първи (декемврийски)ЯНУАРЧЕТА на път, нека още малко потърпят...

• 13 885
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, снощи имахме гости и хубаво се нагостихме, и децата се държаха прилично, само комшиите отдолу трябва да питам, то не беше гоненица, криеница.  #Crazy
Относно въпросите, Мара подробната аз да отговоря.  Laughing
Бебефон, бях купила един евтин, марката не си я спомням и без никакви проблеми ни свърши много добра работа.
Шишета с датчици, предполагам става въпрос за тези на Др.Браун и Бе Фрее на които има се променя цвета на тръбичката вътре в шишето.
Комплект за изписване, според мен няма смисъл, защото те са пълни с безмислени парчета, само за бройка, по-добре нещо по-качествено, едно боди с дълъг ръкав, плюшено гащеризонче, чорапки от вътре, патички някакви, шапка и ръкавички и космонавтче, най=отгоре дебело одеяло. Аз такаъв комплект съм си направила за изписване.
Козметика, всяко дете си е различно, моето до година и нещо беше с много нежна кожа и всяка друга марка козметика освен Мустела, му причиняваше обрив около кръста и люспене на кожата. Така че лоша козметика няма, зависи от чувствителността на детето.
Сега ще си купя комплект на Чико с много хубава чанта.
Днес ще мързелувам, няма нищо да правя.
Вчерашната торта стана страхотна, всички много я харесаха, а и рибата калкан е била вкусна, макар много да не си падам по риби.

# 136
добро утро и от мен,
аз мисля да излизам днес за по-дълго,че ще е топличко Heart Eyes
иначе по дъвканите теми;
за шишетата-за ползвам всичко на Нук,а бибероните ми в началото са каучукови,защото са по-меки и близки до зърното,после сменям със силиконови/и без това се захабяват другите/
козметика-само на Мустела,не съм имала проблеми,има и за атопична кожа,в началото дори ползвам и техните мокри кърпички.като компромисен вариант-Клоран Peace
дохранвам вечер с Аптамил,защото не съм привърженик на нощните кърмения,а АМе по-засищащо от кърмата
хайде,стига толкова-приятен ден  bouquet

# 137

Да пробвам дали мога да ви спретна една закуска Simple Smile
Малко голяма стана, но тепърва ще уча как се намалява размера Wink А днес е св. Варвара и се правела къпана питка. Хайде да видим коя кулинарка ще спретне нещо днес  Peace

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:05 от Kokonut

# 138
пфуу, и то каква закуска, направо почнах да преглъщам тука пред монитора

айде от мен кафето

# 139
Kokonut  ако наистина си я приготвила тази закуска идвам веднагаааааааааааааа...

Момичета завърших украсата на новата тема, която вече е преполовена...но пък се справих...дано ви хареса... Hug Hug Hug

lorini

# 140
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Добро утро!
Повече никакви гости у нас!Вече не се издържа! Confused
ivenceto25 за шишета се спрях на http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2766 , а козметиката реших да е

# 141
  bouquet Лорини, много празнична е станала.
Къде останаха Пловдивските тумби? В понеделник ще се видим нали? Аз живот и здраве съм там.
Ех че кафета и закускиииии....

# 142
  • Варна
Здравейте и от мен! Нашата госпожица на прегледа в събота беше 1,8 кг, та вече съм значително по-спокойна. Ще продължа да лежа поне още седмица, че да минем 2те килаSimple Smile Кой се кани да ражда декември?Simple Smile Въпроса ми е провокиран от заглавиетоSimple Smile
Хубав ден

Сега видях за Доня Коприва - аз от 10тина дена имам лекооо розовеещо "нещо" на бикините, а в понеделник нещо като съсирек кафяв колкото голямо бобено зърно - и мисля, че също е тапата, ама много не се замислих....Това ли е тапата??????!!!!!

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:38 от Мим

# 143
Добро утро!

Kokonut, аз съм решила да меся питка /за първи път в живота си/, та да видим какво ще стане. Те затова за днес дават да се извият ураганни ветрове!  hahaha Ако не ме напусне музата - довечера ще докладвам какво е станало с питата.

# 144
Лорини, прекрасна е темата, много празнично настроение внушава! Браво  Hug  Hug  Hug   bouquet

Мим, браво на бебка  Grinning Хайде, потърпи и ти малко още Wink А на Копривката и падна тапата - затова заглавието е такова Wink Все още не е родила (това май по вчерашни данни  newsm78)..

Момичета, няма да ви занимавам, че съм много крива и съм изпаднала в някво тъпо депресионно състояние, но сме добре с бебо.. Утре съм на док и ще се отчета след това.. Приятен ден на всички - използвайте го максимално, че вижте кво слънчице е пекнало (поне в София де Wink )!  Hug

# 145
  • Пловдив
Добро утроооо!
Кокосче-направо ме разби с тази вкусотия.......потекоха ми лигите.И кафенцето е супер Мини-благодаря!
За шишета-аз си взех на Нук,с каучуков биберон за в началото.
За матрака на бебо-мисля че не трябва да е много мек.
А къде се изгуби Доника?Някой знае ли нещо?
Сега отивам на разходка,да използвам хубавото време........после пак ще ви досаждам Grinning
Хубав ден! smile3525
П.С.докъто пишехте бяха публикувани 5 нови отговора ooooh!
Дааааа,аз живот и здраве в понеделник съм на лекцията Peace

# 146
  • София
Здравейте момичета!
Браво на Лорини за страхотната предколедна тема много красиво оформена.
Не съм писала от много време, но имах доста семейни проблеми- мъжа остана без работа, та бях изпаднала в депресия, но вече съм по добре, важното е че кръвното го регулирам, бебка ритка и в петък съм в Шейново на консултация- коя мама ще е там в петък?? Алекс мисля пиши ми на лични, ако искаш.
Само се моля да вляза в 9 месец и тогава всичко ще е наред, все си мисля че бебка ще се роди след моя рожден ден, дано да съм права, нали съм малко астроложка та така видях хороскопа си за тази година- дано изляза права, че точно тогава ще е вече в 9 месец и пораснала мома.
До сега освен креватче, и дрешки за изписването нищо не съм купувала, но има време, ще дам списъка на мъжа и една приятелка и ще ни снабдят с всичко само да сме здрави.
Относно клизмата няма нищо страшно, правиха ми преди секцио изчиства те и готово, а катетъра даже не усетих как го слагаха, така че сега това най малко ме притеснява.
Мен единственото ми притеснение е в реанимацията, когато рехабилитаторката ни раздвижваше помня как се изправих в леглото за първи път, причерня ми много и паднах обратно, дано сега се пораздвижа и да нямам такива изпълнения.
За секциото говорихме, че ако пъпната връв е узряла ще е преди Нова година, ако трябва още да зрее ще бъде към Богоявление, та не зависи от килограмите на бебчето а от степента на зрялост на плацентата.
Стискам палци на Донята дано издържи бебка още малко в коремчето там им е най-добре.
Еспа пиши имаш ли някаква ориентировъчна дата за събитието да не сме в болницата и да не можем да се видим-
Късмет и много сили остана малко!

# 147
Таника, кога ти е РД?

# 148
Здравейте пупи  HugРадвам се че ви харесаха моите придобивки,и аз много им се кефа и си представям бебка в тях LaughingКолкото до козметиката взела съм засега на Нивея,тези дни ще до купувам шишенца мисля или на Нук,Авент или Чико,с каучуков биберон,за матрачето нашето е дунапренено с кокосови стърготини не е меко,нито пък много твърдо.Лоринипрекрасна тема и много празнична!Мим радвам се че си добре още малко остана!Green eyes успех с питката да се похвалиш после.Мими и Kокосче мерси за почерпката,направо ме изкушихте HugЛек ден пупи до после Hug                                                                                            П.С. Доника наистина нещо се изгуби newsm78

# 149
  • София
На 23.12.2008 ще порасна с една година и ще стана на 35  Laughing Зодия Козирог с асцендент Рак, двете противоположности Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт