Отговори
# 120
  • София
днес един съученик на дъщеря ми имал рожден ден и последния час дошли клоуни - изнесли цяло представление, имаше много балони. децата направо бяха пощуряли. същото дете е поканил целия клас на парти клуб, заедно и с госпожата  ooooh! дали това се очаква и от нас  newsm78

Само ако можете да си го позволите. В противен случай няма нужда.
За Коледното парти и при нас ще идва клоун, ще има програма, а родителите ще направим на всички деца малки подаръчета-лакомства. Пък истинските подаръци Дядо Коледа вкъщи.

# 121
Суан, честит имен ден на дъщеричката ти! Да ви е жива и здрава.

Моят хубостник вече е здрав и днес беше на училище. Имаме да навакваме малко, въпреки, че и през седмицата се упражнява в нас, но го оставям за събота и неделя.

# 122
  • София
suan,честит имен ден на Станислава,да ти е жива и здрава Gift

Тодоран, и нашето тържество ще е в руския център,но на 23.12

Росенчо е готов и с домашните и уикенда ще мързелува Simple Smile Днес ходих до НДК за панаира на книгата,леле главата ми се замая ooooh! и съм решила на всички дечица дето трябва да им купувам подаръци за Коледа,включително и на моите,да им взема книги.Тамън ще се намери за всички възрасти Peace

# 123
  • област Софийска
Леле, на девета страница чак смогнах да се запиша  Embarassed
Суан, честита ти именичка. Жива и здрава да е. Да расте много умна и красива млада дама Hug
Нашите няма да учат на 22 и 23, на 19-ти им е тържеството и после айдееееее, ваканция. В училище ще получат от дядо Коледа лакомства и игри, с които да играят в клас, т.е подаръци за класа. Домашният дядо Коледа ще носи персоналните подаръци Laughing
Вече са си украсили елхата, всяко дете занесе играчки за украсата. Днес пък сурвачки са правили. Иначе по математика са до 8, а по писане до голямото Б. Още нямаме кой знае какъв напредък в диктовките, яде букви като за световно, Й го няма изобщо за буква, всичко за нея е И, а и грозноватичко пише, въобще не се старае, важното е да го нашляка там, колкото да го има. А иначе съм сигурна, че може, ама защо не ще...
Иначе по математика е по-така, макар че и там прави по някоя и друга грешка, но то е по-скоро от невнимание.
Вчера имаха карнавал, нашата се беше маскирала като Червената шапчица (на аватара ми). Много доволна беше, голямо забавление, че и дискотека после.

# 124
  • No Line On The Horizon
Да ви покажа и парка на Мия http://s182.photobucket.com/albums/x18/fromija/?action=view& … rent=IMG_4261.jpg

suan, да ти е жива и здрава адашката и много да те радва!

# 125
Суан, честита именничка!
Кетри, страшен парк! Много старателно детенце имаш. Моят син никога няма да отдели толкова време. Напоследък е станал толкова нетърпелив, че чак се притеснявам да не би да му има нещо, че да не може да задържа вниманието си върху едно и също нещо по-дълго време?
Ей сега си написа половината домашно. Кой знае как го е наджарил, ама да го има.
Окончателно сменихме айкидото с плуване. Да видим докога.
Не съм видяла дали стаята им е украсена. Водя го до стълбите на училището, за да не качвам количката. На родителски срещи не ходя заради бебето. Въобще съм една майка нон грата.  Laughing

# 126
  • София
Благодаря ви за пожеланията. HugДнес успях да се въздържа да не я напердаша,напоследък е станала невъзможна.За всяко нещо мрънка и недоволства.Днес са разсърди,че леля й щяла да дойде утре/на моя имен ден/а не днес.Обяснявах,че утре ще си празнуваме и двете и гостите ще дойдат и заради нея ама тя не.След малко реши вече, че не се сърди.
Вчера изтърси,че има гадже и той бил в трети клас. ooooh!Даже с една приятелка вече не й била приятелка,защото въпросното момче си харесвало нея повече.Майко мила,още от сега.Все си мислех,че тези неща ще ни се случват по късно.

# 127
  • София
Пак съм проспала по-голямата част от темата.
Моята щерка също е станала непоносима. Колкото и да се труди над учебниците... физическата енергия няма де да изразходва. Днес ме болеше ужасно глава и се молих да млъкне за малко Simple Smile
Другата седмица ще я пратя на гимнастика с щерката на miki3. Дияна мрънкаше оня ден "мамо, всеки се занимава с нещо, само аз не". Понякога я взимам доста уморена от у-ще, няма сили и заспива преди вечеря. Поговорихме и не се нави събота или неделя да ходи на някакъв спорт, иска да почива и играе. Помолих я да изчака поне 1вият срок, да видим как ще е с натоварването и т.н., после ще мислим.

# 128
Добро утро!!!

Честит имен ден на всички, които празнуват!!!

# 129
Честит имен ден на празнуващите да сте живи и здрави 
  bouquet  bouquet

После юе слижа и нашия парк

# 130
  • в зоната на здрача
Честит Никулден и от мен на всички празнуващи. Hug

suan,
от поста погоре,разбрах,че си именичка днес,
много здраве,щастие и любов ти пожелавам.
Поздрави и дъщеря си на патерица. Hug

fros,парка е страхотен,даже и мостче е направило детето.
Радвам се и нашия парк ви е харесал,сложила съм го на видно място в къщи..

# 131
 Вчера госпожата дала примерни тестове за състезанието, ама те много трудни бе. ooooh!Сега една седмица ще тренира моя, ама не съм голям оптимист.Пък знам ли... newsm78 Ако ми остане време ща ги кача да ви ги покажа.

# 132
  • Ланкър, планините Овнерог
Хапнете рибка за моя имен ден

# 133
  • Варна
Гита Ог  , suan , честит имен ден!   bouquet
Ако има и други празнуващи честито и на тях.  Hug
На мамите  и първолаците от Бургас - честит празник също!   bouquet
Парковете, които показвате са страхотни! Браво на дечицата! Heart Eyes
Ние отново имаме проблеми с дисциплината и нежеланието да чете и да решава задачи пред всички...  Tired Всеки ден от изминалата седмица ни посрещаха с оплаквания от Петьо.  #Cussing out Сега е наказан без компютър и телевизор.  Naughty

# 134
  • На черешата
Дарина е с температура. Cry

Общи условия

Активация на акаунт