Отговори
# 30
Мая, да е жив и здрав Емил! Да е смел, красив, умен, щастлив и мил!

# 31
Мая, целувки за кумата и бебчо!!! Да расте здрав и послушен бебок Hug
Ние се настройваме коледно и почнах от подписа най-напред разбира се  Grinning

# 32
Честито бебче и от мен! Hug

# 33
  • София
Здравейте!
Мая,честито момченце на кумата ви!Да е живо и здраво! Hug
Биби,добре дошла при нас!Голяма кукла е твоята Ан Мари! Hug
Вили,радвам се че пак се видяхме! Grinning Наско е толкова сладък на живо Heart Eyes Надявам се пак да се видим Hug Аз се надявам следващата седмица малката вече да тръгне на ясла! Grinning
Момичета,днес ходихме до детската и останах много доволна.Обстановката е супер!Ама новото си е ново!Едно такова топличко и уютно!Сестрата която отговаря за нашата група беше много любезна и ни обясни какво трябва да си носим и какви изследвания ни трябват и т.н.Днес мъжа ми си пусна Васерман,а утре ще пуснем кръв и урина и тези другите изследвания които се правят! Peace В неделя ще ходим на пазар за малката и много се вълнувам! Laughing
Приятна вечер от нас за сега!Целувки на всички! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 20:38 от Наталчето

# 34
Мен вече ми е много коледно, днес докато Виктор спеше си снимах кучетата
http://s50.radikal.ru/i128/0812/eb/2eb30e7ca57f.jpg
http://s59.radikal.ru/i164/0812/3d/0301adb6dbdf.jpg
http://s42.radikal.ru/i098/0812/0d/231ef6d02ffd.jpg
http://s47.radikal.ru/i117/0812/53/08e89fa5a8c5.jpg
Сега трябва да пробвам да снимам Виктор, който не стои и две минути с шапка и ако имам някаква успеваемост да взема да направя и общи снимки.
Предлагам пак да си направим ново албумче с Коледни снимки или пък да слагаме новите снимки в старото албумче, хем да могат да се сравнят с миналогодишните.

# 35
Добре дошла на bibilota, Ан Мари е голяма сладурана, а мама й е направила много хубави колажи!
bibilota, благодаря за предложението. През почивните дни ще направя снимки и ще ти изпратя. Pepin, също предложи да ми помогне и както обича да казва Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече!"

Нямаме кабелна. Евроком имали сериозна повреда.

Прекрасна нощ от мен, че Мартина иска да и пускам снимките на кучетата на Иглика333!

Ала-бала, спокойна нощ и на теб! Hug

# 36
Добре дошла на новата мама и полу-адашката Ан Мари! HugМного хубаво име! Heart Eyes
Честито бебче и за кумовете на Мая! stork-boy

Ето малко студени снимки и от мен / с телефона ми ги правих,затова не са много добри:
http://www.sushinemery.snimka.bg/album.php?album_id=307227&p … 58;ук 2 дни валя доста сняг и ни позатрупа!Но е много красиво!...и студено! Tired

# 37
 Здравейте, момичета.
 Много хубави снимки за коледа - и на кучетата и на Ал и на новата мартенска принцеса.  Simple Smile
 Добре дошла на Бибилота и малката и дъщеричка.
 Мини, супер изглеждаш за толкова напреднала бременност, а малката е сладурана голяма.
 Манго, аз пък даже не познах Андрея на аватара ти - толкова е пораснала и се е променила. Прилича на малко момиченце, а не на бебе.
 Ние сме добре. Иван е в командировка в Сеатъл за два дни. Чакам го четвъртък към полунощ да си бъде вкъщи. Сега ще трябва да прекарам сама нощта с двамата юнака. Затова няма да пиша дълго, че всичко мен чака тази вечер, а и ми е малко притеснено.   Sad
 Много Ви благодаря за комплиментите, но нещата при мен и моята фигура са направо плачевни. Не ме карайте да показвам гола снимка, че половината съфорумки ще избягат.  Mr. Green Най-страшното е, че промените са безвъзвратни. Ама здраве да е.
 Отивам да гледам снимки от Съншайн Мери.

# 38
Здравейте момичета!
Ние се позагубихме малко но не за хубаво за съжаление!Бяхме в болница с пневмония(от бактерия завещание от яслата).Сега сме по-добре , но все още е на антибиотик и Вентолин за свиренето на гърдите!Ама мисля до Януари у нас да си позакрепне дечко и тогава пак да пробваме с яслата!
Ами хайде това засега че трябва да си ошетам!!!
Целувки на всички!!!

# 39
Много неприятно honey_81, тези болести са направо ужасни като се почне яслата или градината. Именно точно това ме спира и ми се иска да изчакам, баба и да я погледа известно време и да се запиша в програмата В Подкрепа на майчинството. Има ли някоя от вас, която да учавства?

# 40
  • Пловдив
Здравейте, момичета, как сте?

Благодаря за пожеланията за малкия Емил, нямам търпение да го видя, но ще е след петък-събота най-вероятно. Вчера така се развълнувах, спомних си какви трепети бяха като се роди Ра, каква подготовка беше и в един момент като мина раждането и се питах: "Ами сега накъде?!" Simple Smile Чак ми се прииска и второ, но за сега няма как.
bibilota, добре дошла в отбора  Hug

# 41
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мацки, на моето Александърче съвсем му се задръсти нослето. От седмица го поливам с морска вода и Виброцил, но ефект никакъв. От вчера нослето му е като кранче - не спира. Духам през минута буквално и мократа кърпа е подгизнала вече. През нощта едното му оче беше слепнало от някакви секрети (течни гурели им викам аз) -  конюктивит каза педиатърката. Нареди ми да купя капки Тобрекс (за очи) и да слагам от тях и в нослето, но на листовката пише, че само за очи трябва да се използват - сега съм в голяма чуденка какво да правя ooooh!.
Казвайте, моля някакви бабешки или не съвсем бабешки рецепти за отпушване на нос Praynig

Хъни, стискам палци, мила и ти съчувствам Hug

# 42
Муцуна, щом като докторката е казала, слагай и в нослето. Сигурно сополите са зелени и ти е препоръчала антибиотик за нослето.
Хъни, бързо да се оправяте и после много да се пазите да не повтори!

Лубрикант, да е жив и здрав малкият Емил!

bibilota, аз и още 2 мои колежки събираме документи. Сега сме "запецнали" на удостоверението от НОИ, за което трябва да се отиде лично.

# 43
Муцуна веднъж и на нас педиатърката ни беше предписала Тобрекс за нослето,поради същата причина че хремата ни беше доста упорита.Чувала съм , че също така го предписват и за уши. Аз в краен случай при упорита хрема минавам на Коларгол.Иначе пробвай с клеева тинктура  -5,6 капки разредени в 10 мл физиологичен разтвор , също можеш да пробваш и промивки със сребърна вода, на мен и на детето съм пробвала има добър ефект /едно от наименованията по  аптеките  е Аркол /.Аз често поглеждам в този форум за съвети http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3097.
Дано скоро да оздравявате вие и всички болни, за празниците всички да са здрави.
Лубрикант - живо и здраво бебче на кумата ти.
Добре дошла и от мен на bibilota и сладката и дъщеря.
Лек и спорен ден от мен!

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 14:21 от Pepin

# 44
Муцунка, мойта мила щерка и тя беше с много сополи преди 2 седмици, но само с клеева тинкура я лекувах и азр но и ги давах през устата, 4-5 капки разтворени в една чаена лъжичка, гадничко е, как ги пиеше незнам, та даже искаше и допълнително, щтот знаеше, че има бон-бон след това Grinning Колкото по-малко капки май по-добре, махни го тоз Вибрцил. Дано се оправи детенце бързо Peace
Vava, аз чета майките в съседния форум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336978.480,
бая неща ми се изясниха, само не съм питала, в соц.подпомагане лично ли се подавт документите или може и бабата, знаеш ли?
lubricant а ти пък сега и второ, ай нема нужда за сега  Wink
Още веднъж благодаря на всички за милото посрещане и хубавите думи за малкото ми зверче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт