Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 350
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
                smile3511 smile3514     ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА И ТУНИ, проби ми се бойлера   33uu newsm45, току що изпратих майсторите - олекнах с 220 евродакя. Обаче какво да правиш, без баня не става. Сори, че ви занимавам с моите глупави проблеми.
                 ТУНИ - от сега започвам да си мисля, следващата среща какво ще ти се случи, а иначе, благодаря на бога че съм на годините ма майка ти, щото можех и да съгреша. Браво младеж, звънчетата ти стоят много добре, но по важното е,  че се усмихваш!Радвам се много за теб.
                 БУРГАЗЛИЙКИ спретнахте си на бърза ръка срещичка, браво на Вас. Веси, Шуши, Сани, Дени и всички които не познавам, да си прекарате добре и да изпратите снимки и за нас.
                 РИВЕЛЧЕ направо ти се възхищавам, де ги намираш тия кафенца, кое от кое по хубаво, а сабалешното и "озъбено"  love001
                 НЕЛСУН  txtloves gydi, ТАТИТ, КРИ, БАЧИ, ТОНИ, СЛАБЕ(много работиш), НЕЛИ, СЪНЧИ, ЦОЦИ, ЛУЧИ, ДАНЯ,.......................ВЕЩИ ни мъ бии многу с новия тиган - всички Ви обичам и ви  Hug  love001ЗЕЛЕНКО как си pregnant, не можах да ти кажа довиждане в събота - сори, КАТЯДЖИН - радвам се че върши работа ДЯДКАТА. Да не се сърдите, че не Ви споменавам всичките, но пък Ви обичам всичките!
                 ГУЛБЕНУР - честита месечинка, много добре се движиш, браво и успех, АЙНИУР    smile3534: И НА ВСИЧКИ НОВИЧКИ В ТЕМАТА ДОБРЕ ДОШЛИ - много успехи ви пожелавам!
                 ГУШКИ И  ФИЛЮДКИ   love001 smile3534 smile3533 Two Hearts smile3535аз отлитам!

ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ, такова, пък аз ще имам 500 и повече дни в трета, така че не се отчайвайте, има много, много по тежки случаи от Вас.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 12:02 от ФИЛЮДКА

# 241
         lipstick , ела на срещата ще се стимулираш страхотноооо , само като видиш какви мадами си имамее!  Долре дошла в режима и дай инфо за кг и височина , а за кълколатора на Дюки има обяснение на 1 стр. по всяка точка как се превежда! Успех  Heart Eyes

AvAdAkedAvrA  , добре дошла и на теб и успешно режимстване!   bouquet Hug

До ВСИЧКИ , бързо по една водичка и хапвайте дойде време за обяд !!! Добър апетит!  Crazy

ФИЛЮДЧЕ , не се коси , а за снимки   smile3509    задължителноооо ще се пофалиммм !!!!  newsm51
 Целувчициии   love001

# 242
Момичета от Варна[/color], знае ли някой къде продават смлени трици, че на Пикадили има само от едрите, а пък аз нямам къде да ги меля.
Изобщо не съм виждала във Варна фини трици. Аз си ползвам още (икономично) от едни софийски. Аби   Hug

Къде продават в София, от фините трици, че ще помоля един приятел да ми прати /ако е някъде около Лозенец още по-добре, че да не го разкарвам много момчето /?

# 243
Аз лично вчера фини трици си купих от Кауфланд... но за около Лозенец не знам...

# 244
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Тази сутрин съм 89 килограма - точно Simple Smile Голям кеф..

До "русо пухче под прикритие" - Мерси Wink

До "Zarka Barka" - Благодаря Wink

До "labello" - Аз съм си мръвка.. за съжаление доста мекошава Sad

До "чочосан" - Мерси за Пожеланието Wink

До "katyadjin" - Браво, я Wink

До "ЛориХю" - Звън, звън, звън.. Мерси Wink

До "farfallina" - Аааз още имам какво да кажа по темата "Грозни Мъже".. да не забравяме все пак, че.. дажа и сега уж да не съм (в което не вярвам съвсем).. едни 15-ина годинки назад - бях, в тази група..

До "mimi-dessi" - Вземи от мойте - аз имам много. Само внимавай да не стане като при мен - все да не можеш да ги подредиш смислено Sad

До "Tatitt" - Един Човек да ми каже, че е добре, че не съм дошъл на срещата. Браво Wink Успокой ме, че ме беше много яд..

До "tonito26" - Нищо случайно няма, да знаеш Wink

До "cote" - Крачетата са си счупили да ме взимат.. няма що Sad

До "master333" - Права си - тук, във Форума, има доста секси Дами, само не знам защо ги наричаш "Парче"?

До "музичка" - Мерси за комплиментите Wink

До "Боби1973" - Тези снимки не са правени у дома! Иначе и аз имам доста алкохол.. никой у дома не пие.. а пък Баща ми работеше в дипломатическия корпус и редовно носеше Wink Интересното е, че е семейна традиция - всичкия алкохол да се пази за Сватбата ми. Преди около една година го закарах алкохола в една къща, в нещо като мазе.. там се съхраняват алкохоли Simple Smile Като се заженя - първо алкохол няма да купувам (а аз си мечтая за голяма Сватба.. тоест с много Хора) и всичкият алкохол ще е поне на 10 години Simple Smile Пиячите определено ще остранат доволни от Сватбата ми - за разлика от Булката Sad

До "aynur" - Благодаря ТИ Wink

До "mar4ela5" - Мерси Wink

До "vani_nik" - Благодаря Wink

До "vesito5" - Мерси Wink

До "svetlat" - Ха-ха-ха.. още една старомодна Кака! Браво Wink

До "Горда" - Усещаш ли, че от 50 Жени (примерно) в тази тема - до една все ТВОЙТЕ думи повтарят? Как пък една не се излъга.. хъм.. знам как.. проблема въобще не е във възраста, ангажираноста, разстоянието и така нататък. Просто това са обичайните извинения Wink Батко "tuningmania" може да е грозен, но не е тъп!

До "shushy80" - "Нежно цвете"? Звучи ми някак.. такова Животно нЕма! Иначе - Мерси Wink

До "Denni" - Знам Wink Благодаря ТИ..

До "MAMA MAMISIMA" - Още не съм я постигнал.. повярвай ми. Кой знае къде сега седи и ме чака..

До "nelsun" - Понеже ми е 2-ра покупка от същия магазин ми свалиха 20 лева Wink Обещаха.. за следващи покупки, отстъпките да вървят нагоре Wink ТИ нещо май.. да не се опитваш да ме четкаш? Детенце.. не си играй с Огъня..

До "gulbenur" - ТОЙ, поне готин да беше, чак много готин няма смисъл. Благодаря ТИ де Wink

До "tania2007" - Мерси Wink

До "merito" - Не ме е срам да се снимам гол до кръста! Ако ВИ се гледат сваличища - кажете Sad

До "Juanita_17" - Оооо.. аз отдавна съм свикнал на Женско внимание, ухажвания, закачки (да се *** в лъжеца)..

До "AvAdAkedAvrA" - Здравей Simple Smile Поздравявам ТЕ за 1-вия ТИ пост! Звучиш чуденсо. Бъдете Упорити! Не прегрешавайте с нищичко.. даже и със залък. За няколко месеца.. сигурно и на едната ръка се събират, като бройка, Приятелят ТИ ще Успее! Пожелай му Успех, ощт мен. Чудесно е, че и ТИ си готова, да си го него! Стискам ВИ палци! Ако имате някакви въпроси - питайте, да не сгрешите нещо от незнание..

До "k_savova" - Снимките са правени в един Приятел.. аз не близвам Алкохол! Е.. имаше един период, в който правех нарочно някой неща, но беше само няколко месеца. Сега и глътка бира за "Наздраве!" не близвам.. както обикновенно за мен де Simple Smile Даже.. като се бях пропил.. понеже пиех в нова компания.. старите ми Приятели не вярваха на слуховете, който се носеха в квартала за мойте уливания.. и трябваше да им показваме снимки.. и накрая пак не вярваха и една вечер ме намериха къде се кисна и дойдоха да се уверят лично. Още твърдят, че съм напълно луд - 500 грама водчица, за 30 минутки Simple Smile На 40-тата минутка бях под масата и ме взимаха да ме носят у дома Simple Smile Еххх.. какво ли не прави Човек, за Жена Sad Но няма повече - или поне така обещах на себе си..

До "dorchester" - Пу, пу, пу - да не ми е уроки Simple Smile Мерси..

До "lipstick" - Хайде сега и ТИ - една стара била, друга ангажирана, ТИ пък си далече. Какво става? Под 4 часа са до Бургас.. или поне последния път като пътувай - стигнах за толкова, макар да се усещаше лекото притеснение на насажера ми Wink Иии.. на чист Български език ТИ казах, че превод, на въпросите от калкулатора, има в 1-вия пост на тази тема. Чети, че..

До "ФИЛЮДКА" - Хайде и ТИ сега  Crossing Arms

# 245
 newsm09 - Светле, не мойм го повервам това... Кри, наш'та Кри, дето седеше на масата до тебе  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Кри, извинявай, аз много време само си четях, без много, много да се обаждам, ма сега излиза, че не съм чела качествено  smile3538
Евалла... newsm20

# 246
Уф, Туни, сори не съм разбрала, нали казах че съм назад с материала и ей на, доказах го...
Айде чао засега, че ме чака дружката Grinning
Много интересен пост  bouquet

# 247
Боби1973 - аз попитах лекарката, да не е нещо от режима от отслабването до сега и ако трябва и се налага да го спирам, тя е една от най-добрите ендокринолози /повярвайте ми имам опит там/ и ми каза в никакъв случай да не спирам не може да е от него.
Само аз си мисля, да не е нещо от триците като ям палачинки след като пия хапчетата - след 30минути да отмиват и тях.Незнам дали въобще има логика?

# 248
Уф, Туни, сори не съм разбрала, нали казах че съм назад с материала и ей на, доказах го...
Айде чао засега, че ме чака дружката Grinning
Много интересен пост  bouquet

# 249
tuningmania, мерси за отговора. Като те гледам и не знам как може човек да не се нахъса Simple Smile Наистина страхотно, и ние за нещо такова се борим... от 120 някъде до под 90... Simple Smile Сега ако не пратя на моя една твоя снимка, па НА  Peace

# 250
Благодаря ви момичета за поздравленията - tania2007, merito, ФИЛЮДКА !
vesito 5 - и на теб благодаря и за кафенцето, което почерпи и от мое име!
djini selena - не са 9 кг. 8 кг са, но аз направих уточнението, че има разлика от кантарите и реално са 7 или 6,5 кг. Не че толкова са малко за един месец де. Доволна съм. И същевременно знам, че няма да е все така, подготвена съм от сега нататък за по-бавни темпове, задържания и пр. Дано да няма, но нищо не се знае. Иначе досега съм по устав, на 7 дни по един кг си отива в историята, дано да е завинаги.
За шуменската срещичка -  k_savova, както и vani_nik казва, ти кажи къде на теб ти е удобно, ние ще се съобразим с теб. Или поне нещо като част на града, за да се спрем на място.
Приятен обяд ви желая!

# 251
Здравейте HugМинавам само да се похваля ,че все пак за 10-тина дни 2 кг вече ги няма.Явно при мен ще стане малко по-бавничко........
Имам въпрос :ползвали ли сте вибро слим колан с режима/и по специално през 2-и етап/ и има ли ефект.Струва ми се ,че 2-ия етап при мен ще е по дълъг,а нали тогава са забранени физ.упражнения Thinking

# 252
Я да видим  ден първи .. приателката ме запали пък ще видим.. даже и тук ме регна като ви четя мнениата явно трябва да има полза

# 253
 il_giocatore , добре дошла, както и на всички новопостъпили  Hug
gulbenur , честита ти месечинка мила  Hug. Много добър резултат   bouquet.

Финни трици и аз не съм виждала, ако има някой, нека снима да видим колко са финни  Simple Smile

Филюдка, да си оправиш бързо бойлера  Hug

MAMA MAMISIMA , това е страхотно  Hug. Дано и по-скоро да започнеш и да сваляш  Hug

# 254
Момичета, ей така от любопитство да ви питам-след задържане преди и по време на МЦ, после с колко най-много сте олеквали на кантарчето newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт