Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 332
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
Ако ви се чете едно мнение на ендокринолог за храненето - беше ми любопитно.

http://209.85.129.132/search?q=cache:EQJdeWCp5_AJ:www.bulpress.n … gl=bg&strip=1

# 331
Здравейте и от мен Simple Smile
Днес се включвам малко късничко.
Да се похваля - сутринта бях 81,8кг, но тази вечер хапнах повечко (от позволените неща само) и си мисля, че утре кантарчето ще ме изнерви...
Ама какво да се прави, след като в офиса е забранено да се яде и така пропускам обяда #Crazy
Момичета и момче, да ви питам, получихте ли стрии и отпусна ли ви се кожата по време на диетата? Гледам, че някои са свалили над 15-20кг и ми е любопитно доколко спортувате освен дюканското хапване?
Благодаря!  Hug Hug Hug

# 332
902630 , спортуването... ако до сега не си спортувала, по-добре недей, остави за трета фаза  Peace
А за яденето, яж си колкото искаш от режимните неща  Laughing. Само гледай млечните да не надвишват повече от 1 кг. на ден  Hug. Не се притеснявай, утре сутрин ще си пак толкова, а може и по-надолу  Wink

Между другото shushy80, lipstick  ето ви видовете извара какво представляват http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/01/13/%D0%B8%D0%B7%D0% … 0%B0%D1%80%D0%B0/

# 333
aynur4e , много благодаря много ми помогна , отново ще я включа в менюто си  Hug Heart Eyes Crazy

# 334
Кейк с шунка и сирене

4 с.л. овесени трици
4 с.л. пшеничени трици
4 с.л. свежо сирене 0%
4 яйца
1 пакетче химическа мая
шунка
сирене (според мен може и кашкавал)
сол
черен пипер

Разбийте белтъците на сняг.
В отделен съд смесете триците със свежото сирене, жълтъците и маята. Нарежете сиренето на малки кубчета и прибавете заедно със нарязаната на ситно шунка. Посолете и прибавете черен пипер на вкус. Прибавете внимателно белтъците. Изсипете сместта в кексова форма и изпечете на 180 градуса около 30-40 минути.

Ако някой е правил кекса може ли да ми каже дали ще стане ако сложа само пшенични трици,че в този град овесени няма.И тази химическа мая навсякъде ли я има и колко се слага от нея?

# 335
  • София
   Привет на бандата  Wink .
   За съжаление напоследък нямам време да ви чета редовно, но от това което успях да видя - много момичета са постигнали чудесни резлтати   bouquet . За протокола - от 29 ноември вече съм в 4-та фаза. Успешно минах 3-тата, даже свалих още 1 кг. в нея.  В четвърта влязох 55.5 кг.  
   Вещи ще те помоля да ме преместиш в табличката.
Пожелавам на всички успех. А във вашата приятна компания всичко става много по-лесно и бързо  Heart Eyes  .

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 22:08 от Ivi baby

# 336
Здравейте и от мен Simple Smile
Днес се включвам малко късничко.
Да се похваля - сутринта бях 81,8кг, но тази вечер хапнах повечко (от позволените неща само) и си мисля, че утре кантарчето ще ме изнерви...
Ама какво да се прави, след като в офиса е забранено да се яде и така пропускам обяда #Crazy
Момичета и момче, да ви питам, получихте ли стрии и отпусна ли ви се кожата по време на диетата? Гледам, че някои са свалили над 15-20кг и ми е любопитно доколко спортувате освен дюканското хапване?
Благодаря!  Hug Hug Hug

Супер миличка!ПОздравявам те за страхотния резултат.Продължавай все така!
А относно стриите,мисля че са повечко сега,но пък целулитът ми намалява и намалява.Всяко зло за добро  Stop
Ох,хайде лека ви нощ на всички мацки и мацоранковци Hug

# 337
lipstick здравей , съгражданке. Аз съм горе долу на твоя хал. Почнах на 22.10 от 64.5 кг на ръст 168 , вчера и днес съм 58 кг. Т.е за 40-тина дена съм смъкнала 6.5 кг и вече се вмъквам в няколко по-стари панталона. Винаги съм била 55-56 кг , но последната една година се поотпуснах в готвене и хапване  Embarassed

Сега пак готвя , но дюкански рецепти.

Туни , здравей! Само да кажа , че твоята гуспойца , дет се прави на недостъпна явно не е с всичкия си , да пренебрегва такова секси парче  Blush якето ти седи супер , само трябва да пооправиш самочувствието. Жените си падат по самочувствените мъже  Wink

А ако си намериш и някоя друга мацка , бас ловя , че тази ще се спука от ревност и яд , че те е изпуснала. Вервай ми   bouquet

Лека вечер на всички

# 338
не се ли претеснявате за това дали не е вреден такъв голям прием на протеини?
Joy Joy Joy
Въпросът е хубав, но никога не съм си го задавала. Просто  от многото протеини  ми пораснаха криле.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 22:44 от baci

# 339
може и да е вредно, но мисля, че е по-вредно да се тъпчем с банички,сандвичи, мазни храни и т.н.

# 340
Здравейте  Laughing Laughing Joy

# 341
Здравей!

# 342
  • Sofia, BG
Боби1973 - аз попитах лекарката, да не е нещо от режима от отслабването до сега и ако трябва и се налага да го спирам, тя е една от най-добрите ендокринолози /повярвайте ми имам опит там/ и ми каза в никакъв случай да не спирам не може да е от него.
Само аз си мисля, да не е нещо от триците като ям палачинки след като пия хапчетата - след 30минути да отмиват и тях.Незнам дали въобще има логика?

MAMA MAMISIMA Виждам, че след този пост се е получила и дискусия, та и аз да се изкажа за моя опит. Аз също съм с Хашимото, на режима съм от 51/2 месеца. Сутрин пия еутирокс и изчаквам 20 мин (а понякога и по-малко, че глад ме гони  Mr. Green) и си хапвам палачинката. Преди 2-3 седмици си изследвах ТСХ и си е бетон - 1.5, както си е от 1.5 години... Така че според мен 20 мин време си е достатъчно за усвояване на хормона. Все пак ти си преценяваш, де  Peace

А да ви кажа как се издразних.. Купих си списание 'Максимум' (даа вече чета модни списания  Crazy) и в него - 2 страници за нашия режим. Като се зачетох обаче ми стана лошо... Значи пълно с глупости - 2ра фаза продължавала 10 дни, през които можело да се свали още 1 кг (освен тези от ударната фаза) През тази 'дълга' фаза се включват през ден зеленчуци и т.н.  #Cussing out #2gunfire Значи написана е в смисъл, че ако се започне сега, за Коледните празници вече ще сме отслабнали и ще правим гала-вечери. Немам думи просто  #2gunfire И 'консултантът' е Галя Толкингтън, позната ни от сайта на спайдерспорт, специалист по НВД. Предполагам много от вас са били на този режим, последно като четох в спайдъра, много плюеха по Дюкан  Crossing Arms сега големи специалисти станали.
ВъзмУтена съм от списанието и ще им пиша писмо.  Crossing Arms

# 343
ванесса йо, дразнещо е. И аз не веднъж сам подскачала от изявления за вредността на режима. Все пак хората не пасат трева. Всеки разумен човек, когато се интересува от нещо, го открива и проучва. Надявам се на това.
Подкрепям те за написването на писмо. newsm10

# 344
здравейте!!! Hug Hug Hug
Туни smile3501
новичките-добре дошли smile3525
много пишете момичета.удоволствието да ви чета е изцяло мое. smile3529
отивам да променя линийката -след поредните 5П -1.400. newsm03 rotfImao rotfImbo
и като знам как за 10 дена свалих само 0.400 кг тъй като си позволих 25 гр.уиски с 20 ледчета на мъжа ми на РД,съм сигурна че и на празниците ще съм абсолютно режимна! smile3505
Мацки и котараци,лека и отслабваща нощ!! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт