Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 355
  • 466
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден дами и Туни  Hug

При мен пак няма развитие,МЦ дойде а килото още не е паднало  Crazyно и това ще стане Winkне бързам само констатирам Mr. Green

Туни аз викам да ти свалим якенцето и блузкатааа smile3508 newsm03нагла ли ставам smile3534спирам да приказвам че ще изръся някоя "мръсотия" Mr. Green
Ако те полгедам още малко и среща ще искам Mr. Green

gulbenur, честит ти 1 месец  Peace

Поздрави и цАлуФки на всичкУто дюнакИ тукЪ Mr. Green

# 226
Здравейте момичета и момче ,
Аз рядко пиша, но ви чета и се радвам на постигнатото от вас.
Леле Туни, много си хубав, не мога да ти се нагледам . Ама ти сигурно се пресити от комплименти и женско внимание.

# 227
Здравейте банда на годината!!!
До сега не съм споделяла с вас, но аз съм почти без щитовидна жлеза - махнаха ми я преди 3 години и както и да е редовно си следя хормоните и сега не са добре, та вчера бях при лекарката и се оказа, че всъщност затова задържам толкова време, ако не е била диетата да съм вдигнала яко, защото съм над нормата на хормона.Та поне ми се изясни защо така не мърдам а то голяма борба е била от една страна от диетата да свалям, от друга от хормоните да вдигам, та накрая нищо.но сега се надявам нещата да се оправят с корекцията на хапчетата ми.

Само някой да каже нещо против този режим Laughing!Браво, сега знаеш поне какво става, дано скоро пак тръгнат надолу килата Hug

# 228
Хайди и аз да се включа.
Мислих си, че ще съм от ония щастливки дето смъкват по 7-8 кг. на месец, ама не би Gulbenur как си успяла за месец да махнеш 9 кг., акълът ми не го побира. Туй половин килце, дето ме мъчи не пада и не пада. Вчера беше паднало, ама си викам - ако и    днес го няма ще си променя лентичката. Ама то днес пак си стоиииии... И по тоя повод съм крива .
Чакай рекох да влезна, че да се ободря. Отивам после да си хапна режимната рибка, дето беше предвидена за обяд, ама като съм крива огладнявам.
Рошавка и Боби, дайте и на мене инструкции /ама подробни, че хич ме няма с компютъра / за графиката за кг. Моляяяя...!

Момичета от Варна, знае ли някой къде продават смлени трици, че на Пикадили има само от едрите, а пък аз нямам къде да ги меля.

Crying Game, благодаря ти за поста, че ако не беше ти бях скъсала въжето !

# 229
   ДЕНИ,КОТЕ,браво сладурки за постигнатото!Дени,честита ти нова рокличка.Със здраве да си я носиш и все така елегантна да бъдеш!Коте,за самочувствието,си напълно права!Аз дори по витрините се оглеждам,като минавам.Някой ден от високо вдигане на главата-ще си обеля носа!!!
    ГУЛБЕНУР,честита ти месечинка и свалени 8 кг.Адмирации.Постигнатото е невероятно,а усещането....
   МЕРИТО, не тъжи,миличка.Търпение му е майката.То затова,когато свалим 1 кг,толкова се радваме и ни е щастливо!!!
    Хайде от мен по едно кафенце и за Гулбенур,че отивам на контролен преглед.Дай Боже всичко да е ОК.и по едни канелени Дюкански бисквитки.Да ви е сладко!!!

# 230

Благодаря слънце,че ме подмлади с една годинка  Mr. Green  Heart Eyes

# 231
Добър ден на всички Simple Smile Нова съм тука, то си ми и личи... и честно казано нямах нерви да изчета 135-те стари теми... малко в повече ми дойдоха... но съм попрегледала тук таме...
От днес почвам режима с приятела ми, най-вече в негова подкрепа и за малко самочувствие. Наистина се надявам да успеем и да се преборим с тея кила (повече неговите, да кажем към 30 трябва да свали).... защото ми е адски криво да го гледам така, без желание да прави нищо и вечно друхан... надявам се да успея да го стимулирам и като види че има резултат да се бори още повече и да не се отказва...
Вчера си напазарувахме всичко за диетката, пилешки месца, малко рибка в собствен сос, трици и тъй нататъка.... Доста време проучвах диети, режими и тем подобни... и този ми се стори най-подходящ... много се надявам да не съм сбъркала...
Мисля често да се отбивам тук, къде за кураж, къде защото ми е скучно в офиса Simple Smile И да кажа на всички, че вие сте тези, които ме подтикнаха към режима, с позитивното си мислене и с постоянството си. Едно голямо браво за труда, за рецептите, за сайтчетата и всичко всичко друго ... Simple Smile

# 232
  • Варна
Здравейте  Hug

Момичета от Варна, знае ли някой къде продават смлени трици, че на Пикадили има само от едрите, а пък аз нямам къде да ги меля.

Досега не съм намирала фини овесени трици във Варна, купувала съм само от София (с помоща на Дюканки   bouquet)

Гледам стари муцунки са се появили отново  Mr. Green

Шуменки, давайте предложения за съботна преди обедна среща  Whistling

Туни, гледам бутилковия ти запас се е увеличил  hahaha

# 233
  • Варна
Момичета от Варна[/color], знае ли някой къде продават смлени трици, че на Пикадили има само от едрите, а пък аз нямам къде да ги меля.
Изобщо не съм виждала във Варна фини трици. Аз си ползвам още (икономично) от едни софийски. Аби   Hug

Искам да поздравя и Тунинг.  Peace Хубав си.

# 234
  • София
Тонито26   newsm78   amiiii  newsm03  tongue

# 235
Хей, здравейте банда!

Нелсънче, какво е свършило, кажи ша го набавим, нали знаеш - винаги трябва да имаш нещо режимно подръка  Grinning

Дени17 - погледни го откъм полезната страна- от сауна също се сваля, нали си се прибрала жива и здрава, другото са бели кахъри  Heart Eyes

Светле, за к'ви 500 дни говориш, к'ва стокова борса, да не искаш да кажеш, че Кри е свалила 50 кила  smile3556 - май доста съм пропуснала...

Сани- купонджийке такава, с гореща кръв си ти, веднага те разбрах  newsm18

Дева- добре си избрала аватара, точно ти приляга, много си миличка  Heart Eyes

Да ви се жална малко - нещо тия дни хич не ми се яде...
Нося си всеки ден за обяд в работата горе-долу едно и също количество храна, ма от понеделник насам все ми се случва да си върна нещо неизядено... И още по-лошо- не ми се пие вода, ма ич барем даже, пия кафето с мляко, чаша кола, най-много чаша вода... Sad
Знам, че не е добре, ма що така става...
Преди все си бях гладна, постоянно ми мелеше мелницата, водичка доста пиех, пък сега... много странно
На някого в трета фаза случвало ли му се е такова нещо?

Много ви обичам всичките!  Heart Eyes

# 236
  • София
Здравейте банда!  Hug

Специално за Боби1973 и другите скарани с граматиката:
     - пълен член се слага, когато съществителното е подлог - т.е. върши действието. Пример: Приятелят ми ми каза нещо.
     - непълен член се слага, когато съществителното е допълнение - т.е. не върши действието. Пример: Казах нещо на приятеля си.
Не че е толкова важно, но нали съм филолог и не се стърпях... А иначе наистина разни именити професори спорят дали да отпадне употребата му или не. Аз лично съм против, но пък никой не ме пита... Simple Smile

Извинявайте за отклонението, ама по наш'та си тема нямам какво да кажа... Не съм се мерила от неделя , когато бях 55.8, и нямам идея какво става с кг. ми... Не ми се вярва да е настъпила някаква драстична промяна... Simple Smile

По въпроса със самочувствието аз май изпадам в някакви крайности... Има моменти, когато съм страшно горда със себе си и много се харесвам... тогава съм палава и много щастлива... Има, обаче, и моменти, когато се взирам в коремчето и бедрата си и знам, че никога няма да съм истински слаба и малко се отчайвам... Както и да е, важното е, че първите са повече... Simple Smile

Хубав ден и успех!   bouquet

П.С: Мерcи, eche!  Hug

# 237
djini_selena, ама хич не се сещам за каква таблица говорите, за някой друг става въпрос сигурно newsm78
AvAdAkedAvrA , добре дошли и двамата!Успешно и най-вече приятно режимстване!Мисля, че си избрала най-добрият режим за отслабване, защото има и схема за задържане, коята действа (собствен опит).Въоръжи се и с търпение да готвиш, защото така ще е по-вкусно и изобщо няма и да усетите, че спазвате хранителен режим Peace
Deva , благодаря - с гордост казвам, че и аз така смятах!А сега гледайте сеир дали се справям Joy

Здравейте. Благодаря на Туни, но това е на френски, нищо не разбирам.
Има и превод - виж пак когато имаш време Peace

# 238
Здравейте. Благодаря на Туни, но това е на френски, нищо не разбирам. Сега излизам, времето в Бургас е невероятно, пък и трябва да си купя кантар Simple Smile, като се върна ще търся калкулатор на английски, че да мога да се спретна и аз Laughing
Туни, ми ти си страшен бе, направо не е за вярване успехът ти, изглеждаш newsm74, де да бях по близо до София Laughing
Сега отивам да ме напече слънцето, ще взема малко пясък и мидички от плажа и ще пратя на всички Hug
Хубав ден.

# 239

Ече, сега погледнах таблицата, според нея са 490 дни третата фаза на Кри, ма информацията е стара, Танчето 83 я гони с 450дни, Тонито с 405 дни към днешна дата, а тези с по 300- 350 дни станаха толкова много че не мога да ги запомня

Общи условия

Активация на акаунт