Отговори
# 135
Фантичка, бързо оздравяване на Дарето Hug
Ji ще помоля за тестовете по математика Praynig

# 136
  • No Line On The Horizon
Честит имен ден на suan и Гита Ог! Да сте живи и здрави!

Ji, моля, качи тестовете, защото ми е интересно да ги видя.
Фантичка, Дарито бързо да се оправя  Hug

# 137
  • София

Благодаря за пожеланията! Hug

Честит имен ден на Гита Ог!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник и на всички празнуващи!  bouquet

Сутринта ходихме до градинката пред Народния театър има кампания за набиране на дрешки за деца от 3 до 18 години.Станислава остана впечатлена колко много дрехи са събрани.На мен ми стана много приятно,че имаше доста хора.Почувствах се добре,че успяхме да отидем.

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 14:08 от suan

# 138
Честитимен ден на празнуващите   bouquet

Фантичка  Hug ще се оправите.

Ние нямаме родителска среща, не знаем какви подаръци ще има, не събираме пари за нищо. Май е време пак да се намеся  Twisted Evil

# 139
  • Някъде в търсене ............
Честит имен ден на всички, които празнуват!!!
Честит празник на всички бургазлии

# 140
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • област Софийска
Честит Никулден, нека всички празнуващи да се радват на имената си, а те да им отварят много врати към успехи и безброй усмивки.   bouquet

# 142
  • Между гори и планини
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!!

Фантичка, Дарето бързо да оздравява!  Hug

Моя син този уикенд си почива от мен. Така се изрази майка ми, когато го взимаше  Rolling Eyes
Питах ч дали ще го упражни, но май тези 2 дни Вики само ще почива и ходи на пиано.
Имах планове за нас, но украсих сама елхата... Тази година за първи път се престраших и сложих стъклени топки на елхата. Намерих страхотни и ръчно рисувани.
Дано само малкият не ги изпочупи  Tired

Вчера купих Коледният подарък за Вики (мислих да пиано, но то ще изчака).
Взех му страхотно илюстрована и написана голяма книга за Дядо Коледа. Ветре има писмо до Дядо Коледа, което вики всъщност трябва да напише, показват магическите предмети на стареца, работилницата му, имената на елените, как празнуват Коледната нощ и т.н.
Помислих си, че от това по-хубав Коледен подарък няма, още повече, че напоследък Вики открива магията на четенето и все го намирам заспал с книга в леглото  Laughing

# 143
  • София
Честит имен ден Гита и suan   bouquet ,както и на всички празнуващи днес именяци и бургазлии Simple Smile
Фантичка,бързо да се оправя Дарето Praynig .И малчо от вчера е с Т,но сега като,че ли вече е по-добре.Странното,е че почти нищо му няма само лек конюктивит,дано е нещо бързопреходно.

# 144
  • Ланкър, планините Овнерог
Suan, честито и на теб!!!

# 145
  • София,
ЧЕстит Имен Ден на всички малки и големи, които носят прекрасното име Никола, Николета и всички производни! ДА са живи и здрави и много щастливи! newsm51 newsm51 newsm51

# 146
  • Варна
Здравейте! Отдавна не съм писала, само ви чета понякога.
Честит празник на всички именници и всички празнуващи моряци, рибари, банкери, а дори и шивачи, както прочетох днес!
Да се включа по темата за състезанията и аз.
Днес големият ми син беше на математическо състезание по математика Иван Салабашев, а другата седмица и двамата ще участват в Коледното матем.състезание. Намерих някакви задачи от явяването на големия преди 3 години и ги дадох на малкия да се упражни, той естествено ги насвятка за 5 минути, после видяхме, че от бързане сгрешил на 1-2 места. След това реши, че искал да решава за 2-ри клас и му дадох да види, че не е лъжица за неговата уста - двуцифрени числа, събирането и изваждането им, с което той горе-долу се справи, но като стигнах и до обиколка на квадрат и триъгълник реших, че не си струва да отивам толкова напред и сега сме се кротнали временно.
В другата тема за математ. турнири има пуснат линк към КМС от 2007, в което има задачи за всички класове, така че може да си ги дръпнете ако проявявате интерес.  Peace

# 147
  • Linz
Честит Никулден!

Виждам, че има и други болни деца Sad И Александра е с температура- 38,5 и казва, че я боли главата. Нищо друго Rolling Eyes

# 148
 Момичета, днес мъжът ми ще сканира тестовете и ще ви ги покажа.

# 149
  • Варна
Ето това е линка на задачите от КМС 2007 за всички класове от другата тема
http://www.smb-ruse.com/materials/KMS_07.zip

Общи условия

Активация на акаунт