Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 325
  • 466
  •   1
Отговори
# 345
вещи,може ли да ме включиш и мен в табличката на 1 страница
започнах на 19.10.2008
бях                107 кг
сега съм          96 кг
ще бъда          80 кг
благодаря

# 346
            МИЛИЧКИ  МОМИЧЕТА И МОМЧЕТАА,
влизам само за да пожелая на всички лека и отслабваща нощ. ДОБРЕ ДОШЪЛ НА НОВОТО
МЪЖКО ПОПЪЛНЕНИЕ! Успех ти желая младежо и достойно да се представиш, имаш и жив пример, който е готов д апомага със съвети всякакви.
            ГУШКИ И     ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ!  СПЕТЕ И ОТСЛАБВАЙТЕ Hug Hug Hug

# 347
До "nelsun" -  smile3516

До "902630" - Аз хич не съм спортувал.. като изключим малко тенис на маса. Получих много стрии и увиснах..

До "The_Sunrise" - Мерси за комплимента. За другото - ТИ ми повярвай.. въобще няма да Я е яд! Което е добре - аз не искам ТЯ да се Чувства зле.. еле пък заради мен..

До "рошава" -  bowuu

# 348
Цитат
ванесса йо
ВъзмУтена съм от списанието и ще им пиша писмо.
  PeaceИ като го напишеш го метни в темата да се изкажем и ние. Wink

Мацки тука мамите се борят за своите права,който иска да гласува.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352471.0

# 349
  • София
Чета Ви често и ме стимулирате много да продължавам напред без да се отказвам. Благодаря Ви.

# 350
Здравейте, момичета и  момчеТА ! Включвам се само, за да кажа,че и мен изкушихте с канелените бисквитки - супер са!!! За пръв път от началото на режима (18.10.) ядох нещо сладко и малко ми е странно, но си заслужаваше - вкусотия голяма  Embarassed Айде сега лека и отслабваща нощ!

# 351
  • София
     Вещи,моля да промениш теглото ми в табличката-вече съм 101,8 кг,т.е. съм свалила 37,9кг.

# 352
Лелееееееееееее baba iaga .... ти ме разби ,..... наистина ...какви са тези резултати бе жена .... ИСКАМ ДА ТЕ ВИДЯ ...НАЖИВО...и да си носиш снимки от "преди режима".....
ти не си БАБА ЯГА ....а МАГЬОСТНИЦА

# 353
  • София
    Цоци,имам още за сваляне.Имам само 1-2 дебели снимки.Нали се сещаш,че не обичах да се снимам.Сега ,обаче се снимам с удоволствие.
    Пиша рядко тук и почти никой не ме помни и затова ми беше неудобно да дойда на срещата.

# 354
как можа ...бе ЯГИЩЕ ... такова...да не дойдеш ... не съм следила колко често пишеш ...но твоите постове винаги са ми правели впечатление .... на следващата среща ИДВАШ ... и си на моята маса ...
край ..не търпя отказ ...да знаеш

# 355
  • Пловдив
Де тиган де  Mr. Green

# 356
       Чашка кафе с усмивка  + канелена бисквитка Grinning

# 357
  • Варна
Добро утро, прелестни!  Hug
rivelкa , благодаря, душицо за кафенцето!  Heart Eyes
Иги, хайде слизай от балкончето, кафето ще изстине! Flutter
Хубав и усмихнат ден от мен!   bouquet

# 358
  • В сърцето на любимите мъже!
А да ви кажа как се издразних.. Купих си списание 'Максимум' (даа вече чета модни списания  Crazy) и в него - 2 страници за нашия режим. Като се зачетох обаче ми стана лошо... Значи пълно с глупости - 2ра фаза продължавала 10 дни, през които можело да се свали още 1 кг (освен тези от ударната фаза) През тази 'дълга' фаза се включват през ден зеленчуци и т.н.  #Cussing out #2gunfire Значи написана е в смисъл, че ако се започне сега, за Коледните празници вече ще сме отслабнали и ще правим гала-вечери. Немам думи просто  #2gunfire И 'консултантът' е Галя Толкингтън, позната ни от сайта на спайдерспорт, специалист по НВД. Предполагам много от вас са били на този режим, последно като четох в спайдъра, много плюеха по Дюкан  Crossing Arms сега големи специалисти станали.
ВъзмУтена съм от списанието и ще им пиша писмо.  Crossing Arms

Ванеса Йо, да се изкажа аз в защита на Галя, че я познавам доста добре... Все пак съм си върл фен на Спайдърите от повече от 5 години... Joy
Не съм чела статията, ще я прочета, обаче ме съмнява Галя да я е писала - може би списанието е направило някаква адаптация на режима и тя просто е изказала мнение, но Галя със сигурност не е противник на режима на Дюкан. Когато започвах диетата, аз се консултирах именно с нея как ще ми се отрази и тя каза, че просто ще отслабвам и че нищо лошо няма да ми стане. Изрази само леко притеснение от липсата на достатъчно мазнини в дългосрочен план, но като цяло ме подкрепя и досега и ми се кефи много. Така, че съм убедена, че тя не е се е изказала против режима, даже напротив!
А що се отнася до срока на 2 фаза, ами че то няма нищо невярно, тя може да продължи и 10 дни, ако имаш малко за сваляне и можеш да редуваш дните през 1. А и аз като знам в списанията как пишат:"Влезте във форма за празниците" или "С два размера по-малко до Коледа", нищо чудно да са си адаптирали режима, като за едномесечен.

Иначе аз след бурното сваляне от миналия месец сега си задържам кг, пък и то с това мое ядене последните дни няма и как да е другояче... Целувам ви и приятен ден!

# 359
  • София
     Вещи,моля да промениш теглото ми в табличката-вече съм 101,8 кг,т.е. съм свалила 37,9кг.
Бабо Яге, страхотна си! Браво на теб! smile3501 newsm51 Как така никой не те помни? Аз и Цоци никой ли сме  Joy Е, верно че и двете сме наполовина  hahaha ама пак се броим  hahaha
Така че давай все така и на следващата среща да се представиш с двете дебели снимки. Другото ни общо с Цоци е, че и двете умираме за дебели снимки  Joy
Историята на Ванеса Йо за списанието ме подсети да ви напиша, че си купих Кулинарен журнал само заради рекламата на корицата, и то с червени букви - Наши рецепти за диетата на Дюкан.
Оказа се, че вътре има интервю с момиче на име Нели, което публикувало рецептите и снимките на ястията при нас. Има и няколко рецепти (включително с кашкавал), а в следващия брой ще има сладкиши. Момичето е свалило 23 кила. Нямам идея коя е  newsm78 
ПП Всъщност може да пише и в някой от другите форуми newsm78 защото с този кашкавал за втора фаза  smile3505 Пък и си мисля, че можеше да се похвали  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт