Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 665
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София, Борово
Лориситка, изгледах ви всички снимки. Много сте сладки - всички! Heart Eyes
Дианче, Явор голям мъж. Направо ми изглежда много по-голям от Виктор.  Hug

# 196
хм newsm78на мен пък Вики и Жори ми се виждат по-големи Hug.Явор е 9,150 кг и 72см

# 197
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!!!!
Честито на месечинковците днес - Любомил-на - мама desi.a,Виктор-на мама viza;Кристина-на  мама ger4opiper4o,Димитър-на  мама grubby,Виктория-на -  мама mariel ,Евелина-на мама mandarina07
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

Космо, честита ви племенница! Хубаво нещо са Раличките, да знаеш Laughing
Аз пък да се оплача от моята- миналата нощ се събуди сколо 00.30часа и си игра до 3. После последва рев нон- стоп до към 6.30ч. Значи цяла нощ не съм мигнала Tired Таткото се опита да помогне по едно време, но само дето се изнерви. Затова днес бебка наваксва и спа почти през целия ден.

# 198
  • София, Борово
хм newsm78на мен пък Вики и Жори ми се виждат по-големи Hug.Явор е 9,150 кг и 72см
Вики е 8900 - не можем да хванем 9 кг от 2 месеца. Последните 2 месеца качва много малко. Висок е 74 см, но нали знаеш, че тези сантиметри не са много верени. Hug
Наде, желая ти една наистина лека нощ Hug

# 199
Здрасти от нас.
Честито на порасналите бебета!
cosmo, честита племенница - да ви е жива и здрава.
Честит имен ден на нашите Десита и на всички останали, които днес празнуват!
Били, честита 18-годишнина на твоята сестричка.

Нефертити, миличка, честита ти синя новина. Леко да минат оставащите месеци и да гушкаш сладко здравичко бебче.
KikiNiki, Честит Рожден Ден. Пожелавам ти здраве, много щастие и радости. Сладката Бела е много чаровно еленче.

cosmo, за почистване ползвам първо спирт, после минавам с вода. Имам Чико течността, но и аз заради миризмата на белина не я използвам.
te za, дано бързо го израсте детенцето.
Диана К, с пълзенето и ние сме така. Просто откачам. Уж не я изпускам от поглед, а вече се захранихме с шампоан, бъркахме с две ръце в кофата за боклук и какво ли още не.
Гледахме снимките на бебоците ни - всичките са да ги гушкаш и мачкаш, сладурковци.
Рони, как не си заснела Али как пребива жабите. Joy
Леле, голям рев реве беба....

# 200
# 201
Като гледам повечето бебчета по снимките стоят прави,накой от тях и самички,а ние сме още далеч от това,девойката ми ходи като я държа за ръчички,но никой от тях двамата не може да седне сам,да пълзи,е девойката се търкаля като иска да стигне нещо това е неиния начин, и др.такива.Вярно,че сме родени по-рано месец и се развиват сигурно по бавно,но пак ме притеснява.Иначе пеем,питам ги за различните играчки мечета и др. и веднага поглеждат знаят къде стоят,правят муцунки,единия маха понякога за чао,но аз си се притеснявам.

# 202
  • София
Наде, желая ти една наистина лека нощ Hug
Ох, Диди благодаря ти Praynig
 Цвете, благодаря за коледното настроение  bouquet
 Заки, не се притеснявай! И Раличка не сяда сама, опитва се да се изправя, но успява само с помощ. И тя като твоята хубавица достига всичко с търкаляне. Иначе има голямо желание да прави всичко, особено да се изправя. И като не може се ядосва и реве. Въобще не й се притеснявам. Знам, че когато е готова ще направи всичко Hug

# 203
  • Sofia
Страхотни са ни бебоците! Всички снимки разгледах!
Рони, ама тя Али изглежда направо проходила. Особено на снимките до телевизора.
Лорисита, а Еми каква е старателна в почистването.  Joy
Дияна К, голям мъж си имаш!  Hug
Честито на всички празнуващи! Здраве, любов и много истински приятели!   bouquet
Алек, не се изправя сам. Заки, не се тревожи.  Wink

# 204
Надето, да знаеш, че не си будувала сама. Нашето реване започна в 21.00 часа и продължи до 01.30, когато аз и сложих нурофен свещичка, защото определено я боляха зъби и се започна едно уж спане, но тя си мрънкаше и проплакваше през цялото време и към 4-5 часа рев, рев до 7.30 и тогава поспахме до към 10 часа. Та и аз почти не съм лягала. Дано тази нощ е лека за всички.
Заки, Ванеса се изправя да сяда и права от няколко дни. Няма причини за тревога.
Цвете,  bouquet
Зъбките и ние мием, макар и не така старателно като  сладураната Еми.
пак ревем...после ще допиша

# 205
Момичета, платеното майчинство ще стане 1 година!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=349844.120
http://dnes.dir.bg/2008/12/05/news3701014.html

# 206
Честит рожден ден Ники! Бъди здрава и много щастлива!  bouquet
Честито на  порастналите беб4ета днес , включително и на моето Simple Smile
Честито на всички именници!  bouquet
Космо, честита ви племенница! Да ви е жива и здрава!
Ние вчера бяхме на консултация. В навечерието на деветия си месец Виктор чукна кантара на 10300 и сантиметъра на 75. Доки каза, че ве4е сме изпълнили плана за първата  годинка Joy

# 207
ДА, само дето осигуровките трябва да са 1 година преди това, а не 6м както беше до сега....

# 208
Страхотна новина. Само, че нас май няма да ни огрее. Защото ще трябва да ни преизчисляват майчинството. Аз се осигурявам на пълната си заплата откакто изобщо работя и това, че ще гледат 1 год. назад не ме притеснява.

# 209
  • София
Виза,браво на Вики,голямо момченце е станал! Heart Eyes
Жори последно беше 9900гр. ,77 см - това преди 2-3 седмици,ма едвали сега е повече.
Заки,не се притеснявай ,ще се изправят и те.Жори също не пълзи и други работи неможе.

Всички бебчовци са много сладки! Hug

Цвети,мерси много за песните - аз тъкмо си търсех такива! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 22:56 от angels_zg

Общи условия

Активация на акаунт