Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 358
  • 466
  •   1
Отговори
# 210
Боби 1973, мерси за светкавичния отговор. Абе викам аз да не се прекарвам нещо  Crazy, вие да си хапвате и след обед тричките, пък аз само сутрин  Joy
Аз предпочитам да си ги хапвам сутрин, но някой път като нямам време сутрин, ще си ги изям значи и след обед. Аз си мислех, че като не ги изям до обед, и после вече не може  Crazy
Весито 5, кефиш ме с тез палячота дет ги пускаш Flutter  Hug

# 211
Добро утро

Поста на Русото пухче ме подсети , какво стана с Радиусчето- да не стана център и да изчезна

Аз таковата нали казах на Кри да прави 1/1 за последните 4 килца, ма като се замислих без да искам по въпроса и като взе че ми просветна една мисъл-
Кри , ти за твоята трета фаза от 500 дни (поправи ме ако бъркам) няма начин да не гътнеш 4 кила, още повече вече знаеш, че ти в трета сваляш- я си заминавай в трета фаза  Hug

И друго се сетих, Моннннннннннн, ако ме четеш слизай да ти видя лентичката

Коте, Тонито - умирам от смях с вас  Heart Eyes

Тунинг - аз ще направя  smile3505, че ако се изкажа, мъжа ми ще се научи да ме ревнува

На всички задържащи, свалящи, качващи, с ниско и по-високо самочувствие - прегръщам ви  Hug  Hug   Hug и ви пожелавам хубав ден  Heart Eyes

ПП: Весито, не съм изчезвала, просто има дни в които не ми се пише, а в други си намирам поводи да се разпиша, че иначе вече ща изчезна  Hug Радвам се че си добре

Болните- оздравявайте  Hug
Вещи, благодаря за споделеното с шарана  Hug, ти мерила ли си се скоро  newsm78

Ехооо балкона vesito5, KSI, maliii, Slon4o, niko, tonito26, MAMA MAMISIMA, zlatoela, rumi.g, M.sunny, ЛориХю, Byandova, shushy80, grandmama, sunshine_baby, mimi-dessi, тяяя, eche, пилешка супа

излизайте от нелегалност, и особено апетитната пилешка супа кога ще се разпишеш

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 09:35 от svetlat

# 212
Бандаааа, привет  Hug Hug Hug
Да докладвам - прасето е здраво заключено в кочинката. Режимна съм отвсЕкЪде. Толко` много си се кефим, че Ше взема да си посегна... hahaha Joy Laughing
Тунииии - ммм...що ни дразниш сега  smile3506 ....`ко бЕх по-млада.....и неангажирана.....хммм.... smile3508

Целувам ви всички  Hug Hug Hug
Лек и усмихнат ден

# 213
Момичета аз пак имам въпросче  Blush
Примерно на тази рецепта , сега както пише "Кекс - идеален за следобедно кафенце" , вие след обед ядете ли такива работи  newsm78. Нали триците се ядат до обед и само по 3 лъжици на ден? Ами тогава?

Кекса не е за един ден взе пак....правиш количеството и си го делиш според количеството за деня!!!
Не е следобеден....можеш да си го направиш и за закуска...Просто за първи път си го направих след обяд и така си ми дойде и си го написах .
Триците аз лично ги приемам когато ми се яде....ако ми се яде тутманик,ги приемам сутрин,ако ми се яде нещо сладко-след обяд...не е задължително да се консумират сутрин.

svetlat Misc Ghost Misc Ghost

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 09:31 от tonito26

# 214
   АЙНУР,

# 215
       Добро утро и хубав ден , прекрасна Банда!!!  newsm51 newsm47

Охх аз нямам с какво да се похваля , но се надявам утре вече да има ..... но пък ще похваля Вас !!!
  Туни супер изглеждаш със звънчето сега само едно нежно цвете под ръка ти трябва , съвсем да влезнеш в час със самочувствието!!!   newsm10

Искам всички много да напрегръщам и нацелувам , Вие ме стимулирате всеки ден да продължавам напред!    love001 hug

С нетърпение чакам Бургаската среща , ще видя много мацки и ще споделят опит !  newsm03
   Хубав слънчев ден !  

# 216
Не мога да повярвам  Shocked Само 3 ден съм на ударния режим и вече 2 кила долу  newsm44 Страшно много ме стимулирате да продължавам.Благодаря  и лек ден на всички

# 217
# 218
Здравейте банда на годината!
/поздравления за което/
Аз съм тук. Нямаше ме миналата седмица, а после докато Ви изчетаааааааа....................... мина доста време.

Поздрави на патерица за Варненските момичета-рожденнички.
Поздрави за Софийската среща- страхотни момичета видях на снимките. Лъчезарни, озарени...... абе съжалявам, че не бях с вас.
Туни честито ти якенце. Много добре изглежда момчето в него Wink

Да си споделя. Докато бях в Гоце Делчевско ми се наложи малко повече гали да си направя... Embarassed Rolling Eyes, но после си направих и строги протеинови дни. Като се прибрах ме беше страх да се кача на кантара, че можеше да ме изкара........ Да, обаче се оказа че всичко е наред, дори бях 1 кг. по малко отколкото тръгнах за там. Качих се на кантара и макар да бях пред цикъл той ме изкара 66,7 кг. Кеффффффффф. Такова нещо на кантара от една десетилетка не бях виждала, а и в ІІІ-та не се надявах да видя.

Да ви се похваля още. Купих си тоалет за нова година. Една страхотна черна рокля, която е плътно по мен. Такова нещо не съм си мечтала преди половин година, че някога ще сложа. Като я видях и разбрах, че е моя размер се сетих, че в гардероба си една дама задължително трябва да има една "малка черна рокля" , е аз вече я имам. Така че вече съм подготвена за празниците и ги чакам с нетърпение за да се похваля с новата си визия.

Много целувки и спорен ден.

# 219
ОООО ма то и аз искам да се изкажа за самочуствието....
Ми  Embarassed то аз  Embarassed ми направо фърча. Че понякога както си седя пред огледалото и ми идва да си посегна.
Вече като вървя по улицата го правя с гордо вдигната глава и явно и на хората им прави впечетление и почват да те заглеждат.
Даже вече ми е гот да си се гледам пред огледалото само по парфюм а преди направо се плашех  hahaha
Тоя доктор толкова жени го обичат че трябва да е хипер щастлив! Дюкииии ОБИЧАМ ТЕ!!!!

тунинг и аз щех да питам за тоя алкохол, то и в нас е така ама аз съм ги прибрала на тъмно да не ги види някой финландец че.... Joy
mar4ela5  аз изобщо не се притеснявам от това че кантара не мърда аз съм си на втора+  Whistling пък и съм с МЦ

# 220
Здравейте банда на годината!!!
До сега не съм споделяла с вас, но аз съм почти без щитовидна жлеза - махнаха ми я преди 3 години и както и да е редовно си следя хормоните и сега не са добре, та вчера бях при лекарката и се оказа, че всъщност затова задържам толкова време, ако не е била диетата да съм вдигнала яко, защото съм над нормата на хормона.Та поне ми се изясни защо така не мърдам а то голяма борба е била от една страна от диетата да свалям, от друга от хормоните да вдигам, та накрая нищо.но сега се надявам нещата да се оправят с корекцията на хапчетата ми.
Венерас - страхотни снимки видях, миналото лято юни и ние бяхме там и имаше нощно къпане, но с тази разлика, че сме с малко дете, което също се къпа  и ангина после хвана, ама купона си беше як.
Туни - якето хубаво, а нашето момче най-хубаво както се казва.Поклон - постигна целта си.
На всички лек и отслабващ ден!

# 221
  • София
Добро ви утро режимни сладкиши! Пожелавам ви ден, наситен с позитивни емоции!

Ривелка, тенкс за кафенцето!  Hug Гледам другото свършило, та вече Нес сервираш!  Wink

Туни, в магазина направиха ли ти отстъпка като за рекламно лице??????? Ако не са - беж да ти направят!  Hug Hug

Тонитооо25, Коте, Весито5, Айнур, Бачи, Филюдка, Lucie, Мерито, Монро, Ече, Кри  ........ и всички останали  Hug Hug Hug  newsm51

По темата за самочувствието - аз лично стигнах до извода, че външната промяна май идва по - бързо от вътрешната ......... поне при мен е така. За жалост чичко Дюки не дава рецепта за нея.......... може би трябва малко време да мине ..... пък тогаз и тя ще настъпи...... знам ли?!

Май днес не съм ви казвала, че ви обичам newsm78 .............

# 222
Здравейтеееее!
Неусетно в шеги и закачки ( и не само  Wink) се извъртя и моят един месец с режима и с ВАС!
Та, както си му е редно, моят отчет - след "фанатично спазване" (цитирам Туни, много е готин с тва коженото якенце):
Килограми - от 71 на 63 ( с малко уточнение, че реално са може би 1,5 кг по-малко, тъй като в момента съм малко над 63, а започнах по едни други кантари, с дрехите, отскоро се меря точно. Но си мисля, че не е толкова важно отколко съм почнала, а колко съм сега и колко искам да стана.) Laughing
И малко други мерки:
Гърди - 105/97 - - 8см
Талия - 99/93 - -6см
Ханш - 107/100 - -7см
Корем - 106/102 - -4см ( но това е за 15 дни, оттогава го следя)
Крак - 62/58 - -4см
Ръка - 28 см, не е мръднала, но тя си е добре. По моето скромно мнение.
Те това е.
Аз се чувствам превъзходно, доволна съм и много щастлива, че реших да започна режима и продължавам до целта.
Вие всички сте великолепни, обичам ви и благодаря, че ви има. newsm20
Искам да кажа на всички нови - добре дошли и ако спазвате всичко - резултат ще има. А тук е мястото, където да общувате с хора с вашите интереси ида се мотивирате.
Обичам ви всички и ви прегръщам силно. Hug Hug Hug
Исках и да почерпя, но се оказа, че таз операция не я мога. Ако някой ми обясни на лични, ще съм благодарна. А иначе я подготвих още вчера. Joy
Ето я и нея с любезното съдействие нa Марчела5 и Тинчето78:

Сори, че са големи. Има и пиле, не е само вода и кафе, но сега не се вижда нещо. Joy newsm78

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 11:16 от gulbenur

# 223
  • Разград
Привет! Аз днес съм минус 100гр.

Туни, често ти ново якенце!

gulbenur, честит ти 1 месец. Много добри резултати!

Denni, честита ти нова рокля!

На всички целувки и много минуси!  Hug

# 224
Светленце, нищо сестро нищо...по едно време се беше ориентирала към 80, ама сега чакам МЦ и айде пак нагоре.Пък и от кажи речи 1 месец имам много тичане и работа и нямам много време да ям и още повече раз... режима.
Айде всичките ви обичам!Лек ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт