник само щастие ви желая и много много детски усмивки

# 1 573
Тържеството, което Тео и асоциация "Дар" бяха организирали, беше невероятно. Малчуганите бяха истински щастливи, а на моя маймун Марти, беше първата му публична изява.
Когато казаха всички деца, които искат да изпълнят нещо, да се качат на сцената. Аз му казах да върви и да каже или "Аз съм българче", или да изпее английската "A,B, C" и той излезе на сцената, но имаше много деца, той се нареди накрая и започна да нервничи. Аз извиках една от какичките, които отговарят за децата на сцената и й казах "Извинявайте, той е аутист и е много нетърпелив, най- добре ще е да го заведете да мине първи".  Но друго дете вече беше взело микрофона и казваше стихотворение за зайченцето и майка му ка го е търсила и Марти се изцепи в микрофона "Ооо, много ли го е търсила майка му?", стана малко смях в залата и каките разбраха, че е крайно наложително да пъхнат микрофона в ръцете на Марти. Той го взе и с всичка сила, каза силно и отчетливо "Аз съм българче", но леко рапирайки Simple Smile, та една от какичките се включи по едно време да рапира заедно с него. И заслужено получи Грамота. А Ванката на Павлина беше страхотен. Изяви желание да казва стихотворение и Павлина го взе на ръце, и го занесе на сцената. Детето въодушевено си каза стихотворението. Много силно беше. Подаръците бяха страхотни и един от тях за Марти е читателски дневник, в който започваме да описваме книгите от летния списък.  След това, на плуването, за първи път излязох да пия кафе, докато той плува, без да крещи за мама. А после, отидохме да му купя подарък за детския празник и го оставих в детския клуб на магазина, като отново заявих на какичката, че детето е аутист и ако стане страшно, да ми звъни веднага. А иначе да го наблюдава и му обръща по- голямо внимание от приетото, защото той се нуждае от внимание, за да "не стане страшно". И след половин час, като се върнах, 2 какички го забавляваха, всъщност и той тях забавляваше, въпроса е, че получих нужното внимание за детето, като наричам нещата с техните имена и за първи път през живота ни, когато той е на почти 9 год., остава сам, без мама, в детски кът с напълно непознати хора и деца за него.
Та, вчерашния ден, наистина беше празник за нас с Марти, който започна с тържеството на Тео и Тео, благодарим с Мартушко!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 14:21 от Kezaja

# 1 574
Влади, изключително рядко ми се случва да нямам думи, с които да опиша какво чувствам и мисля. Толкова се радвам за Марти и Ванко, че са останали доволни децата, за това, че с Марти сте имали такъв хубав ден, и че ние сме допринесли с нещо за него, и за Ванко, през цялото време беше усмихнато детето, личеше си, че се радва... Heart Eyes Тина е много хубаво и мило дете, на нея също й беше забавно, особено накрая с бате Галин, се забавляваха много. Hug   bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО, МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!

Общи условия

Активация на акаунт