Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 340
  • 466
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Веднъж в едно предаване чух много интересен отговор на въпроса: "Защо мъжете нямат целулит?"- "Защото е грозно!" hahaha Joy Ох, то не е много смешно ама... е факт.  Mr. Green Междудругото и аз забелязвам намалявамето му, откакто съм на режима, но за стриите мился, че спасене няма. Tired И аз предпочитам да ми е лекичко. Peace

# 406
  • Варна
Стриите са видими атрофични белези по кожата. Най-често те се проявяват като вертикални линии по дължина на мускула под тях. Тези неестични белези, които водят до отчаяние всеки човек не се дължат само и единствено на резки промени в теглото на човек. Който иска да прочете повече тук
Целулитът без съмнение е едно много сериозно заболяване, касаещо абсолютно всички жени. Това явление пречи както на самочувствието на дамата, така и на интегрирането й в съвременното общество. При едно от последните изследвания било доказано, че целулит се среща при 78,6% от жените в страната ни, като при наднормени дами процентът бил 89,3, а при такива с нормална телесна маса 67,1%. Който иска да прочете повече тук

# 407
  • Бургас
Добър ден,момичета и момчета! Hug
Относно стриите и отпускането на кожата искам да кажа,че това дали ще ги има или не,зависи само от разтегливостта на кожата.А тя е строго индивидуална за свеки човек!
По време на бременността си качих 25 кг ,после ту качвах ,ту свалях още 10 по време на кърменето.Отслабнах с режима 35 кг и в резултат на тези скокове и спадове в теглото,нямам нито една стрия-нито на корема ,нито по бедрата.Има си едни стрии по гърдите,но те са в следстие от бързия им разтеж през пубертета. Embarassed Отпускане на кожата също нямам.А има хора,които само да напълнеят 10 кг и веднага се нацепват.Така ,че Нетти 77,помисли каква кожа имаш ,направи си консултация с козметик,дерматолог и прецени,колко е вероятността да се нацепиш или отпуснеш.
Шушинце,честита ти месечинка!    bouquet
Весито5,радвам се ,че вече си добре!
Тунинг,новото ти "звънче " ти стои перфектно!  Едва днес ти видях снимките,но не мога да се въздържа от коментар просто...
И да напомня на бургазлийки и на гостите на града,ако има такива да пишат на лс.
БУРГАСКА СРЕЩА ПЕТЪК 05.12.2008-БИСТРО ТРИУМФ,17.30 ЧАСА
Обичкам ви всички!
Отивам да се трудя...
П.П.СветлаТ,малката бонбонка много прилича не теб!  Hug
Тууунииинг,да не съм чула повече грух   box  Wink

# 408
До "denica17" - Звън, звън, звън.. грух rotfImao

# 409
mar4ela5 , благодаря за инфото. Веднага отивам до аптеката. При мен положението е много тежко - така съм всеки месец Sad Sad
bebka, мерси за подкрепата! Ти си ми един примерите в това начинание.
Туни , прав си, че е по-добре да си лек отколкото без стрии, но ако можеха и те да се избегнат. Както и да е...И аз очаквам такъв ефект, като почна повече да свалям. Ама който ме харесва и така ще ме хареса, пък, който не, просто няма вкус  Joy

# 410
До "denica17" - Извинявай.. не си поправяй така постовете, поне спрямо мен, че нямам навика да чета вече веднъж четен пост. Грух  smile3534

До "902630" - Еххх.. блазе ТИ за самочувствието smile3501

# 411
  • Бургас
До "denica17" - Извинявай.. не си поправяй така постовете, поне спрямо мен, че нямам навика да чета вече веднъж четен пост. Грух  smile3534

Е ,добре де,няма да ги поправям,ама тогава на чат ще го обърнем и Вещи с тиганя ще дойде.А ти си нямаш и представа колко е тежък и голям новия й тиган  Joy hahaha

# 412
  • Варна
mar4ela5 , благодаря за инфото. Веднага отивам до аптеката. При мен положението е много тежко - така съм всеки месец Sad Sad
А на лекар ходила ли си? Щом е толкова често може да се е превърнало в хроничен цистит и да ти е нужно по-продължително лечение, до отстраняване на основното заболяване, което го е предизвикало. Понякога се налага и прием на антибиотици. И още нещо много важно - трябва да пиеш многоооо вода. А вие? Пихте ли водичка днес?  Flutter
denica17 , 35 кг?!  ShockedНе мога да си представя, че си била толкова? Има ли някъде снимки, които мога да видя? Hug

# 413
Здравейте най-прекрасни!

От няколко дни все не успявам да седна и да ви напиша няколко реда, но ето, че най-накрая успях
Имам да ви споделя една прекрасна новина - постигнах изчислените ми от калкулатора килограми и мисля в близките дни да вляза в трета!!!! Днес даже кантарът показа 61,7кг., та май утре или другиден ще се престраша официално и ще започна с включването на някои неща, че не ми се иска да падам под това тегло.

Много съм доволна, вчера даже се снимах с новитв дънчици, които си купих тъй като всички други ми висяха ужасно и даже направих албумче и реших да ви се покажа  newsm03 .
Не е кой знае каква разлика, но аз съм супер доволна  newsm44 !

Много ви благодаря, чудесно е, че открих форума и вас!  Hug  newsm51

Ето и снимчиците: http://snimka.bg/album.php?album_id=315027

# 414
Мандаринката как да не се вижда разлика. Изглеждаш супер. Надявам се и аз някой ден и аз да се изфукам с ново тяло като твоето.

# 415
mandarinkata, голям бонбон си, много чаровна Simple Smile И даваш много добър стимул Simple Smile

# 416
  mandarinkata , БРАВО страхотна си , е такива мацки ме карат да продължавам смело напред!!!
  newsm20
  Може ли само да споделиш коло си висока , че и моята цел е горе долу толкова ! Да си направя равносметка дали ще ми стоят и на мен така добре тези кг!  Heart Eyes

# 417
Здравейте!   Simple Smile Hug
Първо да се похваля.... още едно килограмче падна....но ще го променя в линийката когато е на път и следващото... та да не го върна случайно ...
Забелязах че обсъждате стриите и целулита и викам и аз да изкажа мнение...
Относно целулита, съвсем нормално е от режима да започне да намалява, т.к. ние пием много вода, а един от начините за махането му е точно това и ограничаването на солта. Но за съжаление това не е достатъчно, хубаво е да се правят и масажи (може и вкъщи), за да се раздвижи кръвообращението на местата, където го има.
За стриите, получават се и при напълняване и при рязко отслабване (т.к. кожата не може да се прибере достатъчно бързо). Има доста продукти, чието превантивно използване , ще доведат появата им до минимум, защото появят ли се, няма махане... за съжаление.
netty77и 902630   хубаво е от самото начало на решима да започнеш и да се мажеш с масла т.к. те омазняват кожата и подсилват еластичността и.
Аз използвам какви ли не неща и вчера дори майка ми ми каза, че дори и след свалянето на килограми , изглеждам по стегната от преди, което ме зарадва, защото сама е трудно да определя съвсем точно.

Много усмивки и минусчета Ви пожелавам днес!  Hug  Heart Eyes

П.П. Добре дошли на новичките! И честито на всички месечинки!
mandarinkata , изглеждаш много добре ! Simple Smile И поздравления за влизането в трета фаза!

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 13:11 от Сила

# 418
mandarinkata, поздравления за постигнатата цел и успешна трета фаза ти желая!
Изглеждаш мнооого добре - и преди, и сега. Но сега излъчването е друго. И имаш промяна - да не изпадам в подробности, но ханша е променен доста!
Успех!

# 419
Denni, аз приготвям амура с доматен сос  Laughing. Откакто съм на режима все се каня пак да си направя, но така и не се наканих. Имам във фризера няколко, май ще трябва  newsm78
По принцип се редят в намазана тавичка, нарязана на шайби и овалени в брашно. Ще пробвам без олио и ще ги оваля в трици. Отгоре слагам нарязан на шайби лук, черен пипер, сол, чесън. И най-отгоре доматен сок или домати (нарязани). И съвсем мъничко вода. Пече във фурната. Дано съм ти помогнала. Но само да кажа и аз, на скара не става. Първото което е става мноооого суха, второто което залепва на скарата  Peace

shushy80, честита ти месечинка мила   bouquet. Дано в най-скоро време ти се сбъдне желанието  Hug

mandarinkata, супер си, изглеждаш страхотно  Heart Eyes

Весито 5   love001

Баба Яга, я да пишеш по-често  Naughty. Точно такива хора сте голям стимул  Heart Eyes

gulbenur   Hug, ще се махне и тоз половин килограм, няма страшно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт