Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 349
  • 466
  •   1
Отговори
# 90
red shoe, WOW! Изглеждаш много добре! Така и предполагах, с готиния аватар, който имаш. Я сподели колко кг тежиш сега и колко си висока?

Банда на годината!   bouquet

# 91
red shoe, изглеждаш перфектно. Такава хубава жена трябва да загърби комплексите и да се гордее със себе си  bouquet
Туни, след неразположението ти отново се радваме на твоето присъствие   wavey, а за такива като мен спящи до 12 часа на обяд не само това е откачено   smile3533

# 92
Тонито  Heart Eyes

Аз щях да пиша, пък забравих- нали си купих от тези замразените коледни пуйки и си сготвих на три различни манджи, и съм много разочарована, защото месото беше жилаво, приготвено по три различни начина. Май няма да си купя пак коледна пуйка.
Пуешкото което съм купувала в тарелки винаги е било много крехко.

Май ще се ориентирам към Никулденски шаран за следващите дни.
Май не съм готвила до сега шаран, някой има ли идея за някаква философия по приготвянето му, освен миене, чистене на вътрешности и сваляне на люспи (нали се свалят).

ПП: Ако си купя аран с люспи ще ги свалям, ако си купя без люспи няма да ги свалям http://hamhum.net/content/view/483/79/

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 13:50 от svetlat

# 93
музичка , ами какво да кажа, освен  че Вещи е била 100 % права...много е малко 1/2 кисело мляко..първо мисля, че трябва да намериш мъничко време, да изследваш костна плътност...на първо четене - 1/2 мляко и 1 табл.калмацин- няма и 600 мг калций..хайде в пз дни, като добавиш броколи, зеле, може макар и трудно,да става и 1000мг, но пък месото, кока колата и др.газирани ти крадат част от това количество...Съвета ми е да увеличиш киселото мляко поне на 1 дневно-кисело мляко+2 таблетки калмацин, разделени на 2 приема,1 центрум и увеличен прием на риба.На първо място-посещение при лекар,намери време...за да следиш стойностите периодично
Дъщеря ми е само на 19 и от 2 години има проблем със ставите!без това да има връзка с режима, а с нейното нежелание за приемане на млечни,още от детска възраст,ама веднага  внесохме промени,след консултация с личния и лекар-задължително приема 3 кисели млека+1 калмацин,1 центрум и през ден едното хранене е риба...
Вещи, надали има предозиране на калций-повечето правим грешката да смятаме само приема на калций, без да отчитаме факта, че месото, яйцата и газираните напитки го крадат...както и факта, че не ми се вярва да има съвременна жена, която да не живее под стрес,което пък тотално води до неусвояване на калция..не трябва да се предозира, но най-вече при жени след 35г. не е добре да се разчита само на млечните продукти, при положение, че се храним белтъчно...дори жени, които не са на режима, след 35тата си год, като превенция,задължително трябва да имат в дневното меню-2 кисели млека и 50гр сирене...липсата на сирене при нас, е добре да се замести с калмацин.Пушенето, обездвижването,рязкото намаляване на тегло са другите рисови фактори, както и естественото напредване на годинките...Излишък на калций причининява гадене, повръщане и калциево утаяване в сърцето и бъбреците. Това обикновено произлиза от излишно предозиране с витамин Д !
Боби1973  Hugне вички, не всички.... Winkпреди ядях пилешко 2 пъти в седмицата,телешко веднъж в месеца,яйца почти никак,много повече зеленчуци и плодове...за тестени не говорим, нямам спомен даже откога не съм яла хляб,само веднъж в седмицата хапвахме домашна питка и домашен някакъв сладкиш...Естествено, че говорим за храните по принцип....ама надали човек, който не е на режима, приема такива количества белтъчни...И в никакъв случей не говоря за вреда от подобно хранене :naughty:най-голяма вреда за мен е наднорменото тегло, а подобен режим ,който освен че дава пътя за отслабване ни учи и на здравословно хранене за мен е най-доброто измислено досегаДа не говорим друго...кога преди сте гледали съдържание на продуктите, които купувате? newsm78лично аз никога...
djini_selena ,толстолоба е мазничка риба, става супер на тефлонова тава, с канапе от зелени подправки..и на тефлонов тиган, ще стане вкусна..особено, ако я овкусиш накрая с лек млечно-лимонов сос...mimensita   bouquetявно има сходен на моя вкус към приготвяне на храните Wink
ванесса йо все пак супер усещане е да имаш избор-позабравено за мен усещане...и мен ме превръща в шопингманячка Joy
ФИЛЮДКА нашата невероятна пътешественичка Heart Eyesнай-добрата ми приятелка живее в Атина от 10г.покрай гостуването ми при нея можеше да те видя около Коледа(която както и Великден в Гърция е невероятно преживяване), но плановете ми търпят промяна,покрай бизнес ангажименти, така че най-рано края на януари ще пътувам този път...
Lucie вегетарианците са по-малко изложени на риск от остеопороза отколкото месоядните (като нас) Wink. Изследването е за костна плътност,уринен калций, уринен креатинин...
gulbenur  Hugзнаех си аз, че като слушкаш, кантарчето става магическо Winkколкото до познатата ти...това си е някаква нейна редакция...която не ми се вярва да доведе до друго, освен до йо-йо ефект...липсата на дисципина и поставена цел за мен води само до това...
Niya_Petrova ,добре дошла. на правилното място Hug
Лек и пълен с минуси ден ви желая Hug

# 94
Благодаря ви за хубавите думи!  Blush

smil4eto, висока съм 164. На снимката "преди" съм 65 кг., а на тази "след" съм 53 кг., правена е 2-3 дни след влизането ми в 3та фаза.
За 2та месеца в 3та свалих още 2 кг., което не ме радва чак толкова много, че имам още месец и кусур, да не взема да падна под 50, че и в гимназията не съм била толкова  Tired

# 95
До "902630" - Не се учудвай.. и аз свалях така.. а май и доста от другите.. една седмица нищо.. и после 1-2 килограма за една нощ Simple Smile Нормално е.. даже го пише в книгата..

Туни , сигурно е така. Само се надявам да не се обезсърча, като дойдат и дните, в които няма да има промяна в теглото или ако кача малко...Не съм от търпеливите за съжаление. Ако сметна в живота колко кг съм свалила - сигурно са над 100, все така надолу надолу и като спра да свалям два дни, прегрешавам и после пак нагоре и така до 85, които се надявам никога вече да не видя. Сега се целя в седмицата като първа цифра, а дано и до шестица да стигна  Praynig  Laughing

# 96

rotfImbo   rotfImao rotfImbo rotfImao

Успокоих се щото от 30 мин се хиля и не казвам на мажо защо( смея ли)  newsm50

Тонито26 аз лично легена си го слагам наобратно така че колената да са ми над пъпа. Имаите впредвид че сам 150 см висока и като седна едва ми стигат краката до земята.   newsm45

Това с триците го правиа поне 2 седмици а легена от съвсем скоро че голем зоррр Ви казвам.

Боби1978 моят подсладител е Huxol течен и пише че е устоичив на замръзване, термообработка и печене. Става нали? Аз си слагам 2 - 3 капки само.  newsm78

Ако не помогна на някои поне сам развеселила всички  smile3534

# 97
  • София
Здравейте  Hug,
признавам си не съм чела, много ми се насъбра  Tired, децата 3 месец вече болни и за един ден не са били здрави и двете, сега са с бронхо спазми. Та нямам време много.
Много се радвам че се видях с толкова симпатични хора, заредих батериите на макс за напред, много ви обичам и прегръщам всички  Hug kiss lovekiss

# 98
   РЕД ШОЕ,страхотна визия и промяна.Адмирации!За свалените килца в трета-не се притеснявай и аз съм така.Метаболизмът ни се е отприщил/според мен и други като мен/И аз паднах още с 2 кг в ІІІ-та,но с мнооогго зор и помощ от други дюканки качих за 3 м.- 1 кг.
     Хайдеее,който не е обядвал да се нареждаи по една количкаПриятен обяд!!!

# 99
эдравейте на всички!
вече наистина се отчаях и си мисля че няма да мръдна от теэи килограми!а аэ даже ям малко и то беэ сол пия вода,не пия гаэирано не прегрешамам!но кантара не мръдва Wearyмоля посъветвайте ме щото  вече не энам 8 дена нито грам надолу!

# 100
эдравейте на всички!
вече наистина се отчаях и си мисля че няма да мръдна от теэи килограми!а аэ даже ям малко и то беэ сол пия вода,не пия гаэирано не прегрешамам!но кантара не мръдва Wearyмоля посъветвайте ме щото  вече не энам 8 дена нито грам надолу!

Да не си пред цикъл? Не се предавай, все пак си на диета само от 15 дни. По опитните ще кажат как да раздвижиш метаболизна. Според мен трябва време Peace

# 101
viki_ceco,какво значи "ям малко"???Колко малко и какво?В тази диета се включват всички неща или поне се редуват и се яде по мноооггооо.Да не си пред МЦ??

# 102
до  vesito5 имам предвид че не прекалявам на речем сутрен кафе с 1/2 кис мляко с трици на обяд 2яйца и останалото мляко и вечерта малко пил месо на скара!

# 103
Имам въпрос: в първата фаза може ли да се хапват пилешки кремвирши?

# 104
Имам въпрос: в първата фаза може ли да се хапват пилешки кремвирши?

Не само в първа, а и по принцип ги избягвай, че са бъкани със соя.

Общи условия

Активация на акаунт