”Времето сякаш бавно минава, нямам търпение МАРТ да наближава”

• 19 046
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Аз да си кажа не се сдържах и купих помпата на Авент .Отидох до хиполенд и беше останала само една от промоцията с подарък чаши за съхранение.Дано наистина да успея този път с кърменето и помпата да ми е в помощ.

За праха за пране на дрешките за бебо избрах Сано ,това май е най-добро на пазара ,а е скъпичък защото е противоалергичен.

Ние украсих ме и толкова да не ме свърта вече ,че започнах да купувам подаръци,да ги опаковам и вече имаме под елхата.Много ми е скучно тези дни.

# 121
Момичета и аз днес си украсих елхата, ами нямам повече търпение и без това си седя повече в къщи поне да ми е коледно и да гледам красиви неща, елхичката ми е малка и изкуствена, но за мен е по важен символа, сега стоя и си я гледам и нещо все не ми харесва подредбата на играчките, но се заканих през ден да си я пренареждам докато улуча и за разнообразие, абе човек без работа. TaniaR благодаря ти за окуражителните думи дано посвикна в къщи, разбира се, че имам желание да се видим по съседски, не съм забравила, че си обещахме, още на 09.12. на лекцията нали ще бъдеш там, ще се уговорим нещо. Да наистина Elg все се оплаквам от това, че съм си в къщи, но ако ходех на работа друга песен щях да запея, най-вече заради пътуването, вече ви споделих иначе работата не ми пречеше, устискай още малко остана ще видиш, че докато се обърнеш и ще дойде януари  след многото празници, които ни очакват през декември. И аз нямам търпение да дойде лекцията за да се видим а и ми е интересно как ще протече и т.н. Лека и спокойна вечер на всички мамчета от мен, отивам да си полегна и сладко да се гушна при моичкия! luvbed

# 122
  • София
Добра вечер от мен  Hug

dideto, честита ти радост   bouquet

poli24, според мен именно химическата стерилизация е най-опасна - как ще си сигурна, че нищо не е останало от препарата  newsm78

dobro_nastroenie, надявам се всичко вече да е ясно (то като пишем 100 човека в различно време на деня и една тема я дъвчем по три дни, ама...  Embarassed ) и да подчертая пак за всички, че не съм в никакъв случай обидена или сърдита на теб или който и да е друг. С нетърпение очаквам срещата и пак подаръци - УРА  Hug

И сега да питам нещо, което ми се върти напоследък, особено мамите с опит. То темата е дъвкана и предъвкана из форума, ама  Embarassed Какъв прах за пране ще ползвате за бебето? Препоръчаха ми Персил Сензитив, какво мислите?

Хвърлихме ме в голям размисъл с тази вода... Ние имале електрическа кана и с нея става бързо, но и алтернативата с готова вода (в бутилка) ме блазни... Може би ще караме и с двете  newsm78 И като сме на тема "вода", наистина много ми е чудно как да позная дали бебето ми има нужда от вода, ако не му дам... Много ми е странно... А за къпане, определено с ваничка. Като помня племенниците ми колко се радваха на банята, защо да лишаваме и Буболечко от това  newsm78 А и мивката ни е малка и пукната, само това остава, да се счупи, докато е в нея  ooooh! Отделно, че според мен е по-уморително. И, да, смятам къпането да става в стаята, в банята е хлъзгаво и няма как да се стопли.

За шишетата ще са АВЕНТ, а стерилизатор са ни обещали за МВ, но е друга марка. Ако не са съвместими, ще купим АВЕНТ стерилизатор.

ПРАЗНИЧНА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНА СОФИЙСКА СРЕЩА:
1) Дата и час: 14.12.2008 г., неделя, 14 ч. остава
2) Място: през цялата ТАЗИ седмица събирам предложения за място ОТ ВСИЧКИ. В началото на следващата седмица пускам списъка и който се записва, казва предпочитано място от вече предложените. В сряда най-късно теглим чертата и в четвъртък уточняваме мястото.
Предложения - КАЗВАЙТЕ:
Джепето - Люлин (зелено човече, dyMa, Elwing, glafira, Elg, Tony_st - 2-ма, rossykv - 2-ма, tedsan) --> повечето са навити и за центъра, но няма предложения за място!!!
3) Подаръци: носете подаръци - за мамите - на стойност до 10 лв. На място ще се тегли кой на кого ще подарява.

П.С. Джепето Люлин се намира на кооп. пазар Люлин, доста комуникативно и централно място - наблизо е спирката на метрото "Люлин", минават много маршрутки, както и трамвай 8, автобус 111 и тролей 7. Пицарията е точно до търговския център, има си табела, но който и да попиташ, ще ти я покажат!

# 123
  • София
 veselina, dessiss това одеялце дето и двете го харесахте беше последно, а с Мечо Пух имаше още едно или две. Виж от розовите имаше доста. Сега, без да се смеете - купих ги от един магазин 1,2,3 все по-ниски цени (или нещо в този дух беше заглавието), а цената е 4лв.  Shocked. Понеже едва ли ви говори нещо ул.Тодорини Кукли (жк. Сухата река) ако искате ще ви взема и на вас. Аз влязох да търся украса и коледни стикери за детето, а без да искам се сдобих с одеялцата.
 Зелено човече аз откак се е родил Ники до ден днешен му пера дрешките с Тео бебе и съм доволна. Отскоро обаче се замислям да почна да ползвам биоразградими продукти и ще се разтърся да видя какви прахове има. Засега знам само за един Mio Care, който със сигурност ще пробвам, защото ще ползвам и пеленките на Бамбино Мио. Принципно е най-добре сама да си прецениш. Пробвай няколко вида и вземи решение. Аз лично Персила, който се продава в BG не го харесвам. Виж ако има кой да ти го носи от Германия не се замисляй.

# 124
  • Стара Загора
Момичета преди малко ми се насълзиха очите от "болка", макар и да знам, че е сладка болка - ама вярвайте ми не издържам вече. Много ме рита бебока и незнам как да го укротя. И понеже го нося доста ниско долу, ме рита точно по костите което е по болезнено. Утре съм на консултация слетобеда и незнам дали да го кажа това на АГ-то. Дали няма да ме помисли за луда, макар да ме познава много добре.  newsm78 И Митко много риташе в корема ми, ама той си беше по нагоре в корема ми и е по различно. Хем ме радва това, че усещам ритането всеки ден - хем и нервите ме хващат. Незнам как да го обясня................ Tired

# 125
Зелено човече, и аз се записвам за тази среща  Peace За други предложения трябва да помисля  newsm78

Вероники, аз си харесах това първото. Розово не искам.

За праха за пране. Аз предния път ползвах ТЕО бебе с омекотител Сенситив и бях доволна  Peace Сега сигурно пак с това ще пера. Или ще взема течен Персил.
В тази връзка да кажа, че Персила в Бг е абсолютно същия както в Германия  Peace Аз работя вточно в Хенкел и знам от къде внасяме всичко  Peace Така, че всичко идва от едно място. Друг е въпросът, че в Германия Персила е 2 пъти по-евтин  Peace

# 126
  • София
И аз пера с Тео бебе и съм доволна.  Peace За предложения от Вероники не бях чувала, но и той звучи добре. Мои познати са доволни и от Сано, излизал икономично. И за Персил съм чувала добри неща, но то всичко си е индивидуално - ако понесе на кожата на бебето - всяка майка ще похвали това, което ползва тя.
Слънцето, нямам идея как може да се успокои бебето. Заблелязала ли си да е по-активно като ядеш някаква определена храна или правиш нещо необичайно? Във форума съм чела, че стават по-неспкойни като се хапва нещо сладко или студено, но на моите и на двете това хич и не им действа - и баткото, и сегашното бебе не са от най-подвижните.  Rolling Eyes Даже ми звучи невероятно описаното от теб, но от много места съм го чувала. Питай д-рката, дано може да ти даде съвет!  Peace
Сега видях и снимките от Пазарджишката среща - много сте сладки!  Hug

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 00:09 от Elwing

# 127
  • София
 Добро утро, поспалани! Simple Smile
 От час и половина чакам някого за приказка, а те метнали крака върху възглавниците и леко похъркват. Което ме подсети да питам хъркате ли? На мен преди ми се случваше, само ако съм прекалила с пиенето и едновременно с това съм застанала в кофти поза, но напоследък Дъртия маймун твърди, че редовно си го правя. Няма да се опитвам да го оборвам, щото ще ме запише на камерата пак и ще ме е срам. Grinning  Blush Пустите килограми явно и на това влияят.
 За праха- навремето, когато бебешкият прах беше дефицитен, стържехме домашен сапун. Е, вярно че пералнята малко се пенявеше в знак на протест като прекалиш с количеството, ама вършеше работа. Сега мисля, че Тео бебе като на най-прилична цена, е и най-добър. Laughing То пък какво толкова мръсно се пере от тези дрехи? Е, от пелените... ама в Свиленград казват "нашто го`нце- малеби". Grinning Та, тъй.
 Кака ви яко напредва с килограмите, поради което реших да мина малко на нисковъглехидратна диета. Е, няма да кажа, че не прибавям към диетата всеки ден поне по една баничка, ама преди изяждах по две, та... Завиждам на жените без апетит.

# 128
  • София
Добро утро на всички! Вчера малко си полежах вкъщи с повишено кръвно, та съм изпуснала цели 4 страници!

Маймунке, не завиждай на жените без апетит, защото, повярвай ми, не е много приятно. Аз почти не ям и като ме подпукат киселините вечерно време направо откачам, защото нямам с какво да ги утрепя. Всякаква храна предизвиква пожар:(
Това, което аз практикувам, за да не качвам много килограми е следното: ако ми се яде тестено, гледам да го ям сутрин, за да имам време да разкарам калориите. На обяд ям салата с или без месо. Вечер обикновено съм на плодове и газирана вода. Освен това се наливам с прясно мляко. За момента системата работи, качила съм само 4 килограма. Но не ям вечер по принуда, а не защото съм си наложила диетично меню.

# 129
Добро утро мамчета

днес ми скапано, не можахме да спим с мъжлето. На мен ми беше твърдо коремчето (може да са онези контракции, но не беше кой знае колко болезнено).
Маймунке- хъркам и още как. Ама още от преди това (имам счупена преграда на нослето, която е крива и ме е страх да ме оправят). Сега незнам дали се е засилило хъркането, ама щом мъжлето не се оплаква.
Добро настроение - права си, че скоро ще дойде януари, найстина нямам търпение.
Слънчице- моята беба доста се успокой и чак се притеснявам, че не рита така болезнено. А иначе не ти пречи нищо да си кажеш на АГ.

От мен лек и усмихнат ден.

# 130
Добро утро на всички мами.Пу първа да си хапна от закуската.Elg много е вкусно.И аз тази нощ неможах да спя. На всички пожелавам спокоен и усмихнат ден. Hug  bouquet Hug

# 131
  • под кривата круша
Дубрутру и от нас Smile
Да се похваля, снощи не ме боля крака. Откак се опитвам да спя наляво, левия крак много ми се схваща, ама снощи сменях позата и си бяхме екстра.
Маймунке, и аз тъй завиждам на безапетитните ама не съм от тях, как' Сийке Innocent Вече съм поне 11 кила отгоре, викат ми Плюшен Мечо щото разхождам един плюшен гащеризон и съм вечно гладна. Даже сега отивам да сгъна една баничка.
Veroniki, благодаря ти за отговора за козметиката  bouquet В новия брой на "9м." също видях реклама, пишеше май "от раждането", но като тръгна да купувам задължително ще питам в аптеката. Аз съм много доволна от френската козметика /не, че ползвам Диор де, ама пр. пасти за зъби, води, прахове за пране и омекотители все са такива уж и съм много доволна/.
Хубав ден ви пожелавам!

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 09:55 от Есме Вихронрав

# 132
  • София
Дубрутру и от нас Smile
Да се похваля, снощи не ме боля крака. Откак се опитвам да спя наляво, левия крак много ми се схваща, ама снощи сменях позата и си бяхме екстра.
Маймунке, и аз тъй завиждам на безапетитните ама не съм от тях, как' Сийке Innocent Вече съм поне 11 кила отгоре, викат ми Плюшен Мечо щото разхождам един плюшен гащеризон и съм вечно гладна. Даже сега отивам да сгъна една баничка.
Хубав ден ви пожелавам!

Еъпе, аз съм само 4 кила отгоре, поне за момента, но това не пречи на моичкия да ми вика Уили, Хипо и разни други такива:))) Не се сърдя, защото знам, че не е сериозен. Аз пък завиждам на мамите дето си хапват. Хапни малко баничка и за мен, моля, моля, моля.....

# 133
  • София
Упс, предния пост е за Есме. Сори, ама като прочетох баничка и ми се оплетоха пръстите. Не беше нарочно

# 134
Добро утро и от мен!

Да ви се похваля - ние най-сетне от вчера се сдобихме с фотоапарат  smile3509 (все не стигахме до него, и затова нямам нито една снимка в албумчеото ни. ) Но вече ще се снимам, и ще пусна някоя, но не днес, че мъжо го взе със себе си да го разучава и пробва.

Аз пък тая нощ сънувах, че бебка се е родила вече, и аз я повивам, преобличам и храня - ама от нескопосано по-нескопосано - ръцете ми бяха като кашкавалени, само се чудех откъде да я подхвана  Laughing

Есме - и аз много се схващам като спя настрани дълго. Горе в бедрото. Само се въртя като пумпал Crazy

А, и вече имам хубав апетит - обикновено през 2 часа съм гладна, но гледам да хапна ядки, плод - че да не стана като оная жена дето до 6-ия месец качила само 5 кг, а после още 35 (не помня кой го каза, ама така ми се наби....)

Хайде, приятен ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт