Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 342
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
aynur, rivela, Сила - благодаря ви момичета за поздравленията и хубавите пожелания. Дано успешно да я завърша втора фаза - не че се съмнявам в себе си, но.... хора сме и всичко се случва.
Моля ви  Praynig ако някой има под ръка рецептата за дюканския хляб или за оня тутманик, хубавия - да ми ги даде, може и на лични.
Благодаря!
Ако не искате ще ги търся.  Cry
Приятна вечер!

# 301
Най-обичам веднага след триците да си пия витамините, а то май се оказва безсмислено  hahaha

Все се каня да я купя тази книга за триците и все забравям  Crossing Arms

# 302
# 303
  • Велико Търново
Привет момичета и Туни!
Ей ме на, тук съм за бърз отчет. Задъъъъъъъъържааааааааам!  smile3514 smile3511 smile3515
Остава малко да финала, а нещата не вървят... Къде си Фоли?  newsm45
Иначе са ви се изфукам с новия ми тоалет за коледното тържество. Фук-фук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279670&pid=9207922 - официално с риза и фук - спортно-елИгантно http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279670&pid=9207984 .
А това е ДЮКАНКИ, ВНИМАВАЙТЕ С ИЗКУШЕНИЯТА, ЧЕ....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279670&pid=9207989  БОЙ, БОЙ с новите пантофи http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279670&pid=9207993

Айде, това е! Дано скоро ги гътна тез две кила, че са ми голям дерт. Скора ще правя четвърта месечина и ще дам подробен отчет!  smile3521

# 304
    Здравейте красиви и отслабващи момичета !
    Привет и на теб, чаровен Туни! Страхотно яке на страхотно телце Wink Когато влязох във форума преди повече от месец първо видях твоите снимки - много ме впечатлиха и мотивираха. Вземи се в ръце и поработи над самочувствието си. И престани да се броиш в отбора на грозните.
      Честити месечинки, свалени грамчета и килограми! Честити роклички на двете дами- чувствайте се в тях като принцеси.
      На болните - бързо оздравяване и хапвайте!
      Добре дошли на новичките. Радвате ме ,че сте заедно. Ще се справите.
      На всички  Hug и лека вечер!!!!!!!!!

# 305
  • при моите деца .....
Ще цитирам част от книгата Чудото на овесените трици
Загубата на витамини е минимална и обикновено не е необходимо да се компенсира, освен в случаи на предварително установена авитаминоза.
.....
Намаляването на усвоимостта на лекарствата е прекалено слабо, за да се отрази на обичайните дози. Но тъй като съществуват и фанатици на овесените трици, способни да ги консумират в индустриални количества - ДА ПРЕПОРЪЧВАНЕ Е , АКО ЛЕКАРСТВАТА Е ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕВИЕ, да се взима един час сред поемането на триците.

# 306
До "gelinda" - Мерси Wink Кой ТИ е казал, че изобщо някой се гордее с мен? То ако беше така.. ехеее..

До "_bebka_" - Очевадно не достатъчно много обаче..

До "Сила" - Присъединиявай се - не ми пречите Simple Smile Мерси..

До "Кokolinka" - Мерси за милите думи..

До "mar4ela5" - Дойдох в 2 часа през ноща, спах до 9 сутринта, до 11 пих кафе и после си тръгнах за София.. нямаше как да се обадя Sad

До "rivela" - Мерси за пожеланието за якенцето - дано не го скъсам.. А за Колегата - вече изнемогвам сам да удържам упора.. скоро ще се предам на някоя.. "късметлийка" Wink

До "red shoe" - Преди час, видях, че книжката за триците я има в "Технополис"-а, в жк. Люлин..

До "RADAA" - Мойте снимки май са на не-повече от 1 месец. Да не си видяла друг? Сигурно така е станло, щом си се впечатлила..

# 307
Туни, да. НАИСТИНА смятам , че трябва да си смениш подписа с новата снимка,защото тя говори без обяснения;)
baci Simple Smile))  hahaha Това котенце наистина ми хареса за аватар ,след като доста търсих нещо което да ми допада, пък и ги обичам много тез животинки Simple Smile А колкото до кафето, вместо на него , си подарявам на мен по 2 пъти на ден нес  кафенце  Heart Eyes
Редакция : Туни, личи си разбира се.Но тук си ЛЪЧЕЗАРЕН - крайното което всъщност трябва да постигнем всички, това ни е истинската цел.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 18:28 от музичка

# 308
Здравейте,искам да попитам нещо-на Дюкан съм от 15.08,свалих 22кг.,но мисля да спра и да започна трета фаза.Но имам още 10 кг,,които не са фатални,но до онова тегло се стремя. Heart EyesТа въпроса ми е сега ли да сваля тези 10 или мога на пролет пак да я направя.Как е по-удачно според вас.Благодаря виии Hug

# 309
До "музичка" - Защо? На старата снимка не си ли личи промяната?

До "Vania_84" - Според мен, ако се чувстваш добре физически, може спокойно да продължиш със свалянето и на останалите 10-ина килограма.

# 310
  • София
не се ли претеснявате за това дали не е вреден такъв голям прием на протеини?

# 311
здравейте,... Hug
aynur  Hug Heart Eyes,за Никулден и аз ще се развихрям, дъщеря ми е именничка...Колкото до триците, препоръчително, но не и задължително да се хапват до обяд...а количеството кекс, ще си го разделиш в зависимост от с.л. трици в него...минус 2 кг, а? Winkсупер!  bouquet Написаното от Боби1973 аз тълкувам така - поетите калории,трябва да намаляват от сутрин към вечер,още повече като знаем, че приема на въглехидрати трябва да намалява от сутринта, към вечерта, мисля че заради това момичетата са решили, че е по-добре триците да се приемат до обяд...Аз имам финни трици, ама нямам как сега да кача снимката...нещо блутута ми дава грешно свързване...доста са финни...
mar4ela5   Hugрадвам се, че си по-добре...в това хубаво време, е грехота да боледуваш...
vesito5 Hugстискам палци всичко да е наред при теб!БЛУМХЕН е доста ангажирана тези дни, сигурно затова по-рядко пише....липсваааа...  Cry
gulbenur    Hug  bouquetсупер резултат за месечинката!ееееее, да ама, това твоето - "на 7 дни по един кг си отива в историята, дано да е завинаги."няма как да стане, завинаги Winkще изчезнеш бе... hahahaще стане като в оня виц-жена е на дебелариум и пише на мъжа си - за 2 месеца отслабнах наполовина, а той и отговаря-остани още два Joy
Denni, честита ти "малка черна рокля"!да я носиш със самочувствие и да ти носи само положителни емоции
djini_selena финни трици-в магазина на баня Гъбата
il_giocatore добре дошъл,виж снимките на Туни и ще се нахъсиш Wink
Туни, а ти като идваш във Варна по нощите без да се обаждаш как да те грабне някоя? Thinkingто около хотел Черно море по това време, такива мацки, щтъкат че по-доб ре, че не са те взели Joy
bebka_ ,бързо да дооздравяваш Hug
Енита , не се притесняваме...доста сме  прочели , още преди започване на режима...и доста коментирали след това...

# 312
tuning, те хубавите неща стават бавно
точно когато не очакваш, ще бъдеш приятно изненадан

добре дошъл и на другия престрашил се дюкановец

нашият фирмен коледен купон мина и замина
половинката беше супер доволен - изпи и моите алкохоли
всички колеги му завиждаха на късмета  Mr. Green

минусова вечер
пращам ви снежинки, много, че ни затрупаха тук

# 313
  Туни, отново понижено самочуствие.Защо да не впечатлиш някого с това, което си постигнал?
снимките са от 03.11 -- 132тема стр.5/в момента/, а защо мисля,че бяха на 4 стр.
   На всички  Hug

# 314
не се ли притеснявате за това дали не е вреден такъв голям прием на протеини?
При режима не се приемат само протеини.От нищо не сме лишени,но въглехидрати ,мазнини и прочие... са в по- ограничено количество.  Peace
И ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ ДА ПИЕТЕ МНОГО ВОДА!

Общи условия

Активация на акаунт